IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    И аз съм за Голямата мецана.
    Доказал е че може да синтезира в смислени изводи и анализи целия ни спектър тука.
    Сега понеже няма време - за представител.
    Ама да се готви да прави партия и за премиер другата зима като свалим с камъни и дървъе поредната ламя.

Той разбира се ще си избере кабинета, ма да си кажа аз....

= Фин.мин - Импа.
    Не само че е най видния дератизатор, ма щото е и най голямата скръндза у форумо, всеки знай какви количества търгува.

= Джея - икономиката и енергетиката.

= Булбов - МВР-то. Като най виден антимафиот

= Фортиса - земеделски естествено

Толкоз засега че ме заболя главата....давайте още идеи.
    аз искам да съм заместник министър-председател и министър на държавната администрация без портфейл ................. и то само за половин година

обещавам за 6 месеца да намаля мисирките наполовина след което от поста ми няма да има нужда и съответно ще напусна правителството

през тези 6 месеца не желая да получавам и заплата...

дръжте се мисирки ......................... идвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Предлагам Лорда и Космонавта - хора патриоти,ерудити и заможни! А също и големи пияници от тия дето пият но не повръщат ....

С яки връзки и сред ъндърграунда,и сред официалните мутро-милиционерски среди....

Смятам,че ще защитят всички ни в трудната борба за запазване на Статуквото!
      Благодаря!
      Предпочитам да не се впускам в политиката в момента. Имам обаче уникална стратегия как от никому неизвестна партия, да стана "бомба" в политиката. Този метод е уникален за Б-Я и много честен.Сигурен съм, че патента докато не се впусна в тези дълбоки води няма кой да ми го открадне поради простата причина, която се нарича балканска суета.

Коментар

• Аз предлагам Forex Master

Коментар

• Впрочем моята програма е налице - аз показвал и преди - който иска - може да прочете - какви моите идеи и за какво се боря...

http://nekov.blog.bg/politika/2013/0...ograma.1056269

Нека и другите напишат - като гласуваме - да знаем убежденията на кандидатите.

Пипбелов - какво е "дератизатор" - някой който дере ли?
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Доказал е че може да синтезира в смислени изводи и анализи целия ни спектър тука.
            Ама да се готви да прави партия и за премиер другата зима като свалим с камъни и дървъе поредната ламя.

= Фин.мин - Импа.
            Не само че е най видния дератизатор, ма щото е и най голямата скръндза у форумо, всеки знай какви количества търгува.

Аз нещем да съм министър, ве... За министерски пост човек трябва да е специалист, тесен специалист. Аз съм широк стратег, затуй трябва да съм Дуче...

Коментар

= Фин.мин - Импа.

В този случай първата идея е да се отмени Законът за конфл.на интереси
              Че като си спомня уволнението на Трайчо с какво смешно количествов КАО го оправдаха от ГРОБ.
              А Импа ще го обвинят, че е свързан и с Трибуквия, които се опитват да яхат протеста
              Last edited by onakilev; 23.02.2013, 20:43.
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Като гледам какви "случайни превози" се изживяват за лидери на протести
                .......не е ли проблема в доходите,всички плащаме сметки,но не е проблема във високите разходи а в малките приходи за съжаление,в последните години цените на услугите в моя бранш няма как да мръднат от там и приходите са почти константни а горива,храни,консумативи всичко се индексира точно и навреме от "сиромашките"компанийки и бавно и полека ти изяжда част от приходите,за покачване на цени и дума неможе да става защото конкуренцията е жестока и за да оцеляваш стана така че трябва да разполагаш с постоянен свободен капитал за да оцеляваш а в плащанията прогнозируемост няма,договаряш определен период той обикновенно е по две,няма правила няма респект от закон ДЖУНГЛА.При нас как стоят нещата давам реален пример от последен обект:
                Изисквания от инвеститора:
                -перфектна геометрия на положената мазилка,просвет от повече от 1 милиметър е проблем при приемането,перфектни прави ъгли от тавани към стени,същото важи и разбира се за стандартни стени.
                И въпроса е как мамка му на нас в частния бранш за да оцелеем и да не загубим клиенти ни се налага да спазваме договорените правила а на така наречените политици никой не им търси сметка..............Ако ми се отдаде възможност аз да им приемам работата е много вероятно поради некадърност от глад да умрат....
                Удавих се в приказки ама ме хващат бесовете по разни въпроси.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                  Веднъж да съм съгласен с моя приятел Полки.

