IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Логиката ти е грешна.

Мошеш да кажеш, че работещите в държавната администрация, учителите и домакинките се облагодетелстват и рупат от баницата. Това доколко е вярно е друга работа.

Ама да твърдиш, че моряците се възползвали от здравната и осигурителна система без да си плащат, защото видиш ли, твоята представителна извадка сочи, че жените им работели в администрацията в администрацията е смешно. Аз пък не знам моряк да ползва безплатно здравната система, ако не си е внасял вноските. Също не знам и моряк да получава БГ пенсия, ако не си е плащал осигуровките.

Кой рупа от баницата?
    Моряците?
    Жените им?

Или моряците и жените им са един човек?

Аи ще те черпя една пица, не постна, за да видиш, че си плащаме за всичко В другата тема
    хайде, няма да спорим, само ти казвам какви са ми наблюденията. Сега ще проверя дали имам пица в кръчмата, че предполагам там си ми я сервирал
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• [QUOTE=kat123;1059526913]ЕКСЛУЗИВНО! БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ИЗВЪРШВАТ ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ

Хахахахахахаххахах, тоя младеж е забравил само марсианците да добави

Коментар

• ЕКСЛУЗИВНО! БОРИСОВ И ПЛЕВНЕЛИЕВ ИЗВЪРШВАТ ПЪЛЗЯЩ ПРЕВРАТ

http://afera.bg/mishena/51381.html

Коментар

• Коментар

• Абе Груев,моряците имат средно поне 7 месеца в годината на кораб.Средно по около 5 хиляди евро месечна заплата= на около 70 000 лева годишно.И всичко това влиза в БГ,харчи се в БГ (основно).Потребява се на MAX.Купуват се и се ремонтират недвижимости.Създават се работни места.В същото време ИУ-тата бълват счетита на поразия.И то такива,дето не могат на две магарета сламата да разделят.Обаче те си внасят чинно вноските за здраве и пенсия.И от кой държавата има по-голяма кирия?

П.С.Сега като се замисля,гилдията на моряците спокойно може да мине за стратегически инвеститор.И то голям!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Luboil, i moite nabljudenija sa kato na Grujo. Fakt. :-)
              Това не е аргумент.

Ако ми кажеш колко е държавната администрация или каквато и да е администрация сте си намислили, колко са заетите в образователната система и колко са домакинките общо и после колко са моряшките жени в тези области - О'К.

Ама какво от това? Моряците не рупат от баницата без да плащат.

Коментар

• Luboil, i moite nabljudenija sa kato na Grujo. Fakt. :-)

Моля, пишете на Кирилица.
                Last edited by Amsterdamm; 30.10.2013, 12:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Любче, знам, че ще се обидите на чест, това, моряците, но аз само споеделям мнението си - обориме и ще ти кажа, че си прав. Моите наблюдения, като съвсем страничен наблюдател, върху много малка извадка, е, че жените на моряците работят в дминистрацията или са домакини, т.е. не плащат осигуровки, акто всияки български граждани (без начение от цвета на кожата им, без начение дали са работили и един ден, без значение колко са внесли или не в хазната) имат право и ползват безплатна здравна помощ, безплатно образивание за децата си и социални помощи (за тях, ако отговарят на критериите, което не е осбено трудно, когато мъжът ти има 0 лева официални доходи).
                  Не злобея, не завиждам, само казвам, че ползата от моряците за бюджета е почти нулева като преки постъпления, освен за евентуалната консумация, която ще направят на наша територия, поради което не е нужно да ги обучаваме безплатно в морските училища в страната. Същото важи и за емигрантите, учили в страната ни, които само са ползвали системата, заебали са родителите си тук, за д аим плащам пенЦията и накрая вият каква кочина била България и как тука били останали само абдалите, пък тариркатите отдавна били емигрирали, ама ако много съм им се помолил те щели да дойдат да станат министри, че да ме оправят. Е, хайде, няма нужда. Давай, ти си, щом имаш аргументи за обратното
                  Логиката ти е грешна.

Мошеш да кажеш, че работещите в държавната администрация, учителите и домакинките се облагодетелстват и рупат от баницата. Това доколко е вярно е друга работа.

Ама да твърдиш, че моряците се възползвали от здравната и осигурителна система без да си плащат, защото видиш ли, твоята представителна извадка сочи, че жените им работели в администрацията в администрацията е смешно. Аз пък не знам моряк да ползва безплатно здравната система, ако не си е внасял вноските. Също не знам и моряк да получава БГ пенсия, ако не си е плащал осигуровките.

Кой рупа от баницата?
                  Моряците?
                  Жените им?

Или моряците и жените им са един човек?

