IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
    Чакай сега,чакай!!!Ти пишеш като за интелегентни хора!!!
    кефал последните ми постове са цифри и факти.
    Кой е интелегентен ?
    Оспори нещо с факти , не с клишета и празнодумства.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

http://vbox7.com/play:c15e40f2
      F/Y EPRU на кирилица

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Да този бисер цепи мрака .......по нихилистично изказване не можа да произведеш....
        Все повече забелязвам че не разбираш значението на думата нихилизъм

Коментар

• Равновесен, досадно и злобно повтаряте и потретяте своето невежество, формирало се след последното комсомолско събрание / в голямото посолство/ на което сте присъствали.. И още факти за изостаналата Русия
          Годишното производство на леки коли в РФ е около 2 млн./год. 70% са в построените от чужди инвеститори заводи,останалото в заводи с руски капитал. Чуждите инвеститори са задължени да произвеждат машини с поне 60% части и възли произведени в РФ .Има капацитет за около 3 млн. Има няколко огромни завода за комплектация и части. Марки като Хюндай и Шевролет се произвеждат с 100% руска комплектация. От известните марки само Мерседес не се прави тук, но те пък правят микроавтобуси и камиони. Скания също има завод за автобуси. За да не демонстрирате своите незнания и по други теми/стоки, мога да ви дам отговор относно производството и на други стоки,като телевизори/вкл. 3D/,битова техника,черна и бяла, козметика и т.н. Любимият въпрос за руски смартфони,компютри и т.н. също има отговор .Да,правят се,основно в Китай,от руски компании по собствени проекти. В магазините храните са над 70% произведени в Русия. Внос са някои от сезонните зеленчуци и плодове,повечето вина и подобни стоки от не-първа необходимост. В България какво е съотношението местно производство-внос? ПепсиКо инвестираха над 5 млрд. дол. в РФ и сега ги тресе треска от дебилните закани на Обонго. Същото е и с КокаКола. Сименс прави огромни инвестиции в транспортното машиностроене .Компании като Шел,Ексон и т.н. са тук с десетки млрд. инвестиции. Санкциите ще ги разорят. Въпрос на време е да се премине към разплащане в рубли за покупките на газ и нефт. Т.е. първо си купуваш рубли на валутните пазари, а после купуваш въглеводороди. Преходна стъпка ще бъде преминаването към евро,като валута за разплащане в тези покупки. Доларът ще се връща към първоначалния си замисъл, местна валута без глобално значение.

Коментар

Напротив патриотизма е менте ценност. Истинските ценности са тези на самия индивид. Не на някакви случайности за които той е залепен. Ценостите са въпрос на хуманизъм, етика, личен морал - не на държава. Държавата сама по себе си е нищо - абстрактно определение на управлението на дадена територия от някакви хора или някакъв човек - каква ценост може да бъде това. Че то по същата логика човек като е в трамвай трябва да е националист по отношение на този трамвай и да следва повелите на ватмана. Чисто философски няма никаква разлика. Единствената разлика е срока от време в който прекарва в трамвая и в държавата. Но ако ценостите са въпрос на продължителност на времето прекарвано някъде то предполагам че отново приоритет придобиват личните цености - все пак човек със сигурност прекарва най-много време със самия себе си.
            Да този бисер цепи мрака .......по нихилистично изказване не можа да произведеш....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
              Не искам да съм неприятен, но от 2013 г. руския "автопром", т.е. руската автомобилна индустрия е вече № 2 в Европа след Германия по производство на автомобили(леки коли, автобуси, камиони и т.н., основно съвместно производство и по лиценз) и резервни авто-части, изпреварвайки Франция.
              Ъхъ и са номер две в света по правене на таралясняци, само китайците ги бият като бройка

Коментар

Напротив патриотизма е менте ценност. Истинските ценности са тези на самия индивид. Не на някакви случайности за които той е залепен. Ценостите са въпрос на хуманизъм, етика, личен морал - не на държава. Държавата сама по себе си е нищо - абстрактно определение на управлението на дадена територия от някакви хора или някакъв човек - каква ценост може да бъде това. Че то по същата логика човек като е в трамвай трябва да е националист по отношение на този трамвай и да следва повелите на ватмана. Чисто философски няма никаква разлика. Единствената разлика е срока от време в който прекарва в трамвая и в държавата. Но ако ценостите са въпрос на продължителност на времето прекарвано някъде то предполагам че отново приоритет придобиват личните цености - все пак човек със сигурност прекарва най-много време със самия себе си.
                Чакай сега,чакай!!!Ти пишеш като за интелегентни хора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Тия изроди като Ровновесния, фискалиста и други подобни твари които могат да се сравняват единсвено с насекоми, защо трябва да им пази писанията на кирилица? Тия трябва да се заличават служебно заедно с липсата им на полезност да им заличаваме данните. И без това те са в тежест на глобалната инфо за каквото и да е било чувство или емоция. Другите ще сме безсмъртни, някой ще ни помни, тях кой? Никой!
                  Dust in the wind
                  http://www.youtube.com/watch?v=_wp4O7v5320

