IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
    Да видим какво ще вземат. Как. Как ще обуздаят 400 млн демократично настроени хора. Сигурно си голям, но не-чак толкова (най-много на кила, но и там не изоставам).
    Ревеш срещу САЩ, а предлагаш Русия да направи същото.

Дерзая. Но не по начина по който си мислиш.
    И, "Бат' Пепи", мазниш ли му се???
    Да,много му се мазня (самия израз ми подсказва,че си голям само на килограми,което всъщност си и признаваш).
    Като обиколиш Европа някой ден сам ще видиш колко от населението е европейско и колко демократично са настроени
    Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Не си спомням Бате Пешо да е казвал това.
      А иначе и аз съм против разпространението на ядреното оръжия, защото винаги има опасност да попадне в ръцете на някой малоумник. А пък то при определена ситуация и умните могат да издивеят и да го употребят. Границата между нормалността и лудостта е много тънка понякога. Както и границата между цивилизацията и варварството. Да не забравяме че цивилизационното лустро, с което се кичим сега, е само на около двеста години. А човечеството има много хилядолетия варварство. Да не забравяме, че само до преди 200 години в така цивилизованата Англия са бесели за кражба.
      Това което става в момента в Сирия си е диво варварство и от двете страни.

Впрочем по същите причини съм и против масовото раздаване на оръжие на населението. Личното оръжие не те прави по-защитен, напротив, когато имаш оръжие винаги може да възникне ситуация, при която да се изкушиш да го употребиш, а тогава става страшно. И настъпва неотвратимото. Да пази Бог.
      Гигов да не забравяме кой до сега е хвърлял атомни бомби над мирно население.Доколкото знам от историята това красивите и умни американци.При това напълно безсмислено.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Пропагандата е голямо нещо.И явно телевизията също.Не съм запознат с Карибската криза и незнам кой е клекнал.По скоро смятам че и Русия и САЩ спечелиха като осъзнаха за какво става дума.каква войска какви пет лева.Ако стане война в Европа няма да има толкова население.Достатъчно е да поемеш контрола над водата и папото не сме в Римско време
        Хахахаха, нали се сещаш, че и водата и папото ще са радиоактивни.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          А иначе и аз съм против разпространението на ядреното оръжия, защото винаги има опасност да попадне в ръцете на някой малоумник. А пък то при определена ситуация и умните могат да издивеят и да го употребят. Границата между нормалността и лудостта е много тънка понякога. Както и границата между цивилизацията и варварството. Да не забравяме че цивилизационното лустро, с което се кичим сега, е само на около двеста години. А човечеството има много хилядолетия варварство. Да не забравяме, че само до преди 200 години в така цивилизованата Англия са бесели за кражба.

Впрочем по същите причини съм и против масовото раздаване на оръжие на населението. Личното оръжие не те прави по-защитен, напротив, когато имаш оръжие винаги може да възникне ситуация, при която да се изкушиш да го употребиш, а тогава става страшно. И настъпва неотвратимото. Да пази Бог.
          Ами...браво. ++++++++

Коментар

Ок, Пешо, дай да помечтеам:

1. Влиза Росия първо в Полша - колко войска да остане там?
            2. След това Австрия - там колко
            3. А в испания???
            4. Италия
            5. Ако предните нямат ядрено оръжие нека видум Франция и Англия.

Бат Пешо, кой според теб клекна в карибската криза - репчиш се, значи си и почти набор. Кажи авторитетно. Кой???
            Пропагандата е голямо нещо.И явно телевизията също.Не съм запознат с Карибската криза и незнам кой е клекнал.По скоро смятам че и Русия и САЩ спечелиха като осъзнаха за какво става дума.каква войска какви пет лева.Ако стане война в Европа няма да има толкова население.Достатъчно е да поемеш контрола над водата и папото не сме в Римско време

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
              Да,пропусна
              Никога не си показвай всички играчки,това дори и децата го знаят.Предполагам,че тук се говори за глобален,а не за локален конфликт.Не дай Боже,започне ли,глобален конфликт със сигурност и двете сили ще ни изненадат/който има късмет да оцелее/
              Съдейки по последните писания за подслушването на САЩ и продполагайки реципрочни хитрини и то не само от Русия - малко се съмнявам да се изненадат.
              Може би точно знанието за тези изненади ги възпира. Може би си въобразяваш че разни плазми и Тесли са тайни, не не са. Просто не са евтини.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                Така е.
                За това се чудя, когато някой защитава позицията, че всеки (дет се вика и бат Пешо )трябва да притежава ядрено оръжие, ей така да е сигурен за себе си!
                Обаче иначе е против да се пусне в свободна продажба за населението, обикновено оръжие (дори не автоматично), щото видиш ли, това може да застраши режима

