IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (2)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Между впрочем да ти честитя заслужилото инвеститорство на профила бе, требва да почерпиш
    Аааа,оня ден черпих!!!Освен да идем в кръчмата!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      мухаха... И кой ги раздава тези лицензи за действия в чужбина?... хаха
      Неравновесенов, пак цепиш мрака... хаха
      Ми американското правителство бе мастъре - то дава лицензите за използване на долара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Разбира се ,че не знаем за православието много ,но знаем за католицизма , Лутер , Мормоните , Йехова и т.н....
        Може да не сме богато ,но всеки българин разбира от футбол ,политика и ка да си изкара надницата с по малко труд.....
        Общата култура ми е над 95% от американците.....
        Е като не знаете в какво православието се различава от католицизма, протестанството или дори мормоните как така слагате точката на разделяне при православието. Аз ще мина и малко по нататък убеден съм че 90% от православните братя така да се каже не могат да назоват и никаква основна разлика с исляма, извън очевидните ритуали и името на бога.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Модераторе , след втория път не е ли време за бан....
          Днес е имало и за по малко ....
          АААА сакън бе, г-жа фидрес или там квото е , е много ценен участник за форума
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнение
            Защо, защо щади модератора фашистите! Кога и тук ще могат да арестуват блогъри и да глобяват и осъждат за пцуване на султана ... ъъъ ... царя?
            Бе това за фашистите и аз се чудя ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Ми тъп е - сбербанк могат да останат без лиценз за действия в чужбина
              мухаха... И кой ги раздава тези лицензи за действия в чужбина?... хаха
              Неравновесенов, пак цепиш мрака... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Заради конструктивни коментари ,предполагам!!!То бива шоу,ама вие прекалихте!!!
                Между впрочем да ти честитя заслужилото инвеститорство на профила бе, требва да почерпиш

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс
                  Жив си значи. Пощаден от еволюцията?? Да еба и това ли не е истина, гнида като тебе трябваше да бьде стьпкана още преди години
                  Модераторе , след втория път не е ли време за бан....
                  Днес е имало и за по малко ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    То пък вие щот си траехте кат невинни агънца...ма гледам вас са ви пощадили.

Излиза че уж сме равни ма някои са по равни от другите
                    Защо, защо щади модератора фашистите! Кога и тук ще могат да арестуват блогъри и да глобяват и осъждат за пцуване на султана ... ъъъ ... царя?
                    Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    Ша си взема забележка ..... не съм под прикритие , просто админа ме банна както и бая друг народ без да разберем защо .....бат ти пешо , гигата и т.н. ги нема също
                    Ааа, тва ли било! Аз мислех, че чакат нови опорни точки след като вчера Путлер ги матира с пешката като омекна.
                    Last edited by Pavlik Morozov; 08.05.2014, 22:49.
                    "Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Слава тебе, Модераторе! Имало все още и разумни същества в България
                      Еи голям кеф а

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Аз съм наясно за религиите. Не аз ги бутам на преден план, а тази доста тъпа руска пропаганда, която се лансира и тук. те не знаят елементарни неща за православието, ама се наричат православни във всеки втори пост.
                          Разбира се ,че не знаем за православието много ,но знаем за католицизма , Лутер , Мормоните , Йехова и т.н....
                          Може да не сме богато ,но всеки българин разбира от футбол ,политика и ка да си изкара надницата с по малко труд.....
                          Общата култура ми е над 95% от американците.....

Коментар

• Неизвестни нападатели са поели контрол над кметството в украинския град Авдеевка
                            8 Май 2014 | 20:22 | Агенция "Фокус"

Нападателите са били с маски и засега не са отправили никакви искания. Няма данни за пострадали хора по време на щурма.
                            Авдеевка е град с областно значение в централната част на Донецката област. Намира се на 6 км северно от Донецк. Населението му наброява 35,3 хиляди души.

Коментар

• Маранди, ще се пробвам да ти го обясня за последен път, макар, както да казах, от около 2 години те е обзела такава мания за величие, че направо не се говори с теб

- Няма държава Украйна преди 20 век. Н-Я-М-А. Киевска рус има точно толкова общо със съвременна Украйна колкото Орфей и Спартак са българи!!!

- Московското княжество е правоприемник на Киевска рус точно толкова, колкото Стара Велика България е основоположник на Дунавската България. Това, че ние, като българи не си търсим корените в Украйна и упорито държим на 681 за дата на създаване на държавата ни само и само да не се изкараме по-стари, че да не уплашим някой от съседите ни, си е наш проблем на мижитурки

- племената населяващи земите, в които е съвременна са изключително много - та та е най-проветривото място в географо-исторически в Европа!!! В основата си, към този момент, те са с еднакъв антропологичен състав като тези около Смоленск, Москва или Санкт Петербург

- Православието не е тема, в която ми се забива - факт е, че огромната част от населението на Киевска рус е покръстено от български свещеници - нещо, което в Киев и Москва, особено по времето на комунизма, беше тема табу.

- никъде не съм казал нищо за православието на светослав - не ми вкарвай думи, които не съм изписал факт е, че майка му е християнка, той е малко по-особен случай

- Иван Грозни пък е хептен друга бира - нужна е някаква правоприемственост и той има такава по Константинополска линия. Ако искаш тема за размисъл - избой колко държави са имали възможността да имат царе начело си, а не крале и ще видиш колко велика е БЪЛГАРИЯ.

П.С. Това, че нещо не ни харесва, не означава, че то не е истина. Русия е велика сила и е такава не от вчера, а горе-долу от времето на петър първи. Сащ са такава след първата световна, а по времето на Петър първи още са се били компилация от няколко села, изтребващи с всички прийоми на етническото прочистване индианската коалиция около река Хъдзън. Това не им пречи сега да са световен жандарм и най-голямата сила в световен мащаб. Точка.

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Ау ... взе да напредваш какво ти шпрехам най-после

П.П. Ха, сега ми обясни какво общо има Русия и днешна Украйна да повторя пак и какви простотии за "братски" народи ми съчинявате?

Същата простотия като с Православието? ( някакъв езичник Светослав го викнали за грабеж в Дунавска БГ и се размечтал да си закачи щита на вратите на Константинопол.

5-6 века по-късно това ще стане доктрина на Руска империя при Иван Грозни.

Сещаш ли се за какво двуличие говорим - как ще защиваш Православие като се пръкваш 1000 години след него, бре - таранколу Путкин?

А, 1000 години кой го защитава като теб въобще те е нямало на картата? Ърмм ..?
                              ------------------------------------------------------------------------------------------

П.П. Т'ва, че Олга е била християнка не важи за гамена Светослав ( сина й ) - чети малко повече преди да се обаждаш? Или Светослав разорява Велики Преслав и той да брани Православието?

Да ви имам "опорните" точки на БГ матрьошките
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Заради конструктивни коментари ,предполагам!!!То бива шоу,ама вие прекалихте!!!
                                То пък вие щот си траехте кат невинни агънца...ма гледам вас са ви пощадили.

Излиза че уж сме равни ма някои са по равни от другите

Коментар

Working...
                                X