IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Не мисля че някъде съм тръгнал да тръбя на всеослушание случайния факт че съм роден в една територия която се казва България. Да парадира човек с подобна случайност, а още повече да е основен довод при инвестиране е на една крачка от тотална глупост, все едно да си залага парите на зар с 200 страни.

Всъщност всичките дето се зовете патриоти сте ми доста смешни честно казано. Единствените причини човек да се гордее с подобна случайност е или ако е яко гламав или ако настина не се сеща ама с нищо друго с което да се гордее.
    Яко са гламави!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Къв синхрон подкрехяш чужди икономики пък се пениш че си Българин......нещо синхрона не го виждам
      Не мисля че някъде съм тръгнал да тръбя на всеослушание случайния факт че съм роден в една територия която се казва България. Да парадира човек с подобна случайност, а още повече да е основен довод при инвестиране е на една крачка от тотална глупост, все едно да си залага парите на зар с 200 страни.

Всъщност всичките дето се зовете патриоти сте ми доста смешни честно казано. Единствените причини човек да се гордее с подобна случайност е или ако е яко гламав или ако настина не се сеща ама с нищо друго с което да се гордее.

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
        Блалалала. САЩ за разлика от Русия си печата валутата в която са и дълговете. Защото хората вярват на САЩ, но не и на Русия. Всъщност дори и руснаците вярват много повече на САЩ отколкото на Путя, защото и те си обръщат рублите в долари

И тукашните мекерета дето хвалят Русия и те не вярват на Путя и предпочитат долари пред рубли, ама иначе кво ви струва да хвалите Русия - все пак пари не и давате, те ви дават

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
          Той е много прост, няма да го разбере това!

Коментар

Ми какви да са, те вече и на умерени повишения се радват, щото други така и така и няма да има. Всеки сериозен спад се пропуска от руските медии, всяко умерено повишение се дава като супер важна новина
            Виждам свежа сила, добре ще заработиш днес от посолството дето го мрази целия свят. Само тук ли ви е такава висока надницата бе? Само тук ли необезпокоявани пишете небивалици? Е, не сте съвсем необезпокоявани, чак пат и без вазелин ви резгат

Коментар

Ама ти хвалиш Русия без да имаш пари в нея. Не само това ами си си дръпнал парите от Русия. Т.е. действията ти говорят - бягам от Русия, думите ти говорят - Русия е супер - на кое да вярва човек. Предполагам, всъщност съм сигурен, че действията доста по-добре показват истинските нагласи.

Пък ето мен ме кефи САЩ и си имам американски акции, кефи ме ЕС имам и европейски. Дори и български имам. И нямам руски. При мен думите и делата така да се каже са в синхрон
              Къв синхрон подкрехяш чужди икономики пък се пениш че си Българин......нещо синхрона не го виждам
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Поздравявам равновесния умник с :

http://www.usdebtclock.org/

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Ама ти това мнение от звездите ти го говорят по канал 2000 ли го разбра или по истината?

Умерени повишения в цените на акциите, котирани на Московската борса, през днешния ден
                  Ми какви да са, те вече и на умерени повишения се радват, щото други така и така и няма да има. Всеки сериозен спад се пропуска от руските медии, всяко умерено повишение се дава като супер важна новина

Коментар

Избягах и от западните .....реших с моите си пари БГ икономиката да подкрепям.....ти коя точно подкрепящ..на САЩ ли....ми бегаи даваи акъл в някои тамошен фрум бе .....
                    Ама ти хвалиш Русия без да имаш пари в нея. Не само това ами си си дръпнал парите от Русия. Т.е. действията ти говорят - бягам от Русия, думите ти говорят - Русия е супер - на кое да вярва човек. Предполагам, всъщност съм сигурен, че действията доста по-добре показват истинските нагласи.

