IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
    Тебе специално те гласим представител в БХК, там за месец два ги докарваш до инфаркти и после се разпореждаш на воля с целия им бюджет за пълна дехъхриторизация....
    Какво БХК - кънев и сие трябва да бъдат съдени и вкарани до живот в затвора - виж им сайтът, виж разните "документи" - всеки абзац, всяко изречение е гавра с Конституцията, с равенството на гражданите пред закона, с всяка дума настояват нагло за всевъзможни мангалски привилегии !!! Няма да ти казвам - ако имах пълна власт - тоя кънев от каква смърт щеше да умре !!!
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Проблемът , който разсипа икономиката и затри работните места в България е ДЕФЛАЦИЯТА ! Спада на цените на трайните стоки - жилищата ...и който не го проумява въобще да не се кани да управлява България...Тълпата и улицата и да не го изхвърлят от властта , ще се намерят други начини и средства те да си отидат.Политиците ни това трябва да го разберат и фалшивата им подготовка да посрещнат предстоящите събития - няма да им помогне. Така както не знаят и не умеят да се справят с икономиката със същия успех ще се скрият сега..В момента дори се позиционират по възможно най лошия начин пред бурята и така и трябва да бъде - тя да ги обрули съвсем заслужено. Радвам се безкрайно, че апокалипсиса свърши !
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
        Импе пожелавам на тези, които не вземат мерки и не приемат един и единствен необходим закон това да се преустанови - отглеждането на хора , в условия в които не би трябвало да се отглеждат и животни...в следващия им живот, тяхното съзнание да се прехвърли в тялото на едно циганче отглеждано при подобни условия..Те си мислят, че това не може да се случи но са в дълбока заблуда. Липсата на закон години наред е престъпление и пак повтарям тези които нехаят и дори използват този "електорат" им предстои да бъдат отглеждани от такива родители и по този въпрос въобще да не хранят илюзии.
        Да, така е. Човекоподобни, които не полагат нужните грижи за малките си трябва да бъдат наказвани, включително с ефективни присъди. Просто е - чааветата отиват в институция, където да се направи поне опит да бъдат очовечени и възпитани като хора - в това време Хъхрю работи като роб в мината, а айшето на нивата, за да им плащат издръжката !!! Като са разделени няма да могат да създават нови изроди.
        Ежедневно ги наблюдавам в София - обикалят с мръсните каруци мангалите с чааветата... които в това време би трябвало да са на училище, ушевите ги виждат и не си мърдат пръста !!! Уж има закон за защита на детето, но приложението му явно се изчерпва само с безкрайни помощи за мангасарската гнус !!! Парите отиват за ракията на Мангау, а чаавето рови по кофите и до 10-годишна възраст не се е научило не само да пише, но и да говори... на 10 започва да краде, на 12 - да се размножава - и всичко отначало !!!! Ето - това трябва да бъде прекратено с безмилостни мерки.
        Да, ясно е, че мангалите са непълноценни (който го отрича е абсолютен лицемер), но с подходящата дресура те могат да бъдат принудени поне да си изкарват прехраната, с твърда ръка - да се страхуват да нарушават законите, с нужните медицински мерки - да се контролира популацията им и епохата на Тодоризмът е доказателство за това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Ето защо за мен основна мярка, основна цел на едно бъдещо управление ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде ДЕХЪХРИЗАЦИЯТА, погледнете само какви твари развъждат, обгрижват и толерират досегашните управляващи:

http://www.blitz.bg/news/article/184576

Това дори и животни не са, зверовете в джунглата се грижат много повече за малките си !!! Вижте и абсурдното решение на т.нар. "съд" - оставят ги на свобода извергите, та да не би да спрат да се размножават !!!
          Тебе специално те гласим представител в БХК, там за месец два ги докарваш до инфаркти и после се разпореждаш на воля с целия им бюджет за пълна дехъхриторизация....
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Императорът

Импе пожелавам на тези, които не вземат мерки и не приемат един и единствен необходим закон това да се преустанови - отглеждането на хора , в условия в които не би трябвало да се отглеждат и животни...в следващия им живот, тяхното съзнание да се прехвърли в тялото на едно циганче отглеждано при подобни условия..Те си мислят, че това не може да се случи но са в дълбока заблуда. Липсата на закон години наред е престъпление и пак повтарям тези които нехаят и дори използват този "електорат" им предстои да бъдат отглеждани от такива родители и по този въпрос въобще да не хранят илюзии.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Видях че и мене сте ме сложили в тези списъци. Бих участвал само ако има комисии заседаващи по вътрешна сигурност и външен ред. Не мисля че имам капацитет да участвам в други комисии.
              За кой външен ред става въпрос?!Вселенският ли?!

Коментар

• Видях че и мене сте ме сложили в тези списъци. Бих участвал само ако има комисии заседаващи по вътрешна сигурност и външен ред. Не мисля че имам капацитет да участвам в други комисии.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ето защо за мен основна мярка, основна цел на едно бъдещо управление ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъде ДЕХЪХРИЗАЦИЯТА, погледнете само какви твари развъждат, обгрижват и толерират досегашните управляващи:

http://www.blitz.bg/news/article/184576

Това дори и животни не са, зверовете в джунглата се грижат много повече за малките си !!! Вижте и абсурдното решение на т.нар. "съд" - оставят ги на свобода извергите, та да не би да спрат да се размножават !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    хайде пак минахме на мерене на пишки - не е това начина, особено за интелигентни хора България е ограбена и какво от това - някой плати ли си за това? Някой влезе ли в затвора? Някой предлага ли алтернатива? Каква? Ама нещо различно от дайде да дадем, че с това дайте да дадем вече много се изтъркахме...

