IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Знам, че няма да ви хареса мнението ми, но пък...нека има и друг поглед, някаква доза истина, която много не искат да СИ признаят )
    Съответно, нямам намерение повече да чета темата и ако някой се почувства засегнат и ако очаква да го прочета, нека пише в "политика", ако съм на линия ще отговоря ))

Защо няма да ви се получат нещата?
    - Защото не сте наясно какво искате.

Има приказки за представителство, има за програми, има за сдружение/ асоциация на инвеститорите...
    Някакво лутане между политика и браншово обособяване.

В същото време, с лекота се присмивате на неориентираността на "Улицата", на тълпата, на масите.
    Но, вие като елит, поне дотук, не показвате да е по-лесно, дори в ограничения ви кръг - Дефинирането.

С още по-голяма лекота, отхвърляте хората, които говорят за Политика(не бъркайте, с тези, които я правят)
    Но в самото начало идеята ви тръгва, от това, че щяло да има Обществен съвет при президента...та, и вие да не изпуснете реда(в което няма лошо)

И как се стигна до тази идея, скъпи съфорумци?!
    Дали не е след заемането на позиция, приказки и накрая действия на улицата и тълпата, от която се разграничавате??

Та, изяснете си първо - какво искате и как да го представите.
    - дали с тесен специалист(макар да не виждам мястото му в един обществен съвет, а по-скоро в комисия, свързана с тази дейност - ето ви идея --поискайте представителство в КФН )
    - или с диалогичен човек, готов да отстоява позиция, зад която застанете

Успех с всички ваши(други) начинания

Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
    Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента
    Колеги, като гледам Улицата не може да се организира. Всеки взел микрофона говори разни неща, но никой не го чува. Нека да се опитаме да направим нещо. Да изберем един от нас, който като го питат „Теб кой те избра, бе” да каже: „Представлявам 500 човека инвеститори в български акции”
    .....................
    Който спечели най-много гласове ще е нашият представител при Президента.

Иначе само дрънкаме и нищо не правим.
    Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
    Програмата няма да е на един човек, не е това идеята. Програмата ще я оформим тук. Нашият представител ще я представи и отстоява.

Вижте, пиша съвсем сериозно.
    Все си мисля, че на Народното събрание пише "Съединението прави силата", но ние сме топ индивидуалисти и затова не успяваме...
    Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    .... Политически зависим си.
    Отсега се смятай за лустриран за ръководен пост.
    Както и всички в оная тема за политиката.
    ....

Коментар

• ВЛОЖИТЕЛ ЕАД

Съгласен съм с Полки ,че не трябва да се мотаем и може да опитаме с излъчването на наши представители(поне 3-ма).Затова предлагам :
      1.При всеки следващ ОТГОВОР да се копира списъка ,като всеки може да допълва с кандидат/и/ и да гласува/за основа съм взел списъка от НАИВНИКА/.
      2.Крайният срок за резултата да е 24:00ч. на 28.02.2013
      3.Исканията са ни защита на дребния инвеститор и благоденствие на дребния предприемач/всеки може да добавя още/
      4.Всеки може да гласува само по един път за кандидат.
      Anon
      anon6706
      BigBear 1
      EquityPrivate 1
      Forex Master
      JayGould
      Jekata 1
      melon 1
      MILOM 1
      netware5 - доколкото разбирам отказва?
      Nikola 1
      prodigal 1
      ravnovesie 1
      SubZero 1
      tnm
      Анди 1
      Бертрам 1
      Вал
      Джулиан Асандж - ?
      Императорът
      Кмета
      Космонавта - ?
      Лорда - отказал
      Манков - ?
      Наивник - отказал
      ПЕШКО - ?
      Съни 1
      ФАКУШКА 1
      ЧЕРКЕЗОВ
      Декс 1
      Деси Георгиева(desi_georgieva) 1
      pippel 1
      Батя 1
      Gaki 1
      Alonso 1

За име на общността ни предлагам ВЛОЖИТЕЛ ЕАД
      Ще помоля да гласуват повторно колегите ,понеже не съм събрал гласовете преди това
      ЕАД=Европейски АнтиДемагози
      Last edited by Dmirkata; 24.02.2013, 02:28.
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
        Колеги, като гледам Улицата не може да се организира. Всеки взел микрофона говори разни неща, но никой не го чува. Нека да се опитаме да направим нещо. Да изберем един от нас, който като го питат „Теб кой те избра, бе” да каже: „Представлявам 500 човека инвеститори в български акции”

Ето моите предложения за представител на Форума, по азбучен ред:

BigBear
        EquityPrivate
        Jay Gould
        Jekata
        melon
        MILOM
        netware5
        Nikola
        prodigal
        ravnovesie
        SubZero
        МЪРИ Йорданов -/ товарим го и с по сложни задачи и се справя/ ;- CYMRU също
        Който иска да даде предложения, може да предложи и себе си, не виждам проблем.
        Ако посочените заявят, че са съгласни с този ангажимент ще направим анкета. Който спечели най-много гласове ще е нашият представител при Президента.