Пък ето мен ме кефи САЩ и си имам американски акции, кефи ме ЕС имам и европейски. Дори и български имам. И нямам руски. При мен думите и делата така да се каже са в синхрон

Коментар

Муахахаха Единственото бъдеще на което е Русия е на пропаднали пияндурници - всеки с акъла си бяга от там.
                      Ама ти това мнение от звездите ти го говорят по канал 2000 ли го разбра или по истината?

Умерени повишения в цените на акциите, котирани на Московската борса, през днешния ден

Ако си американски шпионин, моята задача е да те ликвидирам електронно, ай пи адреса ти вече ми е известен понимаеш Лошото е, че не си шпионин, много глупости пишеш

Коментар

• Мале равновесния пак на смяна.
                        Много пари ще изкара това момче.

Коментар

Хаха, моите пари са за моя печалба - ще си ги правя каквото си искам. А ето че и ти бягаш от Русия и в същото време приказваш колко им е готина икономиката. Как го наричаш това. Патриотизъм - друг път патриотизъм - страх си е - страх че Русия върви към пропастта. Пък те и твоите пари са твои и можеш да си ги правиш каквото си искаш - и едва ли искаш да ги загубиш заради Путя. Ама нищо не пречи да го подкрепяш вербално - нищо че парично и ти бягаш от него
                          Избягах и от западните .....реших с моите си пари БГ икономиката да подкрепям.....ти коя точно подкрепящ..на САЩ ли....ми бегаи даваи акъл в някои тамошен фрум бе .....
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Много Ви здраве от Кеворкиян:

"Между другото, не искам да развалям сънищата ви, но тия дни се случи нещо доста странно – 27 моряци от американския ескадрен миноносец „Доналд Кук“, наврял се по никое време в Черно море, били подали молби за напускане, понеже над тях непрекъснато прелитали руски самолети Су-24, които блокирали изцяло комуникациите на кораба, а изглежда, са пълнили и с някакви бръмбари клетите им глави. Не е ясно доколко достоверна е тази история, или е някаква сръчна мистификация – руснаците са големи майстори в това отношение, обаче за всеки случай Найденов може да излезе с някаква декларация. Освен мистификатори руснаците са и големи шегаджии – и направиха за смях онази Нюланд дори я принудиха да се оплаква, че нахлуват в личното й пространство, понеже подслушвали разговорите й, докато подреждала сегашното успешно украинско правителство. Предателят Сноудън сигурно се е задавил от смях от тия оплаквания. А ние да се молим някой заблуден Су-24 да не прелети над трабантчето на Мони, това направо ще разбие натовските ни комуникации."

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                              Путя ще ви шиба цялото НИСЕ през гащите! Затова ревеш ти, там печалбата ти е 0,8%, утре ще ти е 8% загуба
                              Путин издига РОССИЯ, запада е нещастен и мизерен безоръжен и разрушен. Това е проблема Россия е бъдещето на християните, запада бледо подобие на содом и гомор + циганизация.
                              Муахахаха Единственото бъдеще на което е Русия е на пропаднали пияндурници - всеки с акъла си бяга от там.

Коментар

Ми не позна нещо.....

В интерес на истината имах вложения и в Западни и в Руски .....закрих ги преди няколко месеца , патриот съм сега имам само на БФБ-то.

Доколкото се сещам ти маи само западни имаше нещо .....как по меко да се изразя.......еничар , предател , родоотстъпник ?
                                Хаха, моите пари са за моя печалба - ще си ги правя каквото си искам. А ето че и ти бягаш от Русия и в същото време приказваш колко им е готина икономиката. Как го наричаш това. Патриотизъм - друг път патриотизъм - страх си е - страх че Русия върви към пропастта. Пък те и твоите пари са твои и можеш да си ги правиш каквото си искаш - и едва ли искаш да ги загубиш заради Путя. Ама нищо не пречи да го подкрепяш вербално - нищо че парично и ти бягаш от него

Коментар

Working...
                                X