П.С. А сега се загледах във фактурите си от чез:
                    Aвгуст (28 дни) - 56 лв
                    Септември (37 дни) - 73 лв
                    Октомври (20 дни) - 49 лв
                    Ноември (35 дни) - 115 лв
                    Декември (25 дни) - 158 лв
                    Януари (35 дни) - 211 лв

Миналата година (засичани са си точно по месеци)
                    Август - 57
                    Септември - 45
                    Октомври - 73
                    Моември - 134
                    Декември - 137
                    Януари - 162
                    Февруари - 221

Какво са ми виновни чез?
                    Колега, миналата година зимата беше два пъти по студена?! Мисли трезво!
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Не може и дори и да направи няколко, ще се похарчат за тях пари с които могат да се построят стотици.
                      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        Импе държавно и частно , пак няма да стане и това е много ..много лоша идея. Да не забравяме, че ние една атомна центарала не можем да си построим в момента понеже оторизираните да го направят , ще откраднат парите и ще духнат в чужбина.И какво ще стане с чакащите работа - пак излъганите камилчета, чакащи камиларя.
                        Държавата не може да направи няколко фабрики ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                          можеш ли да ми обясниш какво точно ще прави този човек, за чий аджеба ще го пращаме, какво ще искаме? Или няма да искаме, а само ще даваме - кой акъл, кой ум, кой патки ще пасе И как ще протече гласуването - пълна демокрация (тип регистрирам се с 92 ника и се избирам сам) или само хора с над 1000 мнения/такива регидтрирани преди 10-15 000 номер, гласуващи явно, доколкото интернет е явно място?
                          Иначе идеята ти е много добра, но за да не си остане само идея, трябва да предложиш нещо по-конкретно

Щом искаме конкретно - конкретно.

Цел на Представителя: Участие в Обществен съвет при Президента и вземане на участие в дискусиите по разходната част на отчета за доходите на ЕРП-тата.

Начин за постигане

1.Избор на представител
                          Колеги, които са склонни да поемат тази отговорност постват текст „Съгласен” в тази тема. С номинации не стана, затова да пробваме така.

Гласува се за първите трима отговорили „Съгласен”

За всеки потенциален представител се гласува и с ДА и НЕ

Пример

ДА - съгласен съм YYYY да ме представлява
                          НЕ - не съм съгласен YYYY да ме представлява
                          ........
                          ........
                          Забележете, че има възможност или да се даде отрицателен вот за един кандидат, или положителен за друг. Не може да се прави комбинация.

За да бъде избран колегата първо - трябва да има повече ДА отколкото НЕ и второ (ДА – НЕ) първи кандидат да е > (ДА – НЕ) втори и трети кандидат.

В гласуването могат да участват колеги от Форума, регистрирани не по рано от 31.12.2012 г. и с не по малко от 30 мнения. От едно IP се допуска само един глас. Ще помолим Инвестора за помощ за техническата част.

Вотът е валиден ако има общо 300 гласа, без значение как и за кого са дадени.

2. Когато (ако) изберем представител ще напиша писмо до президентството за уточняване на подробности. Ще го публикувам тук за корекции.

3. Ако ни допуснат кандидата ни се хващаме и го подковаваме с въпроси и / или отговори.

4. Всеки гласувал поема отговорност да помага, в съответствие с възможностите си, на представителя на Форума с идеи, коментари и мнения.

Коментар

• Императорът

Импе държавно и частно , пак няма да стане и това е много ..много лоша идея. Да не забравяме, че ние една атомна центарала не можем да си построим в момента понеже оторизираните да го направят , ще откраднат парите и ще духнат в чужбина.И какво ще стане с чакащите работа - пак излъганите камилчета, чакащи камиларя.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              ако ме турите Дуче.
                              И аз исках навремето докато хапех да ме сложат Куче, ама вече не ми се лае, да лаят младите.....
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Грую Груев

А защо трябва да има човек, който да представи очевидно идеи..те могат да бъдат разписани и от Инвестора просто да поканят президента да се запознае с тях ? И не само той. Въпроса е да се обединим около определени идеи, такива има. Но например аз съм 100% против правилото за заплащане на неизползвана от хората по собствено желание топлоенергия, дори мисля че това е престъпление. И уверявам те не ме интересува как е в Германия или другаде , в България такова нещо не искам въобще да го има. Подобни задължение ги смятам за унизителни и то не за хората, които са принудени да плащат...унизителни са за мен, а аз самият никога не съм имал жилище с парно. Човек трябва да може да завие крана , да махне предпазителя и да прекъсне веригата и да спре да плаща и дължи и една стотинка независимо че някой или нещо си го топлело..то и слънцето си топли без да заплащаме.Въобще не ми е ясно как ще постигнем една позиция и трябва ли ?
                                Last edited by supertrader; 25.02.2013, 23:36.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X