If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гласувам против. Имате и от мен най-категоричното не. Тези които няма да гласуват да имат предвид, че ако гласовете за са повече то от БСП ще тръбят по медиите, че болшинството от хората искали АЕЦ Белене, а всъщност АЕЦ Белене искат само около или малко над 10 % от хората, но заради ниската активност някой пак ще манипулира хората с тълкуването на резултатите. Ако искате да видите радостни и ухилени физиономии в БСП - това е ваша воля. Аз обаче не искам това и ще отида да гласувам с най-категоричното не.
6 949 120 души са включени в избирателните списъци за референдума. Това е повече от населението на страната Значи не е важно дали и как ще гласувате, а кой и как ще брой гласовете
Румен Овачаров: "Много си малък, г-н Добрев, за да говориш такива неща... Питай баща си, той ще ти каже..." Превод: Ей, пишлеме, питай Майстора на стол в хасковската си ложа кой брат отговаря за енергетиката в България!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Лично според мен референдума е излишен - просто малко свежи пари преди изборите за поизгладнелите хрантутници (като започнеш от ЦИК (заради чиито членове може би беше това "натягане" от Дянков за вдигане на министерските заплати и стигнеш до разните фирмички заети с печатането на бюлетини, охрана, PR-агенции, реклами в медиите и т.н.! Можеха да изчакат малко от БСП с внасянето на предложението за реферндум и да го направят заедно с изборите. Иначе Бойко е прав: "Референдумът е безсмислен" - не че ГЕРБ не се постараха да е така, като посмениха "леко" въпроса.
Защо и аз смятам, че е безсмислен:
1. Надали ще гласуват необходимият брой хора?
2. Ако отговора е положителен - добре, ще изграждаме нова централа, ама кога и къде ще решим по-натам, засега имамме готови площадки в Козлодуй, така че - ще дострояваме в Козлодуй
3. Ако отговора е отрицателен - добре няма да изграждаме нