IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласувате на Референдума?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ще си спестя разходката до провинцията и няма да гласувам...

Дано не се съберат достатъчно гласове. Тоя проект смърди....

Коментар

• За ядрената енергетика и против АЕЦ Белене, защото не е изгоден от икономическа гледна точка.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
        Не ви би се струва, че политиците ползват българина в качеството на тоалетна хартия....
        ++++++++ Който е прост, служи за мост
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Как се манипулира общественото мнение? Вижте възгледите на Ноам Чомски - „най-важния жив интелектуалец” според в. „Ню Йорк Таймс”

http://www.economy.bg/marketing/view...tvenoto-mnenie
          Черкезов, да не би да погребахте Монсанто?

Коментар

• Не ви би се струва, че политиците ползват българина в качеството на тоалетна хартия....

Коментар

• Гласувам против. Имате и от мен най-категоричното не. Тези които няма да гласуват да имат предвид, че ако гласовете за са повече то от БСП ще тръбят по медиите, че болшинството от хората искали АЕЦ Белене, а всъщност АЕЦ Белене искат само около или малко над 10 % от хората, но заради ниската активност някой пак ще манипулира хората с тълкуването на резултатите. Ако искате да видите радостни и ухилени физиономии в БСП - това е ваша воля. Аз обаче не искам това и ще отида да гласувам с най-категоричното не.

Коментар

• 6 949 120 души са включени в избирателните списъци за референдума. Това е повече от населението на страната Значи не е важно дали и как ще гласувате, а кой и как ще брой гласовете
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Румен Овачаров: "Много си малък, г-н Добрев, за да говориш такива неща... Питай баща си, той ще ти каже..." Превод: Ей, пишлеме, питай Майстора на стол в хасковската си ложа кой брат отговаря за енергетиката в България!
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Как се манипулира общественото мнение? Вижте възгледите на Ноам Чомски - „най-важния жив интелектуалец” според в. „Ню Йорк Таймс”

http://www.economy.bg/marketing/view...tvenoto-mnenie
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Турни поне едно да моем да кликаме "Писна ми да ме правят на маймуна"
                      Пробвах, ама не мога да я редактирам. Пък и то си е ясно, само ще се измени фокусът на анкетата

Коментар

• Лично според мен референдума е излишен - просто малко свежи пари преди изборите за поизгладнелите хрантутници (като започнеш от ЦИК (заради чиито членове може би беше това "натягане" от Дянков за вдигане на министерските заплати и стигнеш до разните фирмички заети с печатането на бюлетини, охрана, PR-агенции, реклами в медиите и т.н.! Можеха да изчакат малко от БСП с внасянето на предложението за реферндум и да го направят заедно с изборите. Иначе Бойко е прав: "Референдумът е безсмислен" - не че ГЕРБ не се постараха да е така, като посмениха "леко" въпроса.

Защо и аз смятам, че е безсмислен:
                        1. Надали ще гласуват необходимият брой хора?
                        2. Ако отговора е положителен - добре, ще изграждаме нова централа, ама кога и къде ще решим по-натам, засега имамме готови площадки в Козлодуй, така че - ще дострояваме в Козлодуй
                        3. Ако отговора е отрицателен - добре няма да изграждаме нова ЯЕЦ - ще дострояваме в Козлодуй

Още на 20.Март.2012 са решили какво ще правят Плащаме реактора за "Белене" на Русия, ще опитаме да го сложим в Козлодуй, обяви премиерът , а останалото са политически игрички и зрелища за избирателите
                        п.п. Ето и една "новина" от 7.Януари.2013
                        Премиерът Бойко Борисов: Седми реактор на Козлодуй ще бъде изграден
                        Last edited by itso78; 24.01.2013, 15:04.

Коментар

• Турни поне едно да моем да кликаме "Писна ми да ме правят на маймуна"

Коментар

• май няма да отида
                            но и не искам държавата да се ангажира с такъв проект

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                              Ами ти?
                              С 4 - Както и да гласувам, следващият реактор ще е в Козлодуй !

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
                                Как ще гласувате на Референдума?
                                Ами ти?
                                Only God Can Judge me...

Коментар

Working...
                                X