IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    Проблема го създават купувачите на тази газ. Те виждат и знаят какво се случва в страните в които се добива, страните през които се транспортира и че върху населението се действа силово, според мен този факт не подлежи на дискусия дори.Така или иначе това е изчерпваем ресурс, биха могли да приемат че той вече се е изчерпал..удрят тапата на тръбата, забраняват продажбата от нея и проблема приключва сега, той пак ще приключи когато газта свърши.
    Аха. Тва е идея. Казваме че газ няма и той изчезва в целия свят.
    И Русия фалира естествено. По рецептата на неравновесието.

Ти тъй ли правиш? Затваряш очи и си викаш: Не съм фалирал, не съм фалирал, не съм фалирал...
    И като ги отвориш.... акаунта отново занулен. СУПЕРтрейдър.

Само дето газ има, и ще има още много десетилетия и може дори столетия.
    Бъдещето на енергетиката е в руския северен шелф
    Добивът на горива в руския арктически шелф остава само държавен

Естествено ще се добива по-трудно, тоест ще струва по-скъпо.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Знаете ли колко е от Плесецк до Камчатка?
      Колкото от Чукотка до Вашингтон. .
      Аз предлагам вместо маршрут от Чукотка до Вашингтон, русите да изберем от Архангелск през Европа към Вашингтон. Така всяка отстреляна ракета от прословутия щит на грингосите ще пада я върху Берлин, я върху Париж, я върху кресливата глава на Хейг или кобилата Аштън в Лондониум.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
        Кажи според теб какво решава проблема?
        Най доброто е да открием газ на наша територия или в Черно море находище с големи залежи.Другото е да се построи газопровод през Турция България Сърбия до Австрия.Във втория случай се съмнявам че газта ще е по евтина но все пак руснаците няма да могат да ни рекетират и ще са принудени да се съобразяват.
        А в сферата на електроенергетиката ни трябват два големи веца на Дунав и още вецове в Рила.Трябва да строим вецове където може.Язовири и вецове.И много разумно да караме с перкопанелите.Ако трябва дневната тарифа когато работят ще е по ниска от нощната.Когато има разум много добри неща може да се случат

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Айде, давайте американските ТРОтинетки! Я разправете как Русия ще коленичи пред САЩ, щото разполага само със старо желязо.

Колкото от Чукотка до Вашингтон. А ракетата е мобилна. И носи 5-6 термоядрени заряда. Заедно с няколко фалшиви. За обърквация.
          сащ нямаха ли пво щит срещу такива работи? просто питам, не съм запознат с военното дело.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Факи омръзна ми да повтарям че връзките със съседните държави не решават проблема.Газ няма нито в Турция и Гърция нито в Румъния Сърбия и Македония.Всички купуват от Путин.Тези връзки са колкото за Бог да прости.Кога има авария по газопровода.Проблем не са руските агенти а европейско американските боклуци.Затова Германия си направи Северен поток.
            Ма те германците са глупаци бе Пешо. Затуй пуснаха тръбата по дъното на морето и сега поляците не могат да им врътнат кранчето.

Коментар

Тая тръба сигур е секретна щото само ти знаеш за нея.Да си чувал думичките Син поток случайно.Бе много ви бива тука прекарвате газопроводи от където ви падне.Айде вземете се ограмотете прочетете нещо стига писахте
              не знам кой трябва да се ограмоти, но ето ти четиво - цък туканка. нормално е тези неща да не ги знаеш, селската работа е много времеемка и трудоемка и едва ли разполагаш с много време за четене... тук сме за да помагаме, просто питай:

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                идеята е, че Словакия показва адекватна реакция на опита на Путлер да всее паника в страните като нашата и незабавната реакция на едно адекватно правителство. Нещо, което не сме видели нито от Орешака, нито от Пелтека...А иначе Чирен е пълен, имаме запаси за поне 4-5 месеца, а вече е април...така че, това, което исках да видя е адекватна реакция на путлеровата провокация...
                Ми, това е позицията на Словакия:

Когато икономическите интереси на една страна са поставени на карта, проблеми, касаещи човешките права и демокрацията, просто спират да съществуват." Това заяви словашкият премиер Роберт Фицо по повод възможността за въвеждане на икономически санкции срещу Русия заради Крим. "Смятаме руския пазар за стратегически и не виждам причини да опитваме да решаваме политически проблеми посредством икономически санкции, които ще са в ущърб и на двете страни",
                Щом твърдиш че е адекватна, може и да си прав

Коментар

• Факушкa

Проблема го създават купувачите на тази газ. Те виждат и знаят какво се случва в страните в които се добива, страните през които се транспортира и че върху населението се действа силово, според мен този факт не подлежи на дискусия дори.Така или иначе това е изчерпваем ресурс, биха могли да приемат че той вече се е изчерпал..удрят тапата на тръбата, забраняват продажбата от нея и проблема приключва сега, той пак ще приключи когато газта свърши.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Факи омръзна ми да повтарям че връзките със съседните държави не решават проблема.Газ няма нито в Турция и Гърция нито в Румъния Сърбия и Македония.Всички купуват от Путин.Тези връзки са колкото за Бог да прости.Кога има авария по газопровода.Проблем не са руските агенти а европейско американските боклуци.Затова Германия си направи Северен поток.
                    Кажи според теб какво решава проблема?

Коментар

• Айде, давайте американските ТРОтинетки! Я разправете как Русия ще коленичи пред САЩ, щото разполага само със старо желязо.

Русия демонстрира нова междуконтинентална ракета

Тази сутрин от космодрума Плесецк е проведен успешен тестови пуск на междуконтиненталната балистична ракета RS -24, съобщи руското министерство на отбраната.
                      Основната цел на пуска е да потвърди надеждността на ракетите от този клас, произвеждани от ОАО "Воткински заводи". От космодрума "Плесецк", който е в Архангелска област, е била поразена цел в полигон в Камчатка.
                      RS -24 - "Ярс" е модифициран вариант на МБР РС-12М "Тополь" и РС-18 "Стилет". Тази междуконтинентална балистична ракета ще бъде въведена на въоръжение в руските Ракетни войски.
                      Колкото от Чукотка до Вашингтон. А ракетата е мобилна. И носи 5-6 термоядрени заряда. Заедно с няколко фалшиви. За обърквация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                        Проблема са руските агенти в България. Тези които дърпат конците нямат интерес от това. А за България е толкова просто - връзки с комшиите. Газопроводи до азербайджан ние не можем да построим, а и никой не иска това от нас. ...
                        И като имаш връзки с комшиите, ще имаш ИЗБОР.
                        Кажи според теб кой има интерес от монопол върху доставките на газ? Щото същия този пречи на диверсификацията. А кой му помага за това?!?

Коментар

Ми какъв е проблема да се направи газопровод и който не иска да купува от Путин да купува от други държави или фирми.Нашия интерес е да купуваме колкото може по евтино.Не виждам за какво спорим.Въпроса е че няма друг газопровод и самите европейски политици пречат това да се случи
                          Проблема са руските агенти в България. Тези които дърпат конците нямат интерес от това. А за България е толкова просто - връзки с комшиите. Газопроводи до азербайджан ние не можем да построим, а и никой не иска това от нас. ...
                          И като имаш връзки с комшиите, ще имаш ИЗБОР.
                          Кажи според теб кой има интерес от монопол върху доставките на газ? Щото същия този пречи на диверсификацията. А кой му помага за това?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                            преди ограниченията за експорт гърция и турция са внасяли значителни количества от иран. сега това ще се поднови. турция има тръби и от каспийския регион. няма такава държава която да е 100% зависима от русия, да и дават пари за интерконектори и тя да се дърпа...
                            Тая тръба сигур е секретна щото само ти знаеш за нея.Да си чувал думичките Син поток случайно.Бе много ви бива тука прекарвате газопроводи от където ви падне.Айде вземете се ограмотете прочетете нещо стига писахте

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                              всъщност точно това искат да направят румънците, обясни им колко са прости горките
                              Сирьозну? И кога ша стани? Таз година или другата?

Ми то и аз искам да излюбя Шарън Стоун. За мен не е дърта.

Ама нали знаеш какво е казал Николай Хайтов?

Едно е да искаш. друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                В случая има много горяма разлика между искат и направиха за съжаление.

То и тук ни мятаха проекти разни, Набико и и т.н. ма само приказки резултати - 0
                                така е, еажното в случая е че се опитват да направят нещо хората а не като нас - не може, няма смисъл, илюминатите, масоните...
                                а след спирането на набуко и южен поток ЕУ ще натисне педалите на АГРИ.

Коментар

Working...
                                X