IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• САЩ потвърдиха: Шефът на ЦРУ е бил в Киев през уикенда!

Хахаха, мръсните грингоси пак се оакаха в Украина!
    http://www.blitz.bg/news/article/261820
    Информация за тайното посещение на Бренън даде и Виктор Янукович, но преди ден тя бе опровергана от САЩ.
    Смешници ЗАДОКЕАНСКИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Бе да ти кажа честно и на двамата не ни трябват трябва ни българин честен почтен и кадърен.Не искам ни турци ни руснаци.Проблема че няколко алчни боклука искат да заграбят целия ресурс за тях и да лапат.Според мен държавата трябваше да строи перкопанелите и тока от тях да е на разумна цена.Тецове във Бобов Дол Перник и Мариците и мнго много вецове.Април и май тока може направо да е без пари...Но трябва истински държавник който да разгони мафията от трапезата.На другото му викат икономичен диспечинг....
      Разбира се, че ни ни трябват и двамата.
      Въпроса е, че трябва ред и като танцуваме с европейските гейове и хипер толерантните, няма да стане.
      Ред трябва да се наложи.
      Ние сами не можем .
      За наше добро е ако е от юг или от север.
      И то бързо.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
        Преките чужди инвестиции се сриват през февруари със 73% на годишна база
        Kрай, утре за хляб ще има ли? Да живеят демократите на Украйна, те уредиха, напряко, много неща да влязат...
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          О не, драги ...
          Няма да има нужда.
          Самият НАРОД на Украйна, ще измете ХУНТАТА от Киев.
          Който се спаси де.
          Защото РЕЗУЛТАТИТЕ от РАБОТАТА и, вече се виждат...
          Както казвам, часовника тик-така...
          Да, накрая така ще стане, ама че им таковаха мамата вече е факт! Дори на средно интелигентните, следили събитията, им беше ясно месеци преди да стане наистина световна новина, как ще свърши всичко.
          Което хем е тъжно, по човешки, хем е обида за интелекта на "раята"!
          Имаме добър сленг за подобно отношение – „тоя си е повЕрвал“... Израза май означава арогантност, неглижиране на реалности и предимно самочувствие без покритие, или поне зле написано домашно .

Коментар

• Браво дрогари лъжливи комунисти

дрОгари какво стана с 250 те хиляди работни места дето щяхте да отваряте?

Регистрираните в бюрата по труда безработни минаха 400 000 за първи път в кризата и през януари те са били 401 233, отчетоха вчера от Агенцията по заетостта. За последно над 400 000 безработни е имало през януари 2006 г. - 432 308

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Както се вика Бате Пешо, няма толкова пиене за да удариш такава Дори мотива да я чукаш с класова омраза, както в моя случай не върви! Чакай да не ме види жИната какви ги пиша , че ще ми удари един задвратник.Аз съм и обещал да не и изневерявам с по-грозни от нея. Това е важен естетически признак.
              Ма и спари не мое да стане да знаеш.Бах ти грозотията.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                ;
                Много добре мислиш и напълно споделям.
                Но в България има огромна корупция. Кметове и политици мислят сама за задниците си.
                Трябва ни или ердогон или путин. С европейските ценности си отиваме.
                Така е.
                Бе да ти кажа честно и на двамата не ни трябват трябва ни българин честен почтен и кадърен.Не искам ни турци ни руснаци.Проблема че няколко алчни боклука искат да заграбят целия ресурс за тях и да лапат.Според мен държавата трябваше да строи перкопанелите и тока от тях да е на разумна цена.Тецове във Бобов Дол Перник и Мариците и мнго много вецове.Април и май тока може направо да е без пари...Но трябва истински държавник който да разгони мафията от трапезата.На другото му викат икономичен диспечинг....

