Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Що си се върнал ...
Да беше останал там...щеше и тях да си ги вземеш....
Може с барбарончо и по 20 цигани да приласкаете..
Не Оланд и всички демократи в Западна Европа да ги връщат по съкратената процедура....
Приказките кой-кого щял да си взема в къщи си ги спестете, защото не за това става дума. А и съм сигурен, че не изгаряте от желание да приемете у вас не само путинославни чужденци, а дори и путинославни българи, нуждаещи се от подслон. Нарочно се опитвате да изкарате търпимостта към другите като задължаваща да се полага за тях грижа като за бебе. Никой не ви кара да помагате - достатъчно е да спрете да пречите на изстрадали хора, бягащи от ужасите на войната и мизерията."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от levitan Разгледай мнениеЕдин договор сключен под дулата на оръдията може да просъществува само докато тези дула го пазят. Такъв е случаят с Брест-Литовския договор, който просъществува само една година и след като Германия няма вече силата да го налага над Русия е денонсиран.
Такъв е случаят и с Версайския договор. Германия го спазва докато не става силна във военно отношение държава.
Така е от преди времето на Римската империя. Всякакви приказки за вечен мир и вечна договореност са глупости. Важна е силата. Щом значително се промени съотношението на силите след момента на договарянето, то самото договаряне вече не е реално и следва да се промени.
Вече 25 години САЩ налагат безпрекословно волята си независимо от някакви договорки и международно право. Предстои това статукво да се промени. И то ще се промени. Първите стъпки са направени.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсичките "православни" русофили разбирате от религия колкото прасе от бижута на Тифани.
Ха-ха-ха!
Че то си е загубено време, да се интересуваш от религиите!
Те са бизнес, от време оно!
Виж, ако става въпрос за вяра!
Но и вярата си не искам да коментирам!
Прекалено лично!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТо това не му пречи да е тъп.
42% от вимпелком се притежават от теленор. Само че за разлика от вимпелком - които преди се държаха само заради брутално високи дивидент - който сега спряха, основния му акционер Теленор продължава да дава прилични дивиденти. А телекомуникационни компании се държат само заради дивидента.
Така че ....
Енергоизточниците , храните и водата ,могат да бъдат като злато.... а долара да стане като тапети...е не го каза точно така... но близо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеИ ... грешка още на "първо". Да, живял съм там, но от години съм си в България.
Само от рекламата ще да е! Всички като идат там това казват - "ей, как можеха да ме излъжат с фалшивите си реклами". И само мечтаят да се върнат тук, или направо да отлетят към СССРусия
А за университетите там има една друга подробност!
Всеки университет, има квоти.
Броят на американците е не само определен, но и когато американци кандидатстват там, изрично се набляга на въпросите за произход.
Ако си дете на емигранти, вероятността да те приемат е огромна. Независимо от успеха. За Китай си има квота, за Украйна си има квота, за България си има квота!
И докато от Америка за децата успехът не е най-важнто, а кожата, то за децата извън страната успехът е водещият, международните олимпиади, владеенето на езици.
И така американските университети изсмукват най-доброто от света.
А за връщане, трудна работа.
Или ставаш носител на наученото връщайки се в собствената си страна и така разнасяш американската демокрация или оставаш на местно ниво, защото спонсорирайки те 100% ти си поел задължения спрямо институцията!
Така, че американските университети са добри благодарение на изключителната игра, как са я измислили, наистина много хитро, ……. в този смисъл те са международни.
Затова не ги е грижа за средното образование, който изкласи под натиска на родителите си, изкласи. Другите в Макдоналдс, в армията или на помощи!Last edited by Сините камъни; 08.05.2014, 22:24.
Коментар
-
Досега комунистите русофили нищо ново не измислиха. Всичките им аргументи са стари броеве от вестник Работническо дело....
1, Американците са военнолюбиви империалисти и зли капиталисти. Класика на вестник Работническо дело през цялото му съществуване. Комунистите русофили 100 години водят борба срещу гнилия американски капитализъм и резултатът беше тежка загуба на Студената война и разпада на СИВ, Варшавския договор и СССР. От други аргументи няма нужда...
2.Силна вяра във всемогъщието на дядо Иван и матушка Рус. Поддържана както с комунистически аргументи (вж.по-горе) така и със сантиментални русофилски аргументи тип Иван Илин, идеолога на Путин. Руската армия, руската душа и т.н. Нищо че местните комунисти русофили са с нисък чин и не знаят кой е Иван Илин...