= Фин.мин - Импа.

Коментар

• Е гледай сега какво става.

Кръгли маси в Сливен, в София и незнам къде си.

И едните плюят другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                      ..... Поне тоя мит падна , че Борисов е мъжкар - чак през телевизора ми "замириса" от страхът му. Може и аз да звуча налудничаво , но съм отличен психолог и хващам настроенията на хората.
                      Хъх.
                      По-добре късно, отколкото никогаш, както се пееше в една стара песен.
                      За мен митът за Бате Бойко - мъжкарят рухна още когато той бе кмет, преди 3 000 000 да го натресат да съсипва държавата. Как стана туй? - Разказвал - но пак ще. За разбитите ми овреме илюзии мога да "благодаря" на два сами по себе си крайно гнусни фактора - мангасарите от гетото Баталова воденица и откачената евро-фльорца В. Редингова. Бойкоборисов бе решил да се прави на мъж и да срине тоя мръсен развъдник. Булдозерите вече бяха тръгнали, но хъхряците, или по-скоро техните защитници, бяха уведомили оная пачавра - и тогава - в последният миг, дойде нейната заповед - мангалите и катуните им да не се закачат. И какво стана - ами "големият мъж" бойкоборисов хукна и едва ли не с тялото си спря булдозерите !!! Значи законите на суверенна България нямат никакво значение, всеобщите принципи за равенство на гражданите пред законът нямат значение, елементарната справедливост няма значение, човешките права на хората, живеещи наоколо в законни жилища нямат значение - щом някаква пачавра от Брюксел размаха пръст и заповяда - плюем на закони и на достойнство и на суверенитет и се подчиняваме - тъй излезе. Ей-тогава разбрах, че зад мъжкарската визия на бойкоборисов се крие една мишка, едно жалко и п.срано от страх келеме. Как да се доверя на подобен човек, дето всяка малоумница от Брюксел може да го разиграва като марионетка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                        Здравейте,

Изчетох с интерес темата и ИДЕЯТА е много ДОБРА /макар да не проверих какви са изискванията да изпратиш представител/!

Няколко СЪВЕТА на база професионалния и обществения ми опит:
                        1. Трябва да се разработи писмен документ, ОФИЦИАЛНА позиция, който да бъде обсъден, анализиран и подготвен за приемане.
                        ТРЯБВА да бъде ПРИНЦИПЕН и да включва две части - ПОЛИТИЧЕСКА и ИКОНОМИЧЕСКА, формата ще бъде такъв и освен финансовите интереси пречупени през ПРИЗМАТА на интересите ни ТРЯБВА да поемем ангажимент и за БЪДЕЩЕТО на родината ни;
                        2. Трябва да се даде срок за НОМИНАЦИИ и да се изготви ПРОЦЕДУРА по избирането на наш ПРЕДСТАВИТЕЛ. СМЯТАМ, че би било добре да е повече от един, ПРИМЕРНО двама или трима;
                        3. МНЕНИЕТО ми е, че абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва избора да стане на ЖИВО с участието на всеки, който има интерес и възможност!

Поздрави!

Това което казваш в точка 1 го правят по митингите и звучи така „Да национализираме, да вдигнем пенсиите, да вдигнем заплатите” Мислиш ли, че имаме капацитета да направим свястна платформа? Че и да се борим за нея. Аз не мисля. Поне не ми е това цел.

Номинациите текат в момента, точно затова е темата. Процедурата нали е ясно, че е анкета с 10 – 20 имена. Който събере най-много гласове е избран. Не може да предлагаме двама трима, защото сме малко. То за един трябват поне 300 – 500 гласували. Не съм сигурен, че ще се съберат. Ако не се съберат няма легитимност така да се каже. Ще стане като квартална седянка.

