Master-а е за Министър на финансите. Мони ще ви се стори като луда жена с пари в мола.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНатрий,
Умно момче си е... Ама да избираш преставител на анонимни хора с по 100 ника и от цялото земно кълбо при Президента на БГ .... Много съм преживял но това не бях....
Събери ги някъде в страната .. и 10 човека/който са предложени за ръководсво/ да сте учредители ,вижте сте , поогледайте сте и изберете един председател и двама членове Комитет на самостоятелни инвеститори..
Впишете се в ТР и наемете една стайчка ,като офис и ние ще се запишешм и тогава и членски внос ще плащаве...
А сега Монти избира Голямата мечка а тя е пациент на психиатричната болница в Отава... примерно
Бях решил да не пиша 10 дни но онзи от Пловдив действа заразително на лудоста във Форума ,като оставиш на вършее.....
Сори...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеНе можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.
Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме. Това което си мисля, че можем да дадем е труд изразен в обсъждане на проблеми от които разбираме, за които можем да дадем идеи.
Надявам се, че пишещите тук можем да се обединим и да предложим един от нас като представител на 300 граждани, не на 300 инвеститори.Ето във Варна, в Сливен в София се събират хора излъчват представители, пишат платформи. Вие познавате ли ги? Имате ли им доверие? Какво пречи и ние да изберем и да предложим един човек, който ако въобще бъде приет в Обществения съвет да бъде наш глас и наши очи и уши. Не пишем платформи и искания, защото няма да се конфронтираме с избраните от митингите, нито сме форум за политика. Това в което можем да помогнем си мисля, че може да бъде в анализ на отчетите на ЕРП-тата. Там ни е силата, там да помагаме.
А номинираният нали евентуално ще присъства при Президента, това е време, ангажимент. Как ще го избираме без да е съгласен?
Умно момче си е... Ама да избираш преставител на анонимни хора с по 100 ника и от цялото земно кълбо при Президента на БГ .... Много съм преживял но това не бях....
Събери ги някъде в страната .. и 10 човека/който са предложени за ръководсво/ да сте учредители ,вижте сте , поогледайте сте и изберете един председател и двама членове Комитет на самостоятелни инвеститори..
Впишете се в ТР и наемете една стайчка ,като офис и ние ще се запишешм и тогава и членски внос ще плащаве...
А сега Монти избира Голямата мечка а тя е пациент на психиатричната болница в Отава... примерно
Бях решил да не пиша 10 дни но онзи от Пловдив действа заразително на лудоста във Форума ,като оставиш на вършее.....
Сори...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеНе можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.
Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме.
Представители на граждани избират на улицата в момента (не на 300, а на 2x3 000 000),
ние тука сме инвеститори - лошите
П.С.: Различните граждани имат различни интереси, затуй - и различни представители.
Ако всички сме само граждани, а не инв., свиневъди и т.н., то да върнем 1 БОКО. Той е добър представител на "граждани"Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеТози форум е заприличал на бг мама, само че в мъжки вариант
Коментар
-
Не можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.
Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме. Това което си мисля, че можем да дадем е труд изразен в обсъждане на проблеми от които разбираме, за които можем да дадем идеи.
Надявам се, че пишещите тук можем да се обединим и да предложим един от нас като представител на 300 граждани, не на 300 инвеститори.
Ето във Варна, в Сливен в София се събират хора излъчват представители, пишат платформи. Вие познавате ли ги? Имате ли им доверие? Какво пречи и ние да изберем и да предложим един човек, който ако въобще бъде приет в Обществения съвет да бъде наш глас и наши очи и уши. Не пишем платформи и искания, защото няма да се конфронтираме с избраните от митингите, нито сме форум за политика. Това в което можем да помогнем си мисля, че може да бъде в анализ на отчетите на ЕРП-тата. Там ни е силата, там да помагаме.
А номинираният нали евентуално ще присъства при Президента, това е време, ангажимент. Как ще го избираме без да е съгласен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнениеКой ще министър на отбраната и военното дело?Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнениеМили мои
Министър председател: съни/тя
Министър на вътрешните работи и вицепремиер: Наивник
Министър на финансите:БАТЯ
Зам.министър на финансите: Kiro
Директор на БФБ: BigBear,BigBull
Министър на енергетиката,икономиката: Netware5
Министър на образованието: ИМПЕРАТОРЪТ
Министър на туризма и председател на ДЕКВР: Jay Gould
МРРБ: EquityPrivate
Спортта: Nikola
Председател на Комисията за финансов надзор: SOFIXИскате да инвестирате в нов Боинг 747?
Защо не?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеТози форум е заприличал на бг мама, само че в мъжки вариантMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар