IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Ще поживеем ще видим.Дано изродите отвъд океана се вразумят щото лошото е за нас.Като дойдат още два милиона мангала тук и с нас е свършено.Ние нямаме никаква изгода от война в Сирия.Там да си се избиват помежду си колкото си искат
    Бате Пешо, ами ако дойдат два мильона мангала, ше подкреоят бесепето и държавата ще се оправи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
      Основната тема замина на кино. Аз пак казвам - ако в края на тази, началото на другата седмица, НАТО запука Сирия, руснаците САМО ще помрънкат и това е!
      Първо петрола ще скочи, което за тях е екстра. Второ сащиянците сами ще се набутат в още повече военни (еле пък и мироопазващи) разходи, както и още повече ще засилят настроенията срещу себе си. А Тартуската база ще си остане при всички случаи. Ееее един Асад ще го прежалят (те вече са го прежалили).
      Никога (поне засега) няма да посмеят открито да водят военни действия против НАТО. Най-много да действат партизански с обучаващ персонал под сирийски флаг.
      Ще поживеем ще видим.Дано изродите отвъд океана се вразумят щото лошото е за нас.Като дойдат още два милиона мангала тук и с нас е свършено.Ние нямаме никаква изгода от война в Сирия.Там да си се избиват помежду си колкото си искат

Коментар

• Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнение
        Говоря за самоходни - шаси от танк, а не за теглени от камион.

Тази за която пишеш (чешката) не е била никога в България
        Шасито на 2С1, на която твърдиш, че си служил е на базата на МТ-ЛБУ, какъв танк, какви 5 лв.? А "Акацията" не е чешка, а руска!

Коментар

Основната тема замина на кино. Аз пак казвам - ако в края на тази, началото на другата седмица, НАТО запука Сирия, руснаците САМО ще помрънкат и това е!
          Първо петрола ще скочи, което за тях е екстра. Второ сащиянците сами ще се набутат в още повече военни (еле пък и мироопазващи) разходи, както и още повече ще засилят настроенията срещу себе си. А Тартуската база ще си остане при всички случаи. Ееее един Асад ще го прежалят (те вече са го прежалили).
          Никога (поне засега) няма да посмеят открито да водят военни действия против НАТО. Най-много да действат партизански с обучаващ персонал под сирийски флаг.
          абе не си прав защото както виждаме операцията не започна днес

Коментар

• Основната тема замина на кино. Аз пак казвам - ако в края на тази, началото на другата седмица, НАТО запука Сирия, руснаците САМО ще помрънкат и това е!

Коментар

Мис някоя си,
              казах ти да не се изказваш неподготвена.

Аз ЛИЧНО съм ги получил тези 15 броя 152 милиметрови самоходни гаубици 2С3М от Ямбол. Аз съм ръководил товаренето на ешелона. Под мое ръководство войниците ги укрепваха на вагоните. 3-4 години бяха МОЯ отговорност.
              После под мое ръководство ги возихме до летище Русе и до летище Варна и ги предадохме на поляците.
              Анадън мо?
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гигов да не забравяме кой до сега е хвърлял атомни бомби над мирно население.Доколкото знам от историята това красивите и умни американци.При това напълно безсмислено.
                Относно ядрената бомбардировка над Хирошима и Нагасаки съм на по-друго мнение. За мен това е било военна необходимост, защото това доведе до капитулацията на Япония. В противен случай войната в Азия щеше да продължи още години и да струва и на Япония и на съюзниците неизмеримо повече жертви. Мое мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Що се изказваш неподготвен?
                  В Ямболската дивизия имаше един дивизион (само 15 бр) 152 мм самоходни гаубици 2С3М. През 1987г ги преместихме в Шумен, където вече имахме една такава, та станаха 16. Лично аз ги получих от Ямболската дивизия. И бяха три години в мое подчинение. Но не сме имали ядрени заряди за тях. Само конвенционални.

Last edited by econo_miss; 29.08.2013, 17:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                    Да,много му се мазня (самия израз ми подсказва,че си голям само на килограми,което всъщност си и признаваш).
                    Като обиколиш Европа някой ден сам ще видиш колко от населението е европейско и колко демократично са настроени

Е така като каже някой "бил съм в Европа" чак ме олепва меда дето му капе от устата.

