IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И днес същата песен. Разходихме се сутринта да видим дали все пак ще имаме занятия, ами нищо не се е променило. Ректората все така затворен стои и двама студентина стоят от пред и гледат тъпо. Човек може да си помисли, че са сложени там от ректора, защото се държат като едва ли не някакви богоизбрани
    Вече на никого не му е забавно, първите дни поне човек гледа и си мисли, ето нещо ново. Обаче, всичко това ще ни излезе през носа на обикновените студенти, тези които искат да учат, а не да правят политически кариери.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      т.е. ползата от тях е полуникаква (не казвам никаква, защото тук има доста варненци, а една не малка част от тях са или имат роднини, които са моряци) - не внасят тук никакви данъци, но ползват здравната, образователната и социалната система или иначе казано малко като държвните чиновници, само дето са с повече кинти
      Oсвен че е вярно, че аватара ти е идентичен със снимката долу казваш полуистини.
      Как ще ползват здравна и социална система без да внасят вноски???
      А за образователната система - какво ползват? От много години образованието е платено. Демек плащат за образование и още повече, е отворено за всеки който иска. Ама който не иска да учи, им гледа в джоба!

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
        Груев,тези дето учат в морското в огромната си част не емигрират.Просто плават под чужд флаг и не плащат преки данъци в БГ.Но в замяна на това доста свежи кинти вливат в икономиката.
        т.е. ползата от тях е полуникаква (не казвам никаква, защото тук има доста варненци, а една не малка част от тях са или имат роднини, които са моряци) - не внасят тук никакви данъци, но ползват здравната, образователната и социалната система или иначе казано малко като държвните чиновници, само дето са с повече кинти
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груев,тези дето учат в морското в огромната си част не емигрират.Просто плават под чужд флаг и не плащат преки данъци в БГ.Но в замяна на това доста свежи кинти вливат в икономиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Морското също бива. И мацки са пуснали
            готина снимка
            Иначе по темата за вузовете - в Бг има безнадеждно много такива пуцове, ама безнадеждно много. Ако зависеше от мен, аз бих ги направил 6-7, не повече - Селянийския Университет, Утре Носете Съответната Сума, Технически уроди - това за София, един за Сирени - във Варна, едно военно-транспортно - за кашици в Търново и един селскостопанско-туристически - в Пловдив, е, хайде и един медицински - в Плевен и това, не повече, плюс бих добавил по една "академия" за спорт и театрално майсторство и точка.

Реално за момента не ни трябва абсолютно нито един вуз/пуц - тези, които имат кинта, отдавна учат в чужбина. Тези вузове, в които се произвежда нещо читаво - част от ТУ, морското и медицинските - учат, за да емигрират, от което ползата за държавата е точно отрицателна, а всичко останало произвежда тотален булшит и плява, от която няма никаква полза, освен да се тупа в гърдите, да претендира, че разбира нещо, само щото има виШУ и да се рои под формата на държавна администрация
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• доколкото си спомням на предната стачка деветдесет и някоя година доста семейства и бебета се създадоха, то туй май е единствената полза. Като гледам тези дето говорят по телевизията : ами те като говорят им треперят гласчетата от тез деца ни булките могат да онодят кат хората ни пушка да хванат да застрелят онези мутри

Истината е една: трябва всеки да запретне ръкавите и да работи на 2-3 места , 2-3 вида работа за да се измъкнем, а те всички искат да са кат пенсионирания шлосер: пенсийката под възглавницата и цял ден да люпи семки на някой ъгъл та да го мислят за "инвеститор"

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Както виждаш не съм го казал аз, а някой си REDA.
                Така че се налага да ми се извиниш! Ако имаш някакво самоуважение, разбира се?
                Ma, верно си нагъл:
                Първоначално изпратено от REDA
                КОГА ще е към 500$ ????

Първоначално изпратено от Forex Master
                Скоро, чадо, скоро ще е. По-скоро отколкото всички си мислят!
                Това "Скоро, чадо..." ти ли си го писал или не? И след като ти си го писал - случило ли се е или не. Колкото до на Супертрейдъра полюциите - толкова си приличат мненията ви, че понякога подозирам, че сте едно и също лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                  Айде бре!!!Хем ще им дам работа,хем и заплати да искат!!!
                  Мдам това като във вица за мутрите, дето не плащали на работниците, ма те продължавали да ходят на работа. Тогава мутрите се изхитрили и сложили на работниците такса вход . Ма и работниците се изхитрили - идвали в понеделник и си тръгвали в петък, че да плащат само веднъж таксата вход

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
                    Бааа и как ще им плащаш заплати, ще требва в натура да им ги плащаш, if you know what I mean
                    Айде бре!!!Хем ще им дам работа,хем и заплати да искат!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Аз смятам ,че 50 унивриситета в Бг са малко!!!Айде бе!!!300 болници ,а само толкова Виши!!!Ако ме изберете ,ще ги направя 550!!!Никаква безработица!!!Ето ви още 550 000 работни места!!!Изберете Българското!!!
                      Бааа и как ще им плащаш заплати, ще требва в натура да им ги плащаш, if you know what I mean

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Правилна партийна линия....
                        Що да не я доразвием още малко.....Средното и то не е задължително.....Освен един урок по сексуална култура за друго не става....Неграмотници ...Има само стотина гимназии в цялата страна, които си заслужава да останат....Другите да се затварят и всичкото ученик да оди по баирите след козите и да сади картофи...
                        Веднага бюджета ще излезне на +, много на +++....

Даже и име на партийната линия измислих - "Валчена партийна линия 2020"...След това да дойдат сомалийците.....Щото България няма да я има..........
                        Аз смятам ,че 50 унивриситета в Бг са малко!!!Айде бе!!!300 болници ,а само толкова Виши!!!Ако ме изберете ,ще ги направя 550!!!Никаква безработица!!!Ето ви още 550 000 работни места!!!Изберете Българското!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Ми той и на комунизъма му се вижда края в близките дни
                          Да бе да, щатите няма да се дадат поне още 100 години

Коментар

• http://bosia.blog.bg/politika/2013/1...umnici.1198159

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Този бисер го бях пропуснал... Бил съм толкова пъти, че вече и през ум не ми минава, че това може да е някакъв повод за хвалене... Виждам обаче, че ти още си във фазата на неподправената гордост, че си излизал навън... Пожелавам ти още много пъти да пътуваш по света.
                              Има6 големи проблеми с комплексите си. Аз работя извън страната, просто професия, не е за хвалене. От 1994година. Просто споделям какво съм видял в различните страни. Опитвам се да ти разширя мирогледа, но явно си безнадежден.
                              Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Правилна партийна линия....
                                Що да не я доразвием още малко.....Средното и то не е задължително.....Освен един урок по сексуална култура за друго не става....Неграмотници ...Има само стотина гимназии в цялата страна, които си заслужава да останат....Другите да се затварят и всичкото ученик да оди по баирите след козите и да сади картофи...
                                Веднага бюджета ще излезне на +, много на +++....

Даже и име на партийната линия измислих - "Валчена партийна линия 2020"...След това да дойдат сомалийците.....Щото България няма да я има..........
                                Постът ми те е извадил от дрямката пред телевизора? Извинявай! Няма да се повтори.

п.п.Нито е "Вал- чина", а още по- малко- партийна. Горчива истина е, която повечето осъзнаваме.
                                Last edited by val/she; 29.10.2013, 22:21.

Коментар

Working...
                                X