IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да изберем представител на Форума за Обществения съвет при Президента

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Master-а е за Министър на финансите. Мони ще ви се стори като луда жена с пари в мола.
    и тоз коментар е без препоръка

Коментар

• за какво ви е представител - не разбрахте ли че революционната власт няма намерение да преговаря, а направо ще управлява - а и сте много закъснели - Реввоен съвета вече е формиран.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53
        .. А след това и събор ..
        Спечелихте ме! Айде събирайте средства за събора, аз ще го организирам (познавам DJ във Велвет)
        Идеята е да дадем, а не да искаме.
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Оставям ве да се налудувате бой йеване и сръбска музика
          И като се върна да сте набрали необходимата подбиска за моят фаворит Схемата издигнат от инициативен кометет да продадем държавното злато да срутим международните пазари

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Натрий,
            Умно момче си е... Ама да избираш преставител на анонимни хора с по 100 ника и от цялото земно кълбо при Президента на БГ .... Много съм преживял но това не бях....
            Събери ги някъде в страната .. и 10 човека/който са предложени за ръководсво/ да сте учредители ,вижте сте , поогледайте сте и изберете един председател и двама членове Комитет на самостоятелни инвеститори..
            Впишете се в ТР и наемете една стайчка ,като офис и ние ще се запишешм и тогава и членски внос ще плащаве...
            А сега Монти избира Голямата мечка а тя е пациент на психиатричната болница в Отава... примерно
            Бях решил да не пиша 10 дни но онзи от Пловдив действа заразително на лудоста във Форума ,като оставиш на вършее.....
            Сори...
            +
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Схемата президент Има моя глас както и на всички форумци

Коментар

• Да не забравите и да търсите удостоверение от Институцията на ул. Екзарх Йосиф (може и 4-ти километър, ако издават)

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                  Не можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.

Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме. Това което си мисля, че можем да дадем е труд изразен в обсъждане на проблеми от които разбираме, за които можем да дадем идеи.
                  Надявам се, че пишещите тук можем да се обединим и да предложим един от нас като представител на 300 граждани, не на 300 инвеститори.Ето във Варна, в Сливен в София се събират хора излъчват представители, пишат платформи. Вие познавате ли ги? Имате ли им доверие? Какво пречи и ние да изберем и да предложим един човек, който ако въобще бъде приет в Обществения съвет да бъде наш глас и наши очи и уши. Не пишем платформи и искания, защото няма да се конфронтираме с избраните от митингите, нито сме форум за политика. Това в което можем да помогнем си мисля, че може да бъде в анализ на отчетите на ЕРП-тата. Там ни е силата, там да помагаме.

А номинираният нали евентуално ще присъства при Президента, това е време, ангажимент. Как ще го избираме без да е съгласен?
                  Натрий,
                  Умно момче си е... Ама да избираш преставител на анонимни хора с по 100 ника и от цялото земно кълбо при Президента на БГ .... Много съм преживял но това не бях....
                  Събери ги някъде в страната .. и 10 човека/който са предложени за ръководсво/ да сте учредители ,вижте сте , поогледайте сте и изберете един председател и двама членове Комитет на самостоятелни инвеститори..
                  Впишете се в ТР и наемете една стайчка ,като офис и ние ще се запишешм и тогава и членски внос ще плащаве...
                  А сега Монти избира Голямата мечка а тя е пациент на психиатричната болница в Отава... примерно
                  Бях решил да не пиша 10 дни но онзи от Пловдив действа заразително на лудоста във Форума ,като оставиш на вършее.....
                  Сори...

Коментар

• Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнение
                    Не можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.

Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме.
                    Превеждайте смело: IBAN: BG95BNBG96613000141501.

Представители на граждани избират на улицата в момента (не на 300, а на 2x3 000 000),
                    ние тука сме инвеститори - лошите
                    П.С.: Различните граждани имат различни интереси, затуй - и различни представители.
                    Ако всички сме само граждани, а не инв., свиневъди и т.н., то да върнем 1 БОКО. Той е добър представител на "граждани"

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                      Този форум е заприличал на бг мама, само че в мъжки вариант
                      Бетер от БГ татко е станал има и контингент от психодиспансерите анархисти мечтатели безделници абе въбоще як панаир не сме видели теми само по готварство по алкохолизъм има вече в сравнение в немски икономически портали форумите са доста полезни и ако ги следиш редовно хващаш нагласата на доста голяма част от инвеститорската тълпа има клоуни и там ам не чак такива тука е яко

Коментар

• Не можах да обясня целта на темата. Ще опитам за последно.

Идеята не е да получим облаги като инвеститори, нито да пишем политическа платформа. Идеята е да дадем, а не да искаме. Това което си мисля, че можем да дадем е труд изразен в обсъждане на проблеми от които разбираме, за които можем да дадем идеи.
                        Надявам се, че пишещите тук можем да се обединим и да предложим един от нас като представител на 300 граждани, не на 300 инвеститори.

Ето във Варна, в Сливен в София се събират хора излъчват представители, пишат платформи. Вие познавате ли ги? Имате ли им доверие? Какво пречи и ние да изберем и да предложим един човек, който ако въобще бъде приет в Обществения съвет да бъде наш глас и наши очи и уши. Не пишем платформи и искания, защото няма да се конфронтираме с избраните от митингите, нито сме форум за политика. Това в което можем да помогнем си мисля, че може да бъде в анализ на отчетите на ЕРП-тата. Там ни е силата, там да помагаме.

А номинираният нали евентуално ще присъства при Президента, това е време, ангажимент. Как ще го избираме без да е съгласен?

Коментар

• Първоначално изпратено от bigmaster Разгледай мнение
                          Кой ще министър на отбраната и военното дело?
                          ДОМОУПРАВИТЕЛЯ, няколкото НДК искат управление!

Коментар

• Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
                            Мили мои
                            Министър председател: съни/тя

Министър на вътрешните работи и вицепремиер: Наивник
                            Министър на финансите:БАТЯ
                            Зам.министър на финансите: Kiro
                            Директор на БФБ: BigBear,BigBull
                            Министър на енергетиката,икономиката: Netware5
                            Министър на образованието: ИМПЕРАТОРЪТ
                            Министър на туризма и председател на ДЕКВР: Jay Gould
                            МРРБ: EquityPrivate
                            Спортта: Nikola
                            Председател на Комисията за финансов надзор: SOFIX
                            Кой ще министър на отбраната и военното дело?
                            Искате да инвестирате в нов Боинг 747?
                            Защо не?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                              Този форум е заприличал на бг мама, само че в мъжки вариант
                              Te избраха ли, дай снимка

Коментар

• Този форум е заприличал на бг мама, само че в мъжки вариант

Коментар

Working...
                                X