Ако Вашингтон въведе санкции срещу Русия, Москва най-вероятно ще провали санкциите на Вашингтон срещу Иран, което ще отвори такава "пробойна" във вошнополитическата конструкция на Обама, че той няма да знае как да реагира. Между другото, тези дни в Москва, за консултации с руското ръководство, се появи високопоставен ирански дипломат (очевидно става дума за зам. външния министър Хосейн Амир-Абдулахи ). Това ще покаже на Обама границите на американските възможности.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЛорде, ти руснак ли си, че пишеш Россия.
Не е ли Русия. Или нещо не го харесваш българския език.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз се радвам, че Крим се върна в Россия, не защото съм голям русофил, а защото се поправи една дълбока историческа неправда. Не може русите да са погубили толкова животи в защита на Севастопол, а Крим да не е в Россия.
Не е ли Русия. Или нещо не го харесваш българския език.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
LANDLORD 31
Ти не знаеш, китайската икономика е силно изкривена и жестоко инвестиционно базирана. Нейния икономически ръст с 7% на година няма да продължи цяло столетие, вече сме близо да момента в който парите трябва да обърнат посоката там и да не прииждат в Китай а да се изнасят от инвеститорите. Там манджата е дълбоко пресолена и после Китай как ще спасява когато икономиката му пада, естественно за падащата икономика ще бъдат обвинени тези които управляват. Знаеш ли колко са много китайците , масово селата им са с по 100 хиляди жители..така селца мънички. Там като пламне става хаос и гори.Предстои трета световна война в която Русия трябва да воюва крещу Китай, а руснаците са безнадежно изостанали и само САЩ могат да спрат военната техника на жълтите.Те тези ново поколение оръжия няма да ги имат и направят жълтурите и чипове никога няма да произведат с висока степен на интеграция, всичките са произведени в лаболатории в силиконовата долина, нищо че на тях пише Китай, Германия дори също прави процесори и пише Германия но чипа е само от там - лабораториите в Щатите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе мисля че САЩ ще ударят на руснаците въоръжението, дари да го направят ще изкарат от строя 90% от него и все някоя ракета ще изпуснат. Втората причина според мен е че тази технология е доста евтина и Пентагона няма да засмуче кой знае какви пари, а военнопромишления им комплект "трябва" и той да произвежда доста скрап и не моге да се спре производството на старите поколения въоръжение което е загубило смисъл но носи пари.
Виж Китай неизбежно ще ударят с цел да си вземат Сибир, тези китайци в Сибир са там защото в миналото е бил населен с китайци и въобще не е на руснаците - българите исторически.
Мхм, да... пролетта е времето, в което се обострят психичните заболявания, да знаеш!
Коментар
-
Flanker
Не мисля че САЩ ще ударят на руснаците въоръжението, дари да го направят ще изкарат от строя 90% от него и все някоя ракета ще изпуснат. Втората причина според мен е че тази технология е доста евтина и Пентагона няма да засмуче кой знае какви пари, а военнопромишления им комплекс "трябва" и той да произвежда доста скрап и не моге да се спре производството на старите поколения въоръжение което е загубило смисъл но носи пари.
Виж Китай неизбежно ще ударят с цел да си вземат Сибир, тези китайци в Сибир са там защото в миналото е бил населен с китайци и въобще не е на руснаците - българите исторически.Last edited by supertrader; 22.03.2014, 18:55.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеБе те погубиха повече животи и в Полша и Германия, пък не са техни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз се радвам, че Крим се върна в Россия, не защото съм голям русофил, а защото се поправи една дълбока историческа неправда. Не може русите да са погубили толкова животи в защита на Севастопол, а Крим да не е в Россия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПо-скоро са етнически руснаци, в по-голямата си част. Това вече го разисквахме веднъж. Що се касае до мачове, рашки и тем подобни глупости, това определено сваля нивото на дискусията, но е тема на друг разговор.
п.с. И една новина, която показва какви хора управляха преди това...
"$4 млн. и 42 кг злато открити у бившия енергиен министър на Украйна" - http://economic.bg/news/29199/1/1/4-...a-Ukrajna.html
Ся раша, рашки, - това ми е отношението към тях, базирано на дългогодишен опит в комуникацията с този етнос. Правил съм бизнес с тях едно време, и се научих че ако искашда правиш бизнес с тях, трябва през посредник. Взимаш си парите, и не ги ебаваш изобщо. В смисъл, за да е всичко ОК(харашо), никакви преки контакти с руснаци.И тук ги гледам - същите миризливи ла...й...на.
Извода е - както казва един форумец - ако искаш да имаш общо с рашки, èби им жените, останалото го зàбрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеДам, вече е част от РФ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе се занимавай с американския пед.рунгел. Неговата единствена цел е да обижда и да троли. Да си го забелязал да изкаже аргументирано мнение? Аз не съм. И затий трола в игнора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеПо-скоро са етнически руснаци, в по-голямата си част. Това вече го разисквахме веднъж. Що се касае до мачове, рашки и тем подобни глупости, това определено сваля нивото на дискусията, но е тема на друг разговор.
п.с. И една новина, която показва какви хора управляха преди това...
"$4 млн. и 42 кг злато открити у бившия енергиен министър на Украйна" - http://economic.bg/news/29199/1/1/4-...a-Ukrajna.htmlНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар