IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Турчинов иска възобновявание на специалната операция в източната част на Украйна
    Изпълняващият длъжността президент на Украйна Александър Турчинов иска от силовите ведомства да възобновят специалната операция в източната част на страната, се посочва в заявление, публикувано във вторник на сайта на парламента.

Властите на Украйна на 15 април започнаха специална операция с използване на армия в юго-източните региони на страната, където от март се провеждат митинги на привържениците на федерализацията.

В Москва решението на украинските власти да използват сила против митингуващите го нарекли изключително опасно развитие на събитията.

По-рано беше съобщено за спиране на специалната операция по време на великденските празници
    Хехехеее. Та тия имат ли още войски бе?
    Нали част от единствената въздушно-десантна бригада се присъедини към руснаците, а другите отказаха да приливат братска кръв, та щяха да я разформироват?
    Или ще използва фашистите от Майдана, та тогава Путин да пусне онези, които се биха в Чечня. Например Псковската ВДД. А те не си поплюват.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Кажи си направо бе..срам те е че си Българин и даваш мило и драго да се беше родил в САЩ.....не си криви душата. Ма понеже гспод е гаден към такива кат теб , следващия ти живот ще се преродиш в Русия за наказание
      Е за какво са ти, нали си мъртъв от кръста надоле,

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Глупости, просто не ми пука от коя държава съм. Ако съм искал да живея в САЩ да съм отишъл да живея в САЩ. Ако спре да ми харесва в България просто ще отида някъде на друго място, Испания, Франция, Италия, все готини места
        Бе едно е да си имигрант , друго роден там....комплекс за малоценност ли имаш че си Българин.....
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кажи си направо бе..срам те е че си Българин и даваш мило и драго да се беше родил в САЩ.....не си криви душата. Ма понеже гспод е гаден към такива кат теб , следващия ти живот ще се преродиш в Русия за наказание
          Глупости, просто не ми пука от коя държава съм. Ако съм искал да живея в САЩ да съм отишъл да живея в САЩ. Ако спре да ми харесва в България просто ще отида някъде на друго място, Испания, Франция, Италия, все готини места

Коментар

В момента патриотизма е просто партенка на държавата и патерица за неспособни да ходят сами хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
              Не се хвалим , внасяме равновесие в форума.
              И САЩ и ЕС са велики и мощни.
              СВетът дължи много на САЩ и т.н
              Има много факти за величието на Европа и САЩ.
              Просто светът се променя.
              Така е!!!Сигурно трябва да се мине и през Путин!!!За пианите руснаци сигурно това е решението на този етап!!!Но не е необходимо да се дръвчите,като че ли сте открили Америка!!!

Коментар

• Ша ги напиеш и накрая ша пропеят руски романси от любов към матушката Русия

п.п.
                Ако имате убави дъщери пълнолетни де, мога да доида и аз ..обещавам да не пия

Коментар

ми даи сам по точно определение на малоумното си сравнение на родината с трамваи ...
                  Нихилизма отрича реалността или смисъла на човешкото съществува. Цености произлезли от хуманистична етика, от етика която смята индивида за ключа при изграждане на ценостти няма как да бъдат нихилистични.

Държавата отричаща индивида, поставяща го по-долу, в подчинено положение, налагаща му своята етика, своя морал, своята гледна точка, своите цености - добри само за държавата, но не и толкова за самия човек е противополжността на хуманизма. Тази държавническа гледна точка за налагане на цености е много по нихилистична по природа, дори само заради това че отрича важността на индивида.

Замества, изтласква и дори отрича общочовешки ценности само за да наложи своите собствени доста конюнктурни и често вредни ценности.

Истинския човек е този който сам гради ценностите си. Който сам преценява кое е добро и кое е лошо. държавата няма място в този процес, също както и ватмана на трамвая. Ако една държава налага на гражданите си ценности които са в конфликт с личните им цености то такава държава е тоталитарна. Ако един човек няма собствени цености а взима наготово ценостите които държавата му тика то той е загуба на време за човешката еволюцията. Безгласна бурма в бездушна машина.

Та за таво смятам патриотизма за простотия. Имало е време когато еволюционно е бил добра ценост - когато хората са си изкарвали хляба от земята. но това време отдавна е свършило. В момента патриотизма е просто партенка на държавата и патерица за неспособни да ходят сами хора.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                    Лорде, бат'Пешо обеща да заколи прасето от кеф ако му идем на гости края на летото.
                    Ше дойдеш ли?
                    Винаги! Аз също правя едно кафене в София, надявам се догодина да дойдете и Вие, дори най-непримиримите елементи. Айде с теб сме приятели, но искам и Кефала Барбарон, и Стамболов да дойде да контактуваме лично. Мило и драго ще дам за подобна среща!

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                      Лорде, бат'Пешо обеща да заколи прасето от кеф ако му идем на гости края на летото.
                      Ше дойдеш ли?
                      Ами,да се освини!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                        Срещу цифрите и фактите и боговете мэлчат!!!Ама ви е рано да се хвалите!!!
                        Не се хвалим , внасяме равновесие в форума.
                        И САЩ и ЕС са велики и мощни.
                        СВетът дължи много на САЩ и т.н
                        Има много факти за величието на Европа и САЩ.
                        Просто светът се променя.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=8fEbMhR_qXk

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                            кефал последните ми постове са цифри и факти.
                            Кой е интелегентен ?
                            Оспори нещо с факти , не с клишета и празнодумства.
                            Срещу цифрите и фактите и боговете мэлчат!!!Ама ви е рано да се хвалите!!!

Коментар

Все повече забелязвам че не разбираш значението на думата нихилизъм
                              ми даи сам по точно определение на малоумното си сравнение на родината с трамваи ...

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala
                                Лордче,как ги любам такива като тебе,леле мале!!!
                                Ти Го БиЕм У гАзОт Ела да се любим, ще бъда пасивен спрямо твоя пъп.

Коментар

Working...
                                X