Коментар

• Първоначално изпратено от robert Разгледай мнение
                    Не искам да съм неприятен, но от 2013 г. руския "автопром", т.е. руската автомобилна индустрия е вече № 2 в Европа след Германия по производство на автомобили(леки коли, автобуси, камиони и т.н., основно съвместно производство и по лиценз) и резервни авто-части, изпреварвайки Франция.
                    ААА не може така това е Путинка пропаганда

Те са пазар номер едно в Европата, що да не станат и производитер номер едно от номер две.....лесно е като сложат по едно мито на вноса на автомобили в отговор на напъните за санкции, и тези дето нямат заводи в рашата пък се мъчат да продават ще си направят....

Коментар

На мен пък сте ми смешни дето сте повярвали в някакви нихилистчни менте ценности където няма род , родина, където ви е срам да се наречете българи , където избиваики комплексите си се мъчите да се прилепите към наи-силния и да светите с отразена от него светлна. Противни сте ми тоя тип хора , които за 30 сребърника продавате и рода си и родината си и семеиството си и маиките си дори .....

Коментар

На мен пък сте ми смешни дето сте повярвали в някакви нихилистчни менте ценности където няма род , родина, където ви е срам да се наречете българи , където избиваики комплексите си се мъчите да се прилепите към наи-силния и да светите с отразена от него светлна. Противни сте ми тоя тип хора , които за 30 сребърника продавате и рода си и родината си и семеиството си и маиките си дори .....

Тия изроди като Ровновесния, фискалиста и други подобни твари които могат да се сравняват единсвено с насекоми, защо трябва да им пази писанията на кирилица? Тия трябва да се заличават служебно заедно с липсата им на полезност да им заличаваме данните. И без това те са в тежест на глобалната инфо за каквото и да е било чувство или емоция. Другите ще сме безсмъртни, някой ще ни помни, тях кой? Никой!

Коментар

• Още малко теми за размисъл
                          Байдън-майдън, такива дребни новинки всъщност са по-показателни за случващото се:
                          Правителството на Русия ще състави списък на стоки за износ, които ще се търгуват в рубли
                          Москва. Правителството на Руската Федерация може да получи правото да определя каква част от сделките за износ ще се извършват в рубли, предаде Интерфакс. Комисията по финансовите пазари в Държавната дума е одобрила поправка в законопроекта по създаването на „Национална система на платежните карти”, което ще даде право на руското правителство да изработи списък от стоки и услуги, които ще се търгуват в рубли, а също така и списък на страните, с които ще се извършват такива сделки.
                          http://www.focus-news.net/news/2014/...t-v-rubli.html

Коментар

• Не искам да съм неприятен, но от 2013 г. руския "автопром", т.е. руската автомобилна индустрия е вече № 2 в Европа след Германия по производство на автомобили(леки коли, автобуси, камиони и т.н., основно съвместно производство и по лиценз) и резервни авто-части, изпреварвайки Франция.

Коментар

Не мисля че някъде съм тръгнал да тръбя на всеослушание случайния факт че съм роден в една територия която се казва България. Да парадира човек с подобна случайност, а още повече да е основен довод при инвестиране е на една крачка от тотална глупост, все едно да си залага парите на зар с 200 страни.

Всъщност всичките дето се зовете патриоти сте ми доста смешни честно казано. Единствените причини човек да се гордее с подобна случайност е или ако е яко гламав или ако настина не се сеща ама с нищо друго с което да се гордее.

Коментар

• равновесен май не разбираш, че зад действията на Русия стоят много могъщи икономически сили от света на реалния производствено-индустриален бизнес и от Запада и от Далечния изток. И, че тепърва ще се случват твърде интересни неща, като следствие между челния сблъсък на производствено-индустриалния капитал и банкстерите-спекуланти от виртуалната "индустрия" на услугите и развлеченията, които практически разрушиха реалната икономика на САЩ и Европа....Между другото, руската национална банка вече сключи договор с китайската национална банка за изграждане на съвместна разплащателн система на база независимата китайска електронна банкова система, която трябва да заработи в следващите 2-4 месеца, като двете банки трескаво изкупуват злато....
                                Само шутирането на Виза и Мастеркарт лишава САЩ от много милиарда на година.
                                И има вероятност да стане заразно.

Коментар

Working...
                                X