IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=ezATMB1vWIY#t=60

След 12 минута жената, какво казва:

"""""Русия никога не е била на колене и няма да бъде! """""

Телевизията на Донецк сама отваря врати на хората си!
    """"Турчинов в Америка!"""""

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
      С други думи - колкото повече долари притежаваш, толкова по-качествено и щастливо живееш.
      Да де, и аз това казвам, да дадете съвет на украинците, да не се бунтуват срещу Яценюк, нали и папата го прие, поне така четох някъде, та да трупат доларите, дето им ги дава МВФ и дай боже и да променят качествено живота си!

Коментар

• Между другото, точно американците питат политическия си елит, щом като в конституцията им няма думата демокрация, каква американска демокрация се опитват да наложат в Укрйана!

Добре е че ЧЕТЕМ и на други езици!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          Караш ме да се повтарям!
          Какво мисли образованият елит на тези страни за миналото, за премахнатите деспоти и за бъдещето.
          Също и за Украина

[/B]
          Образованият елит, който не е заангажиран политически с долара, мисли прогресивно, т.е. вижда американската агресия не само в щатите, а навсякъде по света!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
            А можеш ли да посъветваш украинците, да купуват долари, за да си купят щастие?
            На всеки не много глупав човек му е ясно, че количественото нарастване на притежаваните долари води до качествени промени в начина на живот.
            С други думи - колкото повече долари притежаваш, толкова по-качествено и щастливо живееш. Това е доказателство на закона за преминаване на количествени изменения в качествени, написан от любимия ви Макс

Коментар

• Гледам как се радвате колко са богати и щастливи американците и французите.
              Вярно. Така е. Богати са.

Аз обаче гледам как същите богати американци и французи докараха до разруха, бедност и войни цветущи до скоро държави. Гледай Либия, гледай Сирия, гледай Ирак, Тунис и т.н.

Та същите американци ще докарат война, бедност и разруха в Украйна. Това е същественото. Целта на американците е самите те да са богати. А проамериканските тротинетки цвилят от радост, че американците имали незнам кво. Имат, щото ограбват бедните и слабите. Затуй!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• [QUOTE=barbaron;1059620899][IMG]http:/
                Гледам, тръгнали сте да им ги мерите ...
                Ето ви го и тоя на мизерните франсета, презрени от вас и Русия :
                /QUOTE]

Между другото, франсетата определено не долюбват американетата!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  купувай рубли и се чувствай щатслив
                  А можеш ли да посъветваш украинците, да купуват долари, за да си купят щастие?

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Не знаех, че руснаците презират франсетата!
                    А и от Пежо май са на друго мнение относно руснаците!
                    А и не им се чува гласа относно ситуацията в Украйна!

Май искаш да отбиеш водата в друга посока………….

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                      Май си гледал, какъв дълг поема всяко новородено американче!

Да им е честита на украинците американската мечта!
                      купувай рубли и се чувствай щатслив

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Експерт съм по елементарен здрав разум които явно ти е дефицитен нещо.....в смисъл не си глупав но като чуеш или прочетеш Русия така се разпенваш че губиш връзка с гравния си мозък....
                        http://vz.ru/economy/2013/10/9/654167.html

Ето ти руската новина за този рипорт - прочети и отдолу коментарите. Май май и руснаците не мислят като тебе - само на теб ти изглежда че всичко в Русия е цветя и рози.

Коментар

Да объркал съм наистина - не били 100 000 били 300 000 долара
                          Май си гледал, какъв дълг поема всяко новородено американче!

Да им е честита на украинците американската мечта!

Коментар

Сигурен съм че си експерт по руско недвижимо имущество.

както казах аз вярвам на Креди Сюиз - пък това че ти си мислиш че не било така си е твое мнение неподкрепено с нищо.
                            Експерт съм по елементарен здрав разум които явно ти е дефицитен нещо.....в смисъл не си глупав но като чуеш или прочетеш Русия така се разпенваш че губиш връзка с гравния си мозък....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Две страници повърня и дрисня и нито дума за Украйна.

Какво ме засяга какви коли имала Източна Германия, пък колко били щастливи американците?

Тук направо две, та и три страници са за изтриване.

МОДЕРАТОР! Какво чакаш?

Нали укранците са тръгнали по пътя на американската демокрация!
                              Трябва да се разбере, какво ги чака, като си я докарат на 100%…….

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Аха значи Руснаците са вземали заеми през последните 5-10 години и са купували съкип жилища които после са поевтинели , за разлика от американците кито са правили точно обратното .......кат те случа човек почва да се чуди итечната криза от Русия ли тръгна по света
                                Сигурен съм че си експерт по руско недвижимо имущество.

както казах аз вярвам на Креди Сюиз - пък това че ти си мислиш че не било така си е твое мнение неподкрепено с нищо.

Коментар

Working...
                                X