Аи ще те черпя една пица, не постна, за да видиш, че си плащаме за всичко В другата тема

Коментар

• Любче, знам, че ще се обидите на чест, това, моряците, но аз само споеделям мнението си - обориме и ще ти кажа, че си прав. Моите наблюдения, като съвсем страничен наблюдател, върху много малка извадка, е, че жените на моряците работят в дминистрацията или са домакини, т.е. не плащат осигуровки, акто всияки български граждани (без начение от цвета на кожата им, без начение дали са работили и един ден, без значение колко са внесли или не в хазната) имат право и ползват безплатна здравна помощ, безплатно образивание за децата си и социални помощи (за тях, ако отговарят на критериите, което не е осбено трудно, когато мъжът ти има 0 лева официални доходи).
                    Не злобея, не завиждам, само казвам, че ползата от моряците за бюджета е почти нулева като преки постъпления, освен за евентуалната консумация, която ще направят на наша територия, поради което не е нужно да ги обучаваме безплатно в морските училища в страната. Същото важи и за емигрантите, учили в страната ни, които само са ползвали системата, заебали са родителите си тук, за д аим плащам пенЦията и накрая вият каква кочина била България и как тука били останали само абдалите, пък тариркатите отдавна били емигрирали, ама ако много съм им се помолил те щели да дойдат да станат министри, че да ме оправят. Е, хайде, няма нужда. Давай, ти си, щом имаш аргументи за обратното
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                      как я позлват ли? ами много лесно - на почти всички моряци жените са или домакини или работят в държавната администрация (в краен случай са учителки), за да могат да си гледат децата, т.е. Фноски - нъцки, а пък системата си е баница и си се рупа от нея
                      Eeee,

Грую, днес не си във форма Стига си говорил разни измишльотини и спекулации. Жените на моряците били в държавната администрация или домакини. Все едно да кажа че жените на всички Груювци работят в държавната администрация.
                      И пак не се разбира как рупат от баницата без да плащат??? Само твърдиш, че рупат без аргументи.

П.П. Каква личаст от държавната администрация, учителите и домакините са моряшките жени? Сигурно процента ще е към ту нула.
                      П.П2. Трябваше да добавиш, че жените им са още и лекарки или някакви в болниците - и от там да рупат

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Oсвен че е вярно, че аватара ти е идентичен със снимката долу казваш полуистини.
                        Как ще ползват здравна и социална система без да внасят вноски???
                        А за образователната система - какво ползват? От много години образованието е платено. Демек плащат за образование и още повече, е отворено за всеки който иска. Ама който не иска да учи, им гледа в джоба!
                        как я позлват ли? ами много лесно - на почти всички моряци жените са или домакини или работят в държавната администрация (в краен случай са учителки), за да могат да си гледат децата, т.е. Фноски - нъцки, а пък системата си е баница и си се рупа от нея Не ги виня хората, много по-добре да се дава на тях, отколкото на мангалите, просто го констатирам като факт.
                        А образУванието, поне качественото такова (а това за Бг образованието важи до завършване на средното - вишуту е тотален булшит) е напълно безплатно и винаги ще си е такова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                          Учи си вкъщи мама. Какво си го ударил на ...рев?
                          За ученето, учим. Тези дни чета няколко добри книги, но това не решава проблема. А проблема е, че се блокира учебния процес по решението на няколкото хаймани от окупационния съвет, защото така искали били. После отучването ще е за сметка на всички. А ние, по-бедните студенти, които сме мнозинството за разлика от окупиращите, всяко лято работим за да има с какво да се издържаме. Е ако това лято трябва да учим заради 2 шепи хора с политически мераци, как ще я караме?

Коментар

• Учи си вкъщи мама. Какво си го ударил на ...рев?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Да не ти пука!!! Как беше чалгията в студентски град вчера? На МАХ?
                              Ами тези дни и през деня си е чалга навсякъде. Дори се шегуваме, че окупацията може да е организирана от собствениците на заведения в студенстски град, за да има оборот. Който има пари ходи на окупации и после разпуска, който няма си седи в общежитията и сутрин ходи да проверява дали ще има занятия.

Коментар

• Първоначално изпратено от rew Разгледай мнение
                                И днес същата песен. Разходихме се сутринта да видим дали все пак ще имаме занятия, ами нищо не се е променило. Ректората все така затворен стои и двама студентина стоят от пред и гледат тъпо. Човек може да си помисли, че са сложени там от ректора, защото се държат като едва ли не някакви богоизбрани
                                Вече на никого не му е забавно, първите дни поне човек гледа и си мисли, ето нещо ново. Обаче, всичко това ще ни излезе през носа на обикновените студенти, тези които искат да учат, а не да правят политически кариери.
                                Да не ти пука!!! Как беше чалгията в студентски град вчера? На МАХ?

Коментар

Working...
                                X