IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
    Публикувам списък на номинираните, ако има други, моля добавяйте като копирате обикновено -

Колкото до моята номинация - не е включена, защото ще ми е трудно да пътувам постоянно до София.
    Схемата задължително държа на тази светла личност
    запазваме и цветът на бюлетината да е жълт като златото
    той е упорита личност и заслужава ново поле за изява след смъртоносната схватка с златото

Коментар

• още един глас за мечока!

Коментар

• Публикувам списък на номинираните, ако има други, моля добавяйте като копирате обикновено - не като цитат.
        Да не забравяме, че номинираният трябва да изрази съгласие.
        Запазен е оригиналния правопис и не съм сигурен на места за кого става дума. Може номиниращия да го оправи ако види грешка.

Anon
        anon6706
        BigBear
        EquityPrivate
        Forex Master
        JayGould
        Jekata
        melon
        MILOM
        netware5 - доколкото разбирам отказва?
        Nikola
        prodigal
        ravnovesie
        SubZero
        tnm
        Анди
        Бертрам
        Вал
        Джулиан Асандж - ?
        Императорът
        Кмета
        Космонавта - ?
        Лорда - отказал
        Манков - ?
        Наивник
        ПЕШКО - ?
        Съни
        ФАКУШКА
        ЧЕРКЕЗОВ

Колкото до моята номинация - не е включена, защото ще ми е трудно да пътувам постоянно до София.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Ако изобщо има и капка сериозност в идеята на темата, мисля че най-достойния ни представител би бил BigBear.
          Надявам се темата да е сериозна е подкрепям също Биг Беър! Дано някой от вас, по-опитните тук се заеме сериозно с това, свърже се с Мечока и доведе нещата до край!
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ако изобщо има и капка сериозност в идеята на темата, мисля че най-достойния ни представител би бил BigBear.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Зелка,
              трябва да наречеш партията си:

Люлин-Младост обединен панелен съюз за спасение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Благодаря!
                Предпочитам да не се впускам в политиката в момента. Имам обаче уникална стратегия как от никому неизвестна партия, да стана "бомба" в политиката. Този метод е уникален за Б-Я и много честен.Сигурен съм, че патента докато не се впусна в тези дълбоки води няма кой да ми го открадне поради простата причина, която се нарича балканска суета.
                Пич, ти си много лесно разпознаваем с твоята шизо-панелякофриния.
                Не си инкогнито - излезеш ли на подиума хората след 1 минута ще ревнат - Лорда, Лорда, Лорда, Форда, Форда, Мърда, Мърда...

Коментар

.....
                  Предпочитам да не се впускам в политиката в момента. Имам обаче уникална стратегия как от никому неизвестна партия, да стана "бомба" в политиката...
                  Правилно - изчакай първо лумпените да се налудуват!

Ленин също не избързва, а се връща в Русия чак на 3.04.1917 г. Той също има "уникална стратегия" - нарича се "Априлски тезиси"(да не се бъркат с ония на др.Живков от 1956 г. ....) и от никому неизвестна партия

...Сразу после Февральской революции большевики являлись лишь третьей по влиятельности партией среди социалистов, насчитывая всего лишь около 24 тыс. членов (в Петрограде — только 2 тыс.)...

става "бомба" в политиката още през октомври 1917 г.
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Малии, оттеглям ти номинацията. Ти и ингилизки не знаеш комай.
                    Иде от rat - демек гнусен хъхрещ плъх, крадящ от залъка ни

Част и от фармацевтиката, сектор борба с вредители - язък ти дет инвестираш в такива акции, а не знаеш.....
                    Върни му номинацията.
                    Той знае хъхрящдски. Той е един от най-перспективните в бъдеще.
                    Ще ни трябва управляващ-преводач.

Коментар

Благодаря!
                      Предпочитам да не се впускам в политиката в момента. Имам обаче уникална стратегия как от никому неизвестна партия, да стана "бомба" в политиката. Този метод е уникален за Б-Я и много честен.Сигурен съм, че патента докато не се впусна в тези дълбоки води няма кой да ми го открадне поради простата причина, която се нарича балканска суета.
                      Ти па де се слагаш. Политически зависим си.
                      Отсега се смятай за лустриран за ръководен пост. Както и всички в оная тема за политиката. Иначе Чунчевци и Гиговци ще ни превземат отвътре.

Форексов енд ко - също тоже. Че инак като ни въведе битх(к)уйните и за нула време сме на дереджето на КНДР.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Част и от фармацевтиката, сектор борба с вредители - язък ти дет инвестираш в такива акции, а не знаеш.....
                        А, я пък си рекох - ще трябва да се занимавам с дранье - да дера бойкоборисов и дянков живи, докато кажат къде са парите...

Ретров - да - те също са достойни.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Да допълня още двама достойни кандидат-представители на форумната общност-

Наивника и Бертрам

И от двамата имам "широкоспектърни" добри впечатления!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            ,

Пипбелов - какво е "дератизатор" - някой който дере ли?

Коментар

• Днес чух едно много интересно предложение:

Веселин Маринов - мин. на културата

Тити Папазов - физ.мин.

Домусчиев - мин. трансп.

Коментар

• Мечо Голям аз подкрепям...и силата с него там да бъде!
                                自由西藏

Коментар

Working...
                                X