IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Ша си взема забележка ..... не съм под прикритие , просто админа ме банна както и бая друг народ без да разберем защо .....бат ти пешо , гигата и т.н. ги нема също
    Заради конструктивни коментари ,предполагам!!!То бива шоу,ама вие прекалихте!!!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
        Ха-ха-ха!

Че то си е загубено време, да се интересуваш от религиите!

Те са бизнес, от време оно!

Виж, ако става въпрос за вяра!
        Но и вярата си не искам да коментирам!

Прекалено лично!
        Аз съм наясно за религиите. Не аз ги бутам на преден план, а тази доста тъпа руска пропаганда, която се лансира и тук. те не знаят елементарни неща за православието, ама се наричат православни във всеки втори пост.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
          Марков,с "д",ако обичаш и най-добре е без "в"!!!
          Ша си взема забележка ..... не съм под прикритие , просто админа ме банна както и бая друг народ без да разберем защо .....бат ти пешо , гигата и т.н. ги нема също
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Този е третият който прогнозира срив като ,доткома и финасовата криза 2008 г и то през следващата година...
            Така че ....
            Енергоизточниците , храните и водата ,могат да бъдат като злато.... а долара да стане като тапети...е не го каза точно така... но близо....
            Ми не е тъп той а тези дету му дават пари - те вижданията му не са само на тъп човек а на тотално куку.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
              Модераторе ,този си го прибери откъдето си го пуснал.....
              А той прибира само другомислещите..тоя е от правия сектор

Коментар

ти себе си ли имаш в предвит в случая
                Марков,с "д",ако обичаш и най-добре е без "в"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
                  Ооо гнидо клета, жива ли си???
                  Модераторе ,този си го прибери откъдето си го пуснал.....

Коментар

А ти само черни Обонговци ли искаш да ти идват на гости
                    Нямам претенции какви са по цвят, вяра и националност, стига да не са путинославни паразити и палачи, на които все някой нещо им дължи, и всичко им се полага по рождение, и ако не им се даде посягат да грабят и крадат.
                    Last edited by Pavlik Morozov; 08.05.2014, 22:43.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
                      Така ли? А не трябваше ли аз да съм най-гласовития критик на киселото американско грозде, и да обяснявам колко са враждеби и несправедливи към чужденците, и какъв невероятен актив са загубили в мое лице? Защото точно така приказват масата патриоти на KLETA MAJKA BALGARIQ, които киснат тук просто защото не могат да идат никъде другаде, и представят липсата си на алтернативи като нарочен избор.
                      ти себе си ли имаш в предвит в случая

Коментар

Поживях, поогледах се, и реших да се върна при приятелите си. .....

.
                        Чест ти прави ако е истина.....

Коментар

Поживях, поогледах се, и реших да се върна при приятелите си.

Приказките кой-кого щял да си взема в къщи си ги спестете, защото не за това става дума. А и съм сигурен, че не изгаряте от желание да приемете у вас не само путинославни чужденци, а дори и путинославни българи, нуждаещи се от подслон.
                          А ти само черни Обонговци ли искаш да ти идват на гости

Коментар

Е па много ти личи по пристрастността
                            Така ли? А не трябваше ли аз да съм най-гласовития критик на киселото американско грозде, и да обяснявам колко са враждеби и несправедливи към чужденците, и какъв невероятен актив са загубили в мое лице? Защото точно така приказват масата патриоти на KLETA MAJKA BALGARIQ, които киснат тук просто защото не могат да идат никъде другаде, и представят липсата си на алтернативи като нарочен избор.
                            "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Досега комунистите русофили нищо ново не измислиха. Всичките им аргументи са стари броеве от вестник Работническо дело....

Пак се опитваш да сложиш твои думи за наши,но явно толкова го можеш!

И откъде го измъкна това словосъчетание, русофили комунисти!

Наистина толкова си можеш!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Мдааа, "Важна е силата!"....Чудесно е, че ни сподели веруюто на фюрера...също удачно е сравнението с хитлерова Германия....

А какво е отношението ви към християнството (православието)? Щото аз като православен християнин не познавам подобен принцип...

Аааа, това било принцип на рашизма (да де, но нали рашизъм и православие уж бяха синоними, хммммм)...

Знам, доста е объркано съзнанието на редовия рашист, още повече на българския рашист-розовчанин...
                                Това са фактите от които се ръководи и световната имперска сила САЩ.
                                Няма никакво значение каква е формата на управление на една империя. Дали начело на империята ще има псевдодемократично избран президент като в САЩ и Русия, дало начело ще е консул, назначаван от Сената или избиран от римския народ, империята налага своята воля със сила. Така е било откак свят светува. Нищо не се е променило.
                                Не знам англичаните да са спазвали някакви договори с местното индианско население, когато са завладявали Северна Америка, въпреки че има такива, които са подписани. Спазвали са ги докато са били слаби малки колонийки. След като са се увеличили по брой и благодарение на огнестрелното оръжие са получили превес в силите, те са ги нарушили и са завладявали все нови и нови територии.

А за православието може да питаш един твой съмишленик с предателско име. Той го нарича путинославие. Не се учудвам на това след като един шведски министър и агент на ЦРУ обяви православието за върховен враг.
                                Last edited by levitan; 08.05.2014, 22:29.

Коментар

Working...
                                X