Коментар

Ей тая Аштън е толко грозна че с готов да идеш веднага ти спада и няма ставане просто умирга.Бах ти грозната чапла
                  Както се вика Бате Пешо, няма толкова пиене за да удариш такава Дори мотива да я чукаш с класова омраза, както в моя случай не върви! Чакай да не ме види жИната какви ги пиша , че ще ми удари един задвратник.Аз съм и обещал да не и изневерявам с по-грозни от нея. Това е важен естетически признак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                    Aма Лорде то се оказа че няма да могат да гръмнат бомба в Америка (заради щита), и най-новото им предложение е да ги гърмат на собствена територия, а вятъра да разнесе радияцията над щатите. И пепелта да замъгли слънцето и да не може царевицата да расте, и да умрат от глад.
                    това го тестваха на 26.04.1986 - доказано работи!

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                      сащ нямаха ли пво щит срещу такива работи? просто питам, не съм запознат с военното дело.
                      Имат бе! Имат щит, имат и броня.
                      Само дето няма непробиваеми щитове и непробиваеми брони. Това се знае откак има военна наука.
                      Рицарите са се покривали с броня, ама тази броня е била пробиване от английските дълги лъкове, а и от арбалетите.

Германците са започнали войната срещу Русия с основен боен танк "Панцер- 3". Който е бил почти неуязвим при войната срещу Франция. Ама като влизат в Русия и се изправят срещу Т-34, който с лекота ги прострелва. Да не говорим за КВ-1, който пък освен това е бил неуязвим за оръдието на Панцера.
                      И т.н. Да не се отплесвам.
                      Въпреки противоракетната отбрана на САЩ се смята че 30-40 от бойните глави ще достигнат до целите. То стига една от трите глави да удари мегаполиса.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Аз предлагам вместо маршрут от Чукотка до Вашингтон, русите да изберем от Архангелск през Европа към Вашингтон. Така всяка отстреляна ракета от прословутия щит на грингосите ще пада я върху Берлин, я върху Париж, я върху кресливата глава на Хейг или кобилата Аштън в Лондониум.
                        Aма Лорде то се оказа че няма да могат да гръмнат бомба в Америка (заради щита), и най-новото им предложение е да ги гърмат на собствена територия, а вятъра да разнесе радияцията над щатите. И пепелта да замъгли слънцето и да не може царевицата да расте, и да умрат от глад.

Коментар

• Браво другари комунисти! Погребахте България!

Преките чужди инвестиции се сриват през февруари със 73% на годишна база

Коментар

Аз предлагам вместо маршрут от Чукотка до Вашингтон, русите да изберем от Архангелск през Европа към Вашингтон. Така всяка отстреляна ракета от прословутия щит на грингосите ще пада я върху Берлин, я върху Париж, я върху кресливата глава на Хейг или кобилата Аштън в Лондониум.
                            Ей тая Аштън е толко грозна че с готов да идеш веднага ти спада и няма ставане просто умирга.Бах ти грозната чапла

Коментар

Най доброто е да открием газ на наша територия или в Черно море находище с големи залежи.Другото е да се построи газопровод през Турция България Сърбия до Австрия.Във втория случай се съмнявам че газта ще е по евтина но все пак руснаците няма да могат да ни рекетират и ще са принудени да се съобразяват.
                              А в сферата на електроенергетиката ни трябват два големи веца на Дунав и още вецове в Рила.Трябва да строим вецове където може.Язовири и вецове.И много разумно да караме с перкопанелите.Ако трябва дневната тарифа когато работят ще е по ниска от нощната.Когато има разум много добри неща може да се случат
                              ;
                              Много добре мислиш и напълно споделям.
                              Но в България има огромна корупция. Кметове и политици мислят сама за задниците си.
                              Трябва ни или ердогон или путин. С европейските ценности си отиваме.
                              Така е.

Коментар

• Първоначално изпратено от ludakrava Разгледай мнение
                                не знам кой трябва да се ограмоти, но ето ти четиво - цък туканка. нормално е тези неща да не ги знаеш, селската работа е много времеемка и трудоемка и едва ли разполагаш с много време за четене... тук сме за да помагаме, просто питай:

Ма ти май бъркаш газопровод с нефтопровод.Тука става дума за нефт и на картата си го пише ама кой да чете.Та и ние на село мое да четем да знаеш и ни е писнало от хора на които самочувствието е повече от интелекта.Та продължавай мое да намериш газопровод някъде...Смешен си.И от мен да знаеш тъпанари има и по градовете.

Коментар

Working...
                                X