Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЛистите са смешни.
В листите които виждам има изявени поклонници на партии.
Това ли искате?
Или е поредната провокация?
Коментар
-
Пичове категорично отказвам Благодаря за номинацията!
Ако мога ще помагам. Най-добър съм по даване на акъл
Anon
anon6706
BigBear
EquityPrivate
Forex Master
JayGould
Jekata
melon
MILOM
netware5 - доколкото разбирам отказва?
Nikola
prodigal
ravnovesie
SubZero
tnm
Анди
Бертрам
Вал
Джулиан Асандж - ?
Императорът
Кмета
Космонавта - ?
Лорда - отказал
Манков - ?
Наивник - отказал
ПЕШКО - ?
Съни
ФАКУШКА
ЧЕРКЕЗОВ
Декс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеНе е провокация. Те искат някой да защитава интересите на дребния инвеститор.
Примерно, има доста увътрили се през 2007 -2008, купили акции на по да речем 10 лева, които сега струват жълти стинки.
И - отива този представител и настоява цените да се върнат на 10 лева за да се отърват на фитка.
Ми така го виждам някакси
Нали искате Промяна - ето, да започнем искрено и личноMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеЛистите са смешни.
В листите които виждам има изявени поклонници на партии.
Това ли искате?
Или е поредната провокация?
Примерно, има доста увътрили се през 2007 -2008, купили акции на по да речем 10 лева, които сега струват жълти стинки.
И - отива този представител и настоява цените да се върнат на 10 лева за да се отърват на фитка.
Ми така го виждам някакси
Коментар
-
Ха!
Интересна класификация!
От твоя списък избрах тези.
Някои не познавам - махнах ги.
Някои познавам и мисля, че не са за това - махнах ги.
А тези оставих.
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеПубликувам списък на номинираните, ако има други, моля добавяйте като копирате обикновено - не като цитат.
Да не забравяме, че номинираният трябва да изрази съгласие.
Запазен е оригиналния правопис и не съм сигурен на места за кого става дума. Може номиниращия да го оправи ако види грешка.
anon6706
Forex Master
JayGould
Jekata
Бертрам
Императорът
Космонавта - ?
ЧЕРКЕЗОВ
(и - да! - Черкезов би бил полезен според мен като ... хм... репер)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеТрябва да си голям късметлия, за да уцелиш един път.
На какво да кажем за шеми, когато си абсолютен карък и все на сакатото залагаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеПонякога най-печелившата стратегия е да заложиш на куц кон
На какво да кажем за шеми, когато си абсолютен карък и все на сакатото залагаш...
Коментар
-
За мен Dex е най-подходящ. Едва ли ще приеме, но все пак го номинирам
Anon
anon6706
BigBear
EquityPrivate
Forex Master
JayGould
Jekata
melon
MILOM
Nikola
prodigal
ravnovesie
SubZero
tnm
Анди
Бертрам
Вал
Джулиан Асандж - ?
Императорът
Кмета
Космонавта - ?
Лорда - отказал
Манков - ?
Наивник
ПЕШКО - ?
Съни
ФАКУШКА
ЧЕРКЕЗОВ
ДексАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеМда, шемета има няколко живота - ами очевидно е: загуби много, ама много смъртоносни битки като акционер на разни умрели вече компании, и пак резпространява фалшив оптимизъм във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеСхемата задължително държа на тази светла личност
запазваме и цветът на бюлетината да е жълт като златото
той е упорита личност и заслужава ново поле за изява след смъртоносната схватка с златото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеЕто един колега, когото забравих да номинирам.
Сериозно е. Обмислям да напиша писмо до президентската администрация, но това когато видим колко сме. Ще видим колко сме когато направим анкета, за да изберем представител. Предлагам в понеделни да приключим с номинациите и да видим кои остават. т.е. кои са съгласни. После избор. После писмо. Ако имате други предложения пишете.
т.е. обявяваш го понеделник 17.00 и за 24 часа да е приключил - за да може писмото да се изпрати и то максимално бързо!!!
Ако си мислите че някой освен нас предполага че има такъв Форум - жестоко се лъжете. На Президентина, Боко, Цоко и сие им е през онази работа за Инвестора - така че ПАК - "делото по спасяване на давещите се е в ръцете на самите давещи се"remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАко изобщо има и капка сериозност в идеята на темата, мисля че най-достойния ни представител би бил BigBear.
Сериозно е. Обмислям да напиша писмо до президентската администрация, но това когато видим колко сме. Ще видим колко сме когато направим анкета, за да изберем представител. Предлагам в понеделник да приключим с номинациите и да видим кои остават. т.е. кои са съгласни. После избор. После писмо. Ако имате други предложения пишете.Last edited by Натрий; 23.02.2013, 23:29.
Коментар
Коментар