IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Къде видя общото между Ленин и Вацлав Клаус? Нещо хепен си изкукуригал... Зор, а?!
    Нали знаеш че според хамериканските лизачи, всеки който не ръкопляска на американския агресор е комунист.
    А пък Вацлав Клаус е много недолюбван от намериканоидите поради твърдия му антиглобализъм.
    Помня че когато излезе в България книгата му "Синя, а не зелена планета", то същата беше забранена. Неофициално разбира се. Поръчах я за доставка на две големи вериги, "Хеликон" и "Пингвин". И двете ми казаха че не могат да я намерят. А от "Пингвин" ми казаха че просто е забранена. Аз се обърнах към чешкото посолство и от там ми дадоха адреса на издателя. Та така си я набавих.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Къде видя общото между Ленин и Вацлав Клаус? Нещо хепен си изкукуригал... Зор, а?!
      Общото си ти. Интересно защо те нямаше в периода на устойчив ръст октомври - февруари. Никакъв те нямаше. Сега спад ли прогнозираш, че събра кураж да се появиш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        Май секунди ни делят от това, да започнеш с цитати от Ленин...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Вацлав Клаус: Западът и САЩ запалиха неразрешим конфликт в Украйна

Западът и САЩ провокираха неразрешим конфликт в Украйна, тази страна трябва сама да определи пътя на своето развитие, заяви бившият чешки президент Вацлав Клаус в интервю за националната телевизия.

„Не Русия и не Путин са причината за това, което избухна на Майдана. Ситуацията бе създадена от Западна Европа, от Съединените щати”, каза Клаус. Според него Украйна сама може да реши накъде да се ориентира - на Запад или на Изток.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252694
          Май секунди ни делят от това, да започнеш с цитати от Ленин...

Коментар

• Вацлав Клаус: Западът и САЩ запалиха неразрешим конфликт в Украйна

Западът и САЩ провокираха неразрешим конфликт в Украйна, тази страна трябва сама да определи пътя на своето развитие, заяви бившият чешки президент Вацлав Клаус в интервю за националната телевизия.

„Не Русия и не Путин са причината за това, което избухна на Майдана. Ситуацията бе създадена от Западна Европа, от Съединените щати”, каза Клаус. Според него Украйна сама може да реши накъде да се ориентира - на Запад или на Изток.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1252694
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Доц. д-р Деко Деков, който пише писма до Путин и ги препраща до още 430 (не преувеличавам) институции, като например посолството на Венецуела в София, американски дипломати, пресцентъра на правителството на Афганистан, няколко десетки професори по право от Харвард и инициативния комитет за президентската кампания на Мит Ромни, отново е извел къшей брилянтни съвети за Путин, с които да "изненада" порочния и разпасан Запад:

"22 април 2014 г.
              За г-н Путин, президент на Русия

Уважаеми г-н Путин,
              Опасявам се, че решенията Ви относно Украйна не са правилни.
              Русия има интерес от нова студена война. Нещо повече, за Русия това е най-добрия вариант. По времето на Съветския съюз ръководителите на СССР бяха посрещани с уважение на Запад и никой не смееше дори да си помисли за разширяване на НАТО. Това беше така, защото Западът знаеше за дебелия край на тоягата и трепереше да не пострада. Днес САЩ са се разпасали. Къде се е чуло и видяло вицепрезидент на САЩ да ходи в Украйна и да иска да постави ракети с атомни бомби до Харков, а американски кораби и подводници да се разпореждат в Черно море?
              Съветвам Ви следното. Русия трябва да възстанови законността в Украйна с мащабна военна операция. Столицата на Украйна трябва да бъде преместена в Харков. Това трябва да бъде първа стъпка към възстановяването на СССР, а впоследствие и на Варшавския договор. На САЩ и Западна Европа трябва да бъде напомнено, ще могат да бъдат унищожени и че ще бъдат неизбежно унищожени с атомни бомби, ако не зачитат Русия и не се откажат от бандитската си дейност. Наместо да се оплаквате, че НАТО се разширява с нови държави, удряйте с атомни бомби, за да напомните за реалната ситуация.
              Що се касае до икономическите аспекти, ключът към благосъстоянието на Русия е в самата Русия – правилни решения за ефективно и регулирано пазарно стопанство, разгръщане на ефективна наука и качествено масово образование на всички нива, унищожаване на корупцията. Това са важните въпроси, които ще осигурят икономическия просперитет на Русия.
              Сега е важно Русия да осигури сигурността си, като това не може да стане без на Запада да бъде показан дебелия край на тоягата, а икономическия просперитет на Русия зависи от правилни решения на ръководството на Русия. Всичко останало е просто предателство към руския народ.

С уважение,
              доц. д-р Деко Деков"

Научете повече за любимите компютърни програми и ястия на доцента в неговия сайт: http://www.ddekov.eu/aboutme.htm

Бързо да си признаете, кой от Вас е Деко Деков... Бате Пешо? Робърт?, Гигоу?

Коментар

• "Светът беше шокиран, когато руските сили със специално назначение нахлуха в Крим с най-модерни технологии, драстично подобрена оперативна подготовка и с такава оперативна сигурност, че дори американските разузнавателни служби не разбраха какво се подготвя. Правителството и конгресните лидери във Вашингтон се чудят как така изведнъж руските спецоперации станаха толкова добри, толкова бързи, без никой да забележи", обяснява сайтът.
                Той свързва този стремителен напредък на руските спецчасти с помощта, която Москва е получила от Запада.

Според интернет изданието подписаният от "Райнметал" през 2011 г. контракт с Русия е за 140 млн. долара и в центъра в Мулино могат да се обучават 30 000 руски бойци годишно. Партньор на германския концерн е руската държавна отбранителна фирма "Оборонсервис".

http://dnes.dir.bg/news/Germania-ukr...-16556109?nt=4

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                  Отново напрежение в Украйна след убийството на политик

"Това са престъпления, извършвани с пълната подкрепа и подбудителство на Руската федерация" каза Турчинов, който е и председател на украинския парламент

Хайде пак "снайперски" номера в нов аранжимент.
                  Много закъса тоз Турчинов, само стари номера.Ако продължава да не дава резултати ще го самоубият и него, затова трепери сектанта.

Коментар

• Отново напрежение в Украйна след убийството на политик

"Това са престъпления, извършвани с пълната подкрепа и подбудителство на Руската федерация" каза Турчинов, който е и председател на украинския парламент

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...olitik-6010433

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa
                      Хи-хиххх,
                      Големия Черен Негър ще го доведа специално за теб.
                      Той обича малки космати човечета.
                      Този ли?
                      http://lurkmore.to/%D0%A4%D0%B0%D0%B...0%95%D0%A6.jpg

Коментар

• Хм, някои колеги нямат ли лична поща?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          ....комплекс за малоценност ли имаш че си Българин.....
                          Кви комплекси като сме нъмбър уан

http://dartsnews.bg/News/68967

Коментар

• Първоначално изпратено от markov
                            Прати жена си да провери да види как истинско мъж такова , че с теб се е намъчила милата, .....всяка събота по DHL буркан мед ще ми праща от САЩ доживотно после.....
                            Марков, с тая шушулка нищо няма да направиш, ама много ш'се изложиш

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Бе едно е да си имигрант , друго роден там....комплекс за малоценност ли имаш че си Българин.....
                              Аз никъде не се чувствам емигрант, а в тези държави където съм изброил си се чувствам като у дома си. Аз ти казвам че не ми пука за националности ти ми приказваш за комплекси от националности. Във Франция ме мислят за Белгиец, в Италия ме мислят за французин, в Русия ме мислят за руснак и почти навсякъде мога да мина за местен ако поживея малко повече там.

Коментар

• Добре да обобщим:
                                1. Ще отидем на гости на Бате Пешо /подарък за него ще уточним в последствие/, ако той почерпи добре разбира се, не се скръндзи
                                2.Аз правя кафене в Софето и аз ще почерпя подобаващо, но преди това някой син да почерпи, дори символично по една курабийка!

Коментар

Working...
                                X