IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да им се спрат стипендиите и заплатите на стачкуващите

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    В сегашната ситуация, единствените смислени висши учебни заведения са тези- обучаващи медици и някои технически вузове. Ако спрат работа и престанат да "вливат" кадри на пазара на труда, така и няма да се усети липсата им. Включетелно и на алмата матер.
    Морското също бива. И мацки са пуснали

Коментар

В сегашната ситуация, единствените смислени висши учебни заведения са тези- обучаващи медици и някои технически вузове. Ако спрат работа и престанат да "вливат" кадри на пазара на труда, така и няма да се усети липсата им. Включетелно и на алмата матер.
      Правилна партийна линия....
      Що да не я доразвием още малко.....Средното и то не е задължително.....Освен един урок по сексуална култура за друго не става....Неграмотници ...Има само стотина гимназии в цялата страна, които си заслужава да останат....Другите да се затварят и всичкото ученик да оди по баирите след козите и да сади картофи...
      Веднага бюджета ще излезне на +, много на +++....

Даже и име на партийната линия измислих - "Валчена партийна линия 2020"...След това да дойдат сомалийците.....Щото България няма да я има..........

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ми той и на комунизъма му се вижда края в близките дни
        Докато не се развее е това знаме, дето ми е на аватара, нема да му се види края на комунизма

Коментар

Нали знаеш вица /то си е самата истина де/ - Като се знам, къв съм инженер, ме е страх да отида на лекар

Коментар

• В сегашната ситуация, единствените смислени висши учебни заведения са тези- обучаващи медици и някои технически вузове. Ако спрат работа и престанат да "вливат" кадри на пазара на труда, така и няма да се усети липсата им. Включетелно и на алмата матер.

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
              Те ти го мнението на тази страница:
              http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059241301

Та, дойде ли това "скоро" или още чакаме?
              Както виждаш не съм го казал аз, а някой си REDA.

А ето, какво казва анонимов на същата страница:

500$ е "запазеното" число на Супертрейдъра.
              Майстора, засега, не се е изказвал с конкретни стойности за суровия петрол.

За него е важно целокупният български народ да страда на колонките.
              Така че се налага да ми се извиниш! Ако имаш някакво самоуважение, разбира се?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Явно паметта ти изневерява... Използвам случая да помоля всеки който ме обвини в някакви прегрешения да покаже точната дописка в която съм се провинил!

Когато бе 150 долара е твърдо възможно да съм посочил 200 или 250, но за 500 нямам спомен...

Използвам случая да заявя, че и 500 не е нещо непостижимо и то ще го видим още докато сме живи... Здраве и живот, дет се вика...
                Те ти го мнението на тази страница:
                http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059241301

Та, дойде ли това "скоро" или още чакаме?

Коментар

• Оставям ви отново да се забавлявате сами, че имам още много работа. И умната...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Ми той и на комунизъма му се вижда края в близките дни
                    Баба ме научи на много неща.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MarginCall Разгледай мнение
                      аз съм те запомнил още с "петрола на 500"
                      Явно паметта ти изневерява... Използвам случая да помоля всеки който ме обвини в някакви прегрешения да покаже точната дописка в която съм се провинил!

Когато бе 150 долара е твърдо възможно да съм посочил 200 или 250, но за 500 нямам спомен...

Използвам случая да заявя, че и 500 не е нещо непостижимо и то ще го видим още докато сме живи... Здраве и живот, дет се вика...

Коментар

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
                        Личи си не си бил извън страната.
                        Този бисер го бях пропуснал... Бил съм толкова пъти, че вече и през ум не ми минава, че това може да е някакъв повод за хвалене... Виждам обаче, че ти още си във фазата на неподправената гордост, че си излизал навън... Пожелавам ти още много пъти да пътуваш по света.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Идеята на демокрацията, драги ми байно, е демократичните избори да определят, кой да състави правителство и да управлява!!! Идеята на демокрацията е мнозинството да управлява малцинството, а не обратното както сега реват такива като теб!

"Коректива" се състоя!!! Имаше протести за назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС. Вследствие на "коректива" решението бе отменено! Но лакомите седерасти и соросоиди решиха, че могат да яхнат "коректива" и да променят резултата от изборите... Няма да стане така работата!!! Така че... още веднъж... си помисли, каква е идеята на демокрацията!
                          Надявам се, че някой ти плаща да ги пише тия простотии, защото иначе... тъжно.

То като стана дума за глупости, аз съм те запомнил още с "петрола на 500", но гледам колчем някой ти го напомни, млъкваш като бит гъз. Та, да не съм груб, ама що не оставиш политиканстването на хора, които имат нещо в главата?

Коментар

Maстър на 7- те морета, Светлозар Витков, а и другите, са мюрета. Наистина ли мислите, че са алтернатива? Дъртите комуняги ни се подиграват финансирайки подобни политически експерименти.
                            Думата "финансирайки" е пресилена, но все някакви кинти са потрошени.
                            Светослав Витков определено е алтернатива, защото е смислен човек, а такъв в политиката досега не сме имали. Друг е въпроса, че от алтернативи полза няма, просто няма кой да гласува за тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Истината е, че народът, част от който са студентите протестират заради беднотията
                              Истината е, че не студентите а една много малка и много заблудена част от тях протестират!

Искали правителството да си ходи.... Ами аз пък не искам да си ходи. Искам да си стои! И тези сато мен са мнозинството от народа... И как се определя кой е мнозинството и кой малцинството? Ами... на избори! Състояха се вече! Народът си каза тежката дума. Не можем всяка година да имаме избори само защото някой е решил че при следващите избори може и да прескочи 4-те %, налЕ? Просто, не може! А и не трябва!

Коментар

Maстър на 7- те морета, Светлозар Витков, а и другите, са мюрета. Наистина ли мислите, че са алтернатива? Дъртите комуняги ни се подиграват финансирайки подобни политически експерименти.
                                Думата "финансирайки" е пресилена, но все някакви кинти са потрошени.
                                Бе къф Витков те гони ??? На бунт се дигат хората. Свободата идва. Комуняците, гербераститете и седерастите са ИЗМЕТ !!!

Капутите и Дудуците им също !!!
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X