IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Бе караи я 28 години и се обади тогава как е колата ти

Баща ми си кара москвич осмак 28 години преди да го даде на скрап , бил се привързал емоционално към него ....... сега кат се замисля не трябваше да му давам да го продава ......скоро ще има антикварна стоиност ....
    Ха, ха

Тея немските търалясници дето ги въртят втора ръка в България на колко години мислиш, че са.

В момента новите модели са с 20% по-икономични, да не говорим за удобствата и екстрите, които предлагат. Така че една покупка на нова кола би изплатило да кажем с 20% цената и само от разход на гориво. Сложи и някакви пари от старата като я продам. Да кажем че все още мога да и взема 30% от цената.

И цената на една нова кола не изглежда толкова страшна.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
      Явно и не четеш какво точно ти пиша.

Имаше 2 отговора - върни се назад и провери.

Единия е точно за Виетнам, Малайзия и Русия с данни от 2013 година.

А за България, САЩ и Гърция е за 1989 година.

Върни се малко назад и прочети пак.
      По скоро разговора беше за двете Германии и Чехията с примери от мен.....къв САЩ, ква Гърция и Русия намеси......
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Бе ти луд ли си ???

И кво точно отговори: че на САЩ бил 3 пъти по висок от нашия пък на Гърция два пъти ....да ти напомня че за тия страни дума не е ставало в разговора ни .......та каква връзка имаше това изобщо така и не вдянах затова и не го коментирах ....

Явно и не четеш какво точно ти пиша.

Имаше 2 отговора - върни се назад и провери.

Единия е точно за Виетнам, Малайзия и Русия с данни от 2013 година.

А за България, САЩ и Гърция е за 1989 година.

Върни се малко назад и прочети пак.

Коментар

Ако го сравняваш с Москвича си е направо визионер.

Да се чуди човек как никой не го купи и да прави пачки от върховите технологии на Трабанчето.

Как се минаха капиталистите не е истина.
          Не са се минали споко, просто си откраднаха идеите за композитните материали , що да дават пари да купуват .....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Ти във Виетнам скоро ходил ли си? Щото аз бях миналата година и впечатленията ми са съвсем други.
            Ходил дръжки , колкото и в ГДР-то е стъпвал , ма иначе е спец

Коментар

Това твърдение от де го извади:

Между другото източните германци баха успели освен от композитни материали да направят Траби и много икономичен за времето си:

При скорост 60-80км/ч 5.5-6л на 100 бензин.

Определено са си били визионери , проблема е че из не са се старали от към лъскавата му страна но това чудо на техниката
              Ако го сравняваш с Москвича си е направо визионер.

Да се чуди човек как никой не го купи и да прави пачки от върховите технологии на Трабанчето.

Как се минаха капиталистите не е истина.

Коментар

На другия фен му отговорих с линк към Уикипедия с БВП на глава от населението минато през покупателна способност.

Виж си го там колко е на Виетнам, колко е на България, колко е на Малайзия, колко е на Южна Корея, колко е на Русия и на който искаш.

А иначе и ти като оня турист - бил ходил веднъж в ГДР-то и веднъж един бил дошъл и казал.

За таз работа си има статистики.
                Бе ти луд ли си ???

И кво точно отговори: че на САЩ бил 3 пъти по висок от нашия пък на Гърция два пъти ....да ти напомня че за тия страни дума не е ставало в разговора ни .......та каква връзка имаше това изобщо така и не вдянах затова и не го коментирах ....

Коментар

Сега карам западна кола, закупена нова, която е на 7 години и 100 000 км в момента. И до момента и отварям капака само да наливам течност за чистачки. Като трябва да я водя на техническо обслужване ми изписва на екрана и я карам в сервиза.
                  Бе караи я 28 години и се обади тогава как е колата ти

Баща ми си кара москвич осмак 28 години преди да го даде на скрап , бил се привързал емоционално към него ....... сега кат се замисля не трябваше да му давам да го продава ......скоро ще има антикварна стоиност ....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Абе момче, ти шегуваш ли се? В България има само едно място, където се учи математика. Всичко останало е боза и ширпотреба.

