Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вероятна ли е 3-та световна война при американско нападение над Сирия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз не се бутам между шамарите. Прост редникЗа протокола, бях известно време ефрейтор, ама ме разжалваха
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеБил съм в дивизиона на Казака школниче, 1994 г.
Ти кога си бил?
В редовно поделение - ПНЩР на дивизиона в Стара Загора.
Сваляй картите школночеHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПутьо, аз съм един от малкото старшини-школници, станали офицери месеци преди края на службата си заради отлични резултати в бойни учения, а не заради зубрене в школата. Фатмак никога не съм бил. Кадрови офицер също не съм бил. В резерва стигнах до командир на батарея и съм командвал такава. А, че ти си Путьо, няма никакво съмнение.
Ти кога си бил?
В редовно поделение - ПНЩР на дивизиона в Стара Загора.
Сваляй картите школноче
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеОхо, умаме си фатмак насреща. Сободна държава, свободен форум. И без обиди, вие крадяхте най-много. Путьо ще викаш на тоя дето те гледа в огледалото.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеФатмаче, дали на 14 е бил в казармата 1994?
След завършен университет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеОхо, умаме си фатмак насреща. Сободна държава, свободен форум. И без обиди, вие крадяхте най-много. Путьо ще викаш на тоя дето те гледа в огледалото.
След завършен университет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеМомче, не се бъркай като не разбираш. И един съвет от мен - не ползвай Уикипедия като достоверен източник на информация, олекваш ... Най-малкото включването в списъка на добрата стара М-30, образец 1938 г., е смешно. Сигурно я има по складовете, но със сигурност не е на въоръжение. А тя ми е голямата любов - желязна машина, такива вече не ги правят. Командвал съм батарея такива.
Конкретно за Дана и Акация - Дана никога не е имало в България, а Акация имаше един дивизион в ямболския артилерийски полк. Аз бях на буксирните М-30 във 2-ри дивизион, щото съм голям и не влизам в САУ-то, но 3-ти дивизион беше от "Акации". Бяха забележителността на поделението, всички се изредихме да ги разглеждаме, докосваме и да се возим на тях. Бяха първите в България, оборудвани в компютъризирана система за топографско самопривързване и за управление на стрелбата. После не знам какво стана с тях - питай Гигов, май при него завършиха жизнения си път.
П.С. Ей Путьо, престани с евтините номера с цитирането, на колко си години - 14 имаш ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеКо да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито!
Специалисте, знаеш ли коя част на реактивния снаряд палеше житата на хората?[/QUOTE]
епа деа знам, язе не съм специалист кат теб...2С1 на танково шаси, нъл тъй?
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеКо да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито!
Да, да, пак на танково шаси, налЕ?смешна история си ти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеКъде са ти снимките с българското знаме??? Тогава се смей, и ще ти се извиня персонално. Къде съм служил - едва ли те интересува. АИР..
Ко да ме интересува, кат никъде не си бил, а оръдие си виждал само в уикито![/QUOTE]
АИР - артилерийско инструментално разузнаване. Дали съм виждал? Отговори си.
Специалисте, знаеш ли коя част на реактивния снаряд палеше житата на хората?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАмериканците казват, че не са теИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар