Първоначално изпратено от markoci
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (2)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнениеХа-ха-ха!
Че то си е загубено време, да се интересуваш от религиите!
Те са бизнес, от време оно!
Виж, ако става въпрос за вяра!
Но и вярата си не искам да коментирам!
Прекалено лично!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеМарков,с "д",ако обичаш и най-добре е без "в"!!!Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТози е третият който прогнозира срив като ,доткома и финасовата криза 2008 г и то през следващата година...
Така че ....
Енергоизточниците , храните и водата ,могат да бъдат като злато.... а долара да стане като тапети...е не го каза точно така... но близо....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеМодераторе ,този си го прибери откъдето си го пуснал.....Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениети себе си ли имаш в предвит в случая
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеА ти само черни Обонговци ли искаш да ти идват на гостиLast edited by Pavlik Morozov; 08.05.2014, 22:43."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеТака ли? А не трябваше ли аз да съм най-гласовития критик на киселото американско грозде, и да обяснявам колко са враждеби и несправедливи към чужденците, и какъв невероятен актив са загубили в мое лице? Защото точно така приказват масата патриоти на KLETA MAJKA BALGARIQ, които киснат тук просто защото не могат да идат никъде другаде, и представят липсата си на алтернативи като нарочен избор.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПоживях, поогледах се, и реших да се върна при приятелите си. .....
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеПоживях, поогледах се, и реших да се върна при приятелите си.
Приказките кой-кого щял да си взема в къщи си ги спестете, защото не за това става дума. А и съм сигурен, че не изгаряте от желание да приемете у вас не само путинославни чужденци, а дори и путинославни българи, нуждаещи се от подслон.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЕ па много ти личи по пристрастността"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеДосега комунистите русофили нищо ново не измислиха. Всичките им аргументи са стари броеве от вестник Работническо дело....
И откъде го измъкна това словосъчетание, русофили комунисти!
Наистина толкова си можеш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМдааа, "Важна е силата!"....Чудесно е, че ни сподели веруюто на фюрера...също удачно е сравнението с хитлерова Германия....
А какво е отношението ви към християнството (православието)? Щото аз като православен християнин не познавам подобен принцип...
Аааа, това било принцип на рашизма (да де, но нали рашизъм и православие уж бяха синоними, хммммм)...
Знам, доста е объркано съзнанието на редовия рашист, още повече на българския рашист-розовчанин...
Няма никакво значение каква е формата на управление на една империя. Дали начело на империята ще има псевдодемократично избран президент като в САЩ и Русия, дало начело ще е консул, назначаван от Сената или избиран от римския народ, империята налага своята воля със сила. Така е било откак свят светува. Нищо не се е променило.
Не знам англичаните да са спазвали някакви договори с местното индианско население, когато са завладявали Северна Америка, въпреки че има такива, които са подписани. Спазвали са ги докато са били слаби малки колонийки. След като са се увеличили по брой и благодарение на огнестрелното оръжие са получили превес в силите, те са ги нарушили и са завладявали все нови и нови територии.
А за православието може да питаш един твой съмишленик с предателско име. Той го нарича путинославие. Не се учудвам на това след като един шведски министър и агент на ЦРУ обяви православието за върховен враг.Last edited by levitan; 08.05.2014, 22:29.
Коментар
Коментар