Ти във Виетнам скоро ходил ли си? Щото аз бях миналата година и впечатленията ми са съвсем други.

На другия фен му отговорих с линк към Уикипедия с БВП на глава от населението минато през покупателна способност.

Виж си го там колко е на Виетнам, колко е на България, колко е на Малайзия, колко е на Южна Корея, колко е на Русия и на който искаш.

А иначе и ти като оня турист - бил ходил веднъж в ГДР-то и веднъж един бил дошъл и казал.

За таз работа си има статистики.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      За спестяванията питай американците, не само че нямат такива, ами всичко им е на кредит!

Някой им е решил проблема със спестяванията предварително!
                      Това са глупости - има си проучвания за нетното богатство на домакинството, ако не се лъжа средното нетно богатство на американско домакинство е към 100 000 долара. Не ми се търси самото проучване сега.

Коментар

• Мисля че това което ни набиват в главите през медиите за КНДР не е обективно.
                        Не ме разбираите погрешно не твърдя че са по богати ог юга но мисля че и информациите за повсеместен глад как ядяли буболечки и плъхове и все в тоя род са политически мотивирани измислици....

https://www.youtube.com/watch?v=sUYr6fI7FTQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          Кой ги прави тия коли, разбрахме.
                          Но кой ги кара/

Щото в Германия определено не е задръстено с мерцедеси!

А за ладата, тотална лъжа! Толкова здрава и издържлива кола!
                          Питай, все на някой бащата се е радвал на такава!
                          Карал съм Лада и сега пак карам една Нива.

Естествено нашите имаха Лада, която я карах като взех книжка, даже на абитуренската я търкалях.

Дойде развалена. Седя в сервизите първата година, докато намерят няква супер дефицитна част и я сменят и се оправи тогаз.

Изкара над 20 години, с малко ръжда и само едно боядисване. Ама нашите като я купиха и удариха една корабна боя отдолу - да не ръждясва.

После още нещо се развили и стоя пак по сервизите.

Накрая вършеше работа, ама двигателя и даде фира на 100 000 км. И ремонта му струваше повече от колата и нашите я шътнаха за старо желязо и си взеха една нова Лада Нива, която по традиция дойде развалена - тече и масло и още си тече.

Ама на никой не му се занимава да я оправя. Доливаме чат пат и това е. Ама и двете коли се карат малко - предната е правила по 4-5000 на година, тази прави по 3-4000 на година.

Така че не ми говори за Ладите - имам добър опит с тях.

Сега карам западна кола, закупена нова, която е на 7 години и 100 000 км в момента. И до момента и отварям капака само да наливам течност за чистачки. Като трябва да я водя на техническо обслужване ми изписва на екрана и я карам в сервиза.

До сега освен редовните технически обслужвания други проблеми нямам с нея.

А да и още нещо. Въпросната кола е 2 пъти по-мощна от Нивата по конски сили и гори 2 пъти по-малко.

Но иначе Ладите са добри коли.

Стига да си вярвате.

Коментар

В Американския в Благоевград, съмняваш ли се
                            Абе момче, ти шегуваш ли се? В България има само едно място, където се учи математика. Всичко останало е боза и ширпотреба.

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Аз пак да попитам - ако американците бяха спечелили във Виетнам дали Виетнам щеше да е толкоз беден в момента или щеше да богат колкото Южна Корея, където американците удържаха срещу Северна Корея и комунягите.
                            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Айде все пак да попитам - има ли някой неразумен русофил идеалист който да си държи спестяванията в рубли. Признайте се - не се срамувайте, не е срамно човек да е тъп и да държи рубли.
                              За спестяванията питай американците, не само че нямат такива, ами всичко им е на кредит!

Някой им е решил проблема със спестяванията предварително!

Коментар

• Това твърдение от де го извади:

Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                                А иначе според някой дето ходил на екскурзия стандарта бил еднакъв.
                                Между другото източните германци баха успели освен от композитни материали да направят Траби и много икономичен за времето си:

При скорост 60-80км/ч 5.5-6л на 100 бензин.

Определено са си били визионери , проблема е че из не са се старали от към лъскавата му страна но това чудо на техниката

Коментар

Working...
                                X