Иначе само дрънкаме и нищо не правим.

Мъри Йорданов и CYMRU

Коментар

• Гледах по новините за кръглите маси и се отчаях . Пак са се намърдали разни хитреци и тарикати - Михаил Константинов , някаква от конгреса на БСП , една от НДСВ и т.н. Винаги така се получава - отгоре изплува мръсотията и пяната , а това което има стойност не се вижда . Като ги гледам тия президента ще има хвърли по 1000 лв. и са готови . ;((

Коментар

• Predlagam sebe si kato nai-vuzpitan.

Коментар

• И АЗ СЪМ ЗА БИГ БЕЪР

Коментар

• Аз подкрепям варненския блогаджия Джей, стига да докаже непринадлежност към тим?
                Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                Защо не?!

Коментар

• до сега за BigBear са гласували следните съфорумци:

- B.Graham
                  - tony1975
                  - 15%
                  - joda
                  - ghettoff
                  - pipbel
                  - netware5 е посочил "BigBear, EquityPrivate, melon или SubZero" навярно по азбучен ред, но понеже го е споменал го слагам и него в тази група ................... иначе може да си оттегли подкрепата по всяко време
                  - полки

от списъка по 2-3 гласа са получили императоров и анон

Коментар

Някои са номинирани, но не са дали съгласие, защото днес не са влизали във форума вероятно. Ако стане ще е сериозен ангажимент, няма как да се пристъпи към избор (анкета) ако нямаме съгласието на номинирания.

Изборът трябва да е преди всико граждански, а не инвеститорски.
                    това в червеното как го измисли

пускай анкетата като уточниш до кога може да се гласува

но не знам до колко е удачно да се пуска анкетата защото вота лесно може да се манипулира и затова предлагам да се пусне списъка и всеки да напише кой смята , че ще защити интересите на индивидуалните инвеститори

прави се класиране .................. който получи най-много гласове казва дали се наема да защитава интересите ни ..................... ако първия в анкетата се откаже , то тогава се предлага на втория, третия и т.н. докато някой се съгласи

едновременно с анкетата трябва да се предлагат исканията ни .................. дали в тази тема или в някоя нова тема нещата могат да вървят едновременно

не бива да се губи време

и отново напомням, че трябва да направим организация на индивидуалните инвеститори на БФБ ................. преди години имаше такава тема, но дори и името не можахме да решим какво ще е...

Коментар

Някои са номинирани, но не са дали съгласие, защото днес не са влизали във форума вероятно. Ако стане ще е сериозен ангажимент, няма как да се пристъпи към избор (анкета) ако нямаме съгласието на номинирания.

Ами не знам,

в инвестора трябва изборът да е инвеститорски...

Граждански всеки има възможност да гласува на официалните избори...

Иначе пускайте направо анкета за коя партия да гласувате и готов...

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                        Прав си. Първо трябва да се уточнят исканията на инвестиционната общност и след това да се търси евентуален представител.
                        Аз си мислех че основната идея е да се борим за работещи институции И да! Привърженици на партии не трябва да участват !
                        Ами уточнете. Но според мен нещата трябва да се подредят по приоритети.
                        Мисля си, че най-важното сега е да се промени политическия модел в държавата. Затова и постнах предложение в началото за примерен политически модел, не разбрал всъщност че целта е различна. И понеже нямаше отговор от никой, реших че целта са лошите инвестиции на пишещите тук

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                          А,
                          съгласен съм, ама не виждам анкета или нещо подобни където да гласуваме. Нали така е демократично?
                          И все пак повтарям - в тази листа има изявени обожатели на партии. Ако не се премахнат изборът няма да е инвеститорски, а политически.

Коментар

• Прочее, това, че смятам хората, избрани от мен, за подходящи в политическата обстановка - не значи непременно и за всеки, че ги смятам за добри хора.

Тя, политиката... нали знаете...
                            Last edited by vmankov; 24.02.2013, 00:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                              Не е провокация. Те искат някой да защитава интересите на дребния инвеститор.
                              Примерно, има доста увътрили се през 2007 -2008, купили акции на по да речем 10 лева, които сега струват жълти стинки.
                              И - отива този представител и настоява цените да се върнат на 10 лева за да се отърват на фитка.
                              Ми така го виждам някакси
                              Прав си. Първо трябва да се уточнят исканията на инвестиционната общност и след това да се търси евентуален представител.
                              Аз си мислех че основната идея е да се борим за работещи институции И да! Привърженици на партии не трябва да участват !
                              Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Вкарани са всички, за които е имало глас. Като направим анкета ще имаме възможност да гласуваме и да изберем. Нали така е демократично?
                                А,
                                съгласен съм, ама не виждам анкета или нещо подобни където да гласуваме. Нали така е демократично?
                                И все пак повтарям - в тази листа има изявени обожатели на партии. Ако не се премахнат изборът няма да е инвеститорски, а политически.

Коментар

Working...
                                X