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  ..Когато чивек има нормално поведение с хората и не върши лоши неща никой не го напада.За да те нападнат има причина
                  Това го кажи на бабетата и дедките по умрелите села, дето ги изнасилват и убиват жестоко за 2 лева, както и на майките и бащите на невинни деца също изпонасилени, изтрепани или закарани да проституират. Както и на първия старшинка, дето ако го засечеш неправилно (примерно в щумен ) скача от москвича с макаров в ръка, а ти нямаш дори и манивела..вече
                  За рекет и обикновенни обири на продукция или имущество, дори няма да ти говоря. Но какво ли ти обяснявам, ти май сам беще обяснил, как сте озаптили подобни индивиди у ваше село. Странно е само двуличието на критериите ти.

Коментар

Ако имаш предвид секрети и прототипи - ДА.
                    Останолото - ами то се повтаря - Ирак, Югославия, Пак Ирак, Косово Афганистан.
                    Нещо да съм пропуснал.
                    Да,пропусна
                    Никога не си показвай всички играчки,това дори и децата го знаят.Предполагам,че тук се говори за глобален,а не за локален конфликт.Не дай Боже,започне ли,глобален конфликт със сигурност и двете сили ще ни изненадат/който има късмет да оцелее/

Коментар

Харесах мисълта по чертата.
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        САЩ и Русия са нищо при евентуален мащабен и продължителен военен конфликт, защото китайците имат потенциал да произведат много оръжие и буквално , ще ги смелят.Няма да смелят първо САЩ , а ще ударят Русия за да разполагат със суровини за производство на оръжие. А ядреното оръжие и централи не бива повече да се разпространяват и да попадат под контрола на луди хора, не че сега не са.
                        Аха - така става ... Юруш на маслините
                        Като че ли имаше един такъв китайски опит за мелене...
                        Знаем какво станА..
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                          Аз само не разбрах, от къде се взе ТЪПАТА мисъл, че Русия ще напада когото и да било ?
                          От едно известно време, една друга "държава" само напада, руши и убива... За пари...

Харесах мисълта по чертата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
                            Какво значение има дали са държави или хора? Че те хората правят държавите. И аз искам да мога да се защитя от бай мангал или от мутра, която иска да ме ограби или пребие, ама не ми дават да си купя оръжие! Що тъй? Не е демократично. Ей на пенсионирания шапкар от шумен има оръжие, а аз не. Аааа не с лошо . Ще мина да си купя утре 2 контейнера "Зарин" за собствена сигурност.

"Не мое някаква треторазрядна чернилка да има повече интелект от руски офицер бял човек"
                            No comment!
                            Шарко не мое да сравняваш ядрени ракети с ношове и пищови.Защо си мислиш че като имаш пищов си защитен?Това е голяма заблуда.Най голямото оръжие е разума и то трябва да те защитава от мутри и мангали.Аз нямам спомен мутри или мангали да са искали да ме пребиват или ограбват.Когато чивек има нормално поведение с хората и не върши лоши неща никой не го напада.За да те нападнат има причина

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                              Само за протокола :
                              Цената на топлинната глава на РК "Игла" в далечната 1985 год. беше 20000 $,
                              произведена в ОМЗ-София.
                              Молете се,никога да не видим на какво е способна Сатаната и не си мислете,ама дори не си и помисляйте,че знаем нещо за съвременното въоръжение на САЩ и Русия.
                              Трябва да си голям лайк за да си мислиш,че знаеш нещо за това.
                              Поздрави
                              Ако имаш предвид секрети и прототипи - ДА.
                              Останолото - ами то се повтаря - Ирак, Югославия, Пак Ирак, Косово Афганистан.
                              Нещо да съм пропуснал.

Коментар

• Аз само не разбрах, от къде се взе ТЪПАТА мисъл, че Русия ще напада когото и да било ?
                                От едно известно време, една друга "държава" само напада, руши и убива... За пари...

Коментар

Working...
                                X