На живо се избираме по населените си места. Тук се събираме виртуално и се избираме виртуално. Иначе какъв е смисълът?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          подкрепям BigBear за представител на индивидуалните инвеститори на БФБ при Президента

още веднъж се изправяме пред нуждата да имаме организация която да защитава интересите ни...
                          Веднъж да съм съгласен с моя приятел Полки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Имам 2 молби към бъдещия представител:
                            1. 100% от Сребърния Фонд на БФБ!
                            2. Данъчни облекчения за купени акции на БФБ!

Е тва е!
                            Е тук ставаме на кълбо
                            Сребърният фонд трябва да бъде карашик. Златце, сребърце, платинка, малко БГ Акции, малко истински акции и дълг на ААА икономики /Останаха ли такива/
                            За данъчни облекчения за купени акции??? Какви повече бе човек???? Да ви дават пари че сте на борсата лЕ? Не виждаш ли че Мажовцците ви въртят сополите както си искат, защото няма данъци

Хората са го измислили. Местните плащат данък, чуждите - Не! Това е! И разсрочване на загуби.

Виж, може да се помисли за данъчни облекчения за самите публични компании.

Коментар

• Jekata,

Много щателен коментар...

Номинирал съм хора чиито мнения съм одобрявал по някои теми. Пропуснал съм доста хора, които сигурен съм ще бъдат предложени впоследствие.

Мисля си, че трябва да се концентрираме върху прости и изпълними искания.
                              Защото тотален рестарт просто няма как да постигнем. Да се почисти малко оперативната памет така да се каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                                Konsultant,

Няма да правим партия. Ако затънем в бюрокрация и до Нова година няма да се разберем. Познаваме се задочно. Какво е значението? На митингите и толкова не се познават.

Един от нас. Той ще е гласът на да кажем 0,2% от гражданите или 0,002% не знам на колко. Въпросът е в организацията. Защото бай Иван, за когото споменахме никой няма да го избере. А като него са 99% от хората. Никой няма да ги избере. Така че избраният с 500 гласа от нас има някой зад себе си. Защото всички ще му помагаме после. Можем ли да бъдем единни? Точно ние тук в този форум. Можем ли да изберем представител, който да отиде на Обществения съвет, да споделя какво става и да предава исканията ни? Като граждани, не като инвеститори.
                                Здравей,

Ако се ПРАВИ нещо трябва да се направи по ПРАВИЛА, за да има ефект и да не се излагаме, сърдим и т.н.
                                ТОВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖЕН ВЪПРОС И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДХОЖДА ЛЕКОМИСЛЕНО!

Това казва моя опит и това предлагам:
                                Здравейте,

Изчетох с интерес темата и ИДЕЯТА е много ДОБРА /макар да не проверих какви са изискванията да изпратиш представител/!

Няколко СЪВЕТА на база професионалния и обществения ми опит:
                                1. Трябва да се разработи писмен документ, ОФИЦИАЛНА позиция, който да бъде обсъден, анализиран и подготвен за приемане.
                                ТРЯБВА да бъде ПРИНЦИПЕН и да включва две части - ПОЛИТИЧЕСКА и ИКОНОМИЧЕСКА, формата ще бъде такъв и освен финансовите интереси пречупени през ПРИЗМАТА на интересите ни ТРЯБВА да поемем ангажимент и за БЪДЕЩЕТО на родината ни;
                                2. Трябва да се даде срок за НОМИНАЦИИ и да се изготви ПРОЦЕДУРА по избирането на наш ПРЕДСТАВИТЕЛ. СМЯТАМ, че би било добре да е повече от един, ПРИМЕРНО двама или трима;
                                3. МНЕНИЕТО ми е, че абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва избора да стане на ЖИВО с участието на всеки, който има интерес и възможност!

Поздрави!
                                Поздрави!

Коментар

Working...
                                X