Ще ти каже нещо: Ако един тим не е вътрешно силен, то той не може да наложи своята позиция навън.

Както виждаш Европа е доста стабилна в това отношение.

Кой съм аз....Тайна. Може да съм голям, а може и да съм грамаден.
                    Знаеш ли какво е казал един древен мъдрец (ЛАо Дзъ).
                    Който побеждава другите е силен, който побеждава себеси е могъщ".
                    Господа съфорумници, никога не го забравяйте.

Коментар

Съдейки по последните писания за подслушването на САЩ и продполагайки реципрочни хитрини и то не само от Русия - малко се съмнявам да се изненадат.
                      Може би точно знанието за тези изненади ги възпира. Може би си въобразяваш че разни плазми и Тесли са тайни, не не са. Просто не са евтини.

Явно не ме разбираш,даваш пример с локални войни,в същото време противопоставяш двете свръхсили.
                      Аз,ти казвам,че Ние не знаем нищо за техните нови оръжия,не,че те не знаят.
                      Нямам самочувствието на експерт по оръжията,въпреки работата ми с тях и не знам какво ще е лазери,мазери,плазми или нещо друго.
                      Колкото до цената,това никога не е било от значение за военнопромишлените комплекси.Пенсиите и заплатите може да са ниски,но пари за въоръжаване винаги има.

Коментар

Хахахаха, нали се сещаш, че и водата и папото ще са радиоактивни.
                        Радиоактивността няма да е чак такъв проблем. Ще е временен проблем и то само в околностите на бомбите. Знаеш ли колко хиляди ядрениопита има извършени до момента и както виждаш не сме пукнали? Само щатите имат над 1000 теста.

Коментар

Пешо, когато аз бях в казармата, най голямата гаубица самоходна беше 122, а в НАТО 202,3 мм
                          Имахме повече танкове от Турция и Гърция взети заедно, а сега???
                          Въпрос на военни разходи.
                          А там руснаците не са номер 1, дори не са и номер 2, а са номер 3.
                          Що се изказваш неподготвен?
                          В Ямболската дивизия имаше един дивизион (само 15 бр) 152 мм самоходни гаубици 2С3М. През 1987г ги преместихме в Шумен, където вече имахме една такава, та станаха 16. Лично аз ги получих от Ямболската дивизия. И бяха три години в мое подчинение. Но не сме имали ядрени заряди за тях. Само конвенционални.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                            Аха - така става ... Юруш на маслините
                            Като че ли имаше един такъв китайски опит за мелене...
                            Знаем какво станА..
                            Което звучи по следния начин:

Един трактор Беларус, орал на руско-китайската граница. Два китайски изтребителя, навлезли във въздушното пространство на Русия и започнали да обстрелват трактора и ......... Трактора- Беларус, отвърнал на огъня и отлетял:

Коментар

Това го кажи на бабетата и дедките по умрелите села, дето ги изнасилват и убиват жестоко за 2 лева, както и на майките и бащите на невинни деца също изпонасилени, изтрепани или закарани да проституират. Както и на първия старшинка, дето ако го засечеш неправилно (примерно в щумен ) скача от москвича с макаров в ръка, а ти нямаш дори и манивела..вече
                              За рекет и обикновенни обири на продукция или имущество, дори няма да ти говоря. Но какво ли ти обяснявам, ти май сам беще обяснил, как сте озаптили подобни индивиди у ваше село. Странно е само двуличието на критериите ти.
                              Говорим за различни неща.Някак странно тълкуваш думите ми.И примерно като ти влязат в бостана 20 мангала пищова ще те защити ли?

Коментар

Гигов да не забравяме кой до сега е хвърлял атомни бомби над мирно население.Доколкото знам от историята това красивите и умни американци.При това напълно безсмислено.
                                Няма да опонорам, но ще допълня - ядрените опити - всички ги правиха, не е сигурно до колко може да се контролират въздушите и морски течения, така че......

А Фукушима, а Чернобил - колко скочи раковата заболеваемост за 10-20 години.
                                Край мен постоянно някой си отива (кой ме знае и мен, затова се наливам с бира до дупка )

Коментар

Working...
                                X