IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега видях ИСКАНИЯТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. С голяма част от тях съм категорично несъгласен. Ако т.нар. "обществен съвет" ще дискутира как точно да се изпълнят горните "искания", аз нямам място в него. Моля Натрий да ме извади от списъка с номинациите.

P.S. Тези "искания" сериозно намирисват.
    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      браво, мисирко

пак пишеш за себе си в 3-то лице, ед.число и за психиатрична клиника .................... всичко това е в едно изречение
      Вярно, че трябва да ви се дава акъл ...
      Защото не знаете основни положения от законите и практиката...
      Голямата Бяла Кокошка със 100 Ника от Столипиново/с толкова гласа и президент можеш да избереш/ избира Голямата Мечка от Северното полукълбо...
      За преставител на щастливите кокошки от ТИМ в КФН...
      Така ясно ли ти е....
      Загуби времето на хората два дни с идиотщини....
      Хайде че десет дни имам работа в Пловдив....да видим какви щуротии ще изгенерираш от утре...
      Излетя със стабилен ръст ,да видим утре какво ще измислиш за да си изпревариш тази простотия..
      А беше толкова лесно ..На маса 20 човека в един ресторант ,една камера ,един нотариус и един протокол.... Ама тогава ще трябва свидетелство за съдимост , психологически експертиза и документ за участие на БФБ от ИП.. и акъл за програма и цел...

Коментар

• Днес Императорът отиде на протестът на своят народ.

Хубаво е, че народът се е събудил, но сега му остава нещо по-важно - да си измие очите от гуреляците, да си избистри погледът, да се огледа наоколо и да види не отделните дръвета, а гората, не отделните битови проблеми, а големите проблеми на държавата - беззаконието, демографсаката катастрофа, икономическият срив, хъхризацията, бюрокрацията !!!

Засега 95% от хората всъщност не знаят какво искат !!! Още около 4% знаят - те искат да извлекат изгода... дали сме и 1% тези, които наистина не само мислим за Отечеството си, но и знаем какво му е нужно?
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
          ... то тогава вече ще трябва да търсим не наш представител в КФН а директно шеф на КФН. ..
          За да не се притеснява избрания, той първо трябва да пребори стария/сегашния шеф!
          Така е било винаги!
          Кога КФН ще си свърши работа по висящите казуси, които ни разделят тук, като напр. SEVTO?
          АПК: Чл. 11. Процесуалните действия се извършват в сроковете, определени от закона, и за най-краткото време, необходимо според конкретните обстоятелства и целта на действието или на административния акт.
          БФБ ще пусне ли акциите на ЧЕЗ за търговия преди Коледа и т.н.
          Last edited by onakilev; 24.02.2013, 18:46.
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
            ако искам някой да ме представлява като гражданин то тогава ще се обърна към някоя партия, гражданско движение или някоя неформална организация

аз лично смятам, че индивидуалните инвеститори имат нужда да им бъдат защитени правата именно като инвеститори поради простия факт, че органа излъчен от държавата не изпълнява тази своя функция, а дори напротив ................... не са един и два примерите в които КФН защитава интересите на мажоритарите и грубо погазва правата на миноритарите

не е толкова важно присъствието при Президента, а е по-важно да имаме глас и постоянен представител при взимане на решения от КФН
            Точно така.Само да допълня, че според мен не се ли смени системата а само хората не съм оптимист за резултатите от протестите! Ако протеста успее да постигне исландския модел, то тогава вече ще трябва да търсим не наш представител в КФН а директно шеф на КФН. Ако този нов шеф не си изпълни поетите ангажименти няма да получи заплата. Ако пък бъдат доказани злоупотреби директно отива в затвора. При такъв модел отпадат всякакви притеснения кой ще бъде човека. Притесненията остават за избрания, дали ще успее да изпълни ангажиментите а не за тези които са го избрали
            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Колеги, искам да ви поздравя с избора на Патриарх и да му пожелая успех и много сили, за да помага на доброто от позицията и силата която има.
              Колкото до призивите за анархия, дайте да дадем и т.н., каквото вероятно целят кръглите маси, за да седнат на софрата, мене не ме бройте за „каузата“.
              От години мрънкам, че нямаме гражданско общество и това е единствената причина властта да се държи с хората като с роби. Дано този път да сме осъзнали силата си и да не е просто стаден еднократен акт, а начало на нов начин на мислене, с което сюзеренът, като провоимащ, да изисква постоянен отчет.
              Апропо, журналята и позавехнали и настоящи политици упорито бъркат сюзерен със суверен..., нормално, първото да ги обърква.

Коментар

• Ако ще го обръщаме на сериозно - има конкурс за избор вече - който защити инвеститорите пред КФН и др.институции по въпросите относно SEVTO и CEZ напр., то за него няма да се прави и анкета. Може направо да публикува официалните писма тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                  Не можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.

Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме. Това което си мисля, че можем да дадем е труд изразен в обсъждане на проблеми от които разбираме, за които можем да дадем идеи.
                  Надявам се, че пишещите тук можем да се обединим и да предложим един от нас като представител на 300 граждани, не на 300 инвеститори.
                  ако искам някой да ме представлява като гражданин то тогава ще се обърна към някоя партия, гражданско движение или някоя неформална организация

аз лично смятам, че индивидуалните инвеститори имат нужда да им бъдат защитени правата именно като инвеститори поради простия факт, че органа излъчен от държавата не изпълнява тази своя функция, а дори напротив ................... не са един и два примерите в които КФН защитава интересите на мажоритарите и грубо погазва правата на миноритарите

Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                  Ето във Варна, в Сливен в София се събират хора излъчват представители, пишат платформи. Вие познавате ли ги? Имате ли им доверие? Какво пречи и ние да изберем и да предложим един човек, който ако въобще бъде приет в Обществения съвет да бъде наш глас и наши очи и уши. Не пишем платформи и искания, защото няма да се конфронтираме с избраните от митингите, нито сме форум за политика. Това в което можем да помогнем си мисля, че може да бъде в анализ на отчетите на ЕРП-тата. Там ни е силата, там да помагаме.

А номинираният нали евентуално ще присъства при Президента, това е време, ангажимент. Как ще го избираме без да е съгласен?
                  не е толкова важно присъствието при Президента, а е по-важно да имаме глас и постоянен представител при взимане на решения от КФН

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Бели кахъри са това. Хората направиха революция, от форума ще направят контрареволюция !
                    To и едни други се опитваха да смесват икономически въпроси с политически средства, пък сега тях ги разчепкват.
                    Ще си спомня за МИРКАТА навремето в началото, когато нямаше регистрации, Ботове, борсово регистрирани компании и пр! БГ-мама какви софри съм виждал да правят, а в автофорумите имат отсъпки в един куп сервизи и магазини.
                    Инвесторее, политиката върви с кебапчета (стига съм ви преподавал безплатно и забавлявал един куп ботчета). То - верно, богати ора тука, ама и таковани вече, по-трудно се таковат
                    Да не се оливаме

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
                      за какво ви е представител - не разбрахте ли че революционната власт няма намерение да преговаря, а направо ще управлява - а и сте много закъснели - Реввоен съвета вече е формиран.
                      Бели кахъри са това. Хората направиха революция, от форума ще направят контрареволюция !

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                        А сега Монти избира Голямата мечка а тя е пациент на психиатричната болница в Отава...
                        браво, мисирко

пак пишеш за себе си в 3-то лице, ед.число и за психиатрична клиника .................... всичко това е в едно изречение

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
                          Мисля че Черкезов е доказал че става за архитект на отбраната и предводител на Армията , помислете добре?
                          От НАТО ще откажат - война едновременно с толкова врагове и те не могат да водят!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                            ДОМОУПРАВИТЕЛЯ, няколкото НДК искат управление!
                            Мисля че Черкезов е доказал че става за архитект на отбраната и предводител на Армията , помислете добре?
                            Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                            Защо не?!

Коментар

• Първоначално изпратено от M-yMaker Разгледай мнение
                              Master-а е за Министър на финансите. Мони ще ви се стори като луда жена с пари в мола.
                              Дългът - в бит конь

Коментар

• Master-а е за Министър на финансите. Мони ще ви се стори като луда жена с пари в мола.
                                и тоз коментар е без препоръка

Коментар

Working...
                                X