3,Следствие от евразийската идея е отричането на съществуване на украинска нация. Много характерно за комунистите русофили, които като верни слуги на Путин подкрепят анексиите, извършени изцяло срещу православни и славянски страни - Грузия, Молдова, сега Украйна. Оттук като патриоти българи сме длъжни да третираме комунистите русофили като национални предатели. Те винаги са били такива - на два пъти предложиха България да стане член на СССР. Съд за тях, рубладжии продажници...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение... и ловко пропускаме факта, че сирийците, изгонени от село Кафяво са имали изрядни документи, и не са живли "на гости", а под наем. И дори селяните не твърдят, че са създавали каквито и да е проблеми.
Но щом заговори за това какво лично аз правя за приятели и врагове ще ти кажа - храня една власт, която само ме краде и обижда, храня и дементиралите путинославни хапльовци, които я крепят и възпроизвеждат. И по-скоро бих приел бежанци на гости, отколкото крадливите клеветници, които ме плюят, крадат, а за благодарност и ме обвиняват във всички земни грехове. С такива "съграждани" човек няма нижда от душмани.
Що си се върнал ...
Да беше останал там...щеше и тях да си ги вземеш....
Може с барбарончо и по 20 цигани да приласкаете..
Не Оланд и всички демократи в Западна Европа да ги връщат по съкратената процедура....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеРазбира се ,тъп е и управлява само 30 милиарда.....
42% от вимпелком се притежават от теленор. Само че за разлика от вимпелком - които преди се държаха само заради брутално високи дивидент - който сега спряха, основния му акционер Теленор продължава да дава прилични дивиденти. А телекомуникационни компании се държат само заради дивидента.Last edited by ravnovesie; 08.05.2014, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеМи тъп е - сбербанк могат да останат без лиценз за действия в чужбина пък вимпел си махнаха дивидента и в момента са просто безсмислена позиция. Ако искам да инвестирам във вимпел ще го правя през теленор.
Коментар
-
А понеже обвиняваш розовчани ,дай си адреса да ти пратя една семейство сирийчета ,да поживеят у вас...
Много са чисти и само оФция ядат...
Но щом заговори за това какво лично аз правя за приятели и врагове ще ти кажа - храня една власт, която само ме краде и обижда, храня и дементиралите путинославни хапльовци, които я крепят и възпроизвеждат. И по-скоро бих приел бежанци на гости или под наем (което вече се е случвало), отколкото крадливите клеветници, които ме плюят, крадат, а за благодарност и ме обвиняват във всички земни грехове. С такива "съграждани" човек няма нужда от душмани. Направо възстановиха османския диш хакъ - хем го храниш, хем и бакшиш трябва да му дадеш и да му благодариш, че те е "уважил".
И докато сме на темата за парите - за няколкостотин хиляди лева всеки "канибал", "терорист" и "фашист" може да си купи българско гражданство, защото благодарение на управлението на Пеевски то се (про)дава най-евтино и при най-хлабави условия от целия ЕС. Какво излиза тогава? Че сирийците в Кафяво просто не са били достатъчно богати, за да подкупят цялото село или поне властта, която после да ги пази като сръбски мафиот купил си български документи.Last edited by Pavlik Morozov; 08.05.2014, 22:15."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКъде си ..
Сега гледах изказванията на един шеФ на голям фонд в Щатите ,
Да инвестираме в Сбербанк и Вимпел и то веднага...
Много тъп човек ,не се консултира с теб....за фалита на Русия...
Коментар
-
Ти си всичко друго ,но не и православен християнин...
По скоро си йезуит и то в лошия вариант...
А понеже обвиняваш розовчани ,дай си адреса да ти пратя една семейство сирийчета ,да поживеят у вас...
Всичките "православни" русофили разбирате от религия колкото прасе от бижута на Тифани.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам ги тези руски активи и си мисля - бе те руските политици са тъпанари и още по-зле смятат че и другите са същите като тях. Пък запада не може да разбере простата истина че политиците в руската сфера са тъпанари. Като нищо ще оплескат пак нещата май сега е време за шортене
Сега гледах изказванията на един шеФ на голям фонд в Щатите ,
Да инвестираме в Сбербанк и Вимпел и то веднага...
Много тъп човек ,не се консултира с теб....за фалита на Русия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМдааа, "Важна е силата!"....Чудесно е, че ни сподели веруюто на фюрера...също удачно е сравнението с хитлерова Германия....
А какво е отношението ви към християнството (православието)? Щото аз като православен християнин не познавам подобен принцип...
Аааа, това било принцип на рашизма (да де, но нали рашизъм и православие уж бяха синоними, хммммм)...
Знам, доста е объркано съзнанието на редовия рашист, още повече на българския рашист-розовчанин...
Ти си всичко друго ,но не и православен християнин...
По скоро си йезуит и то в лошия вариант...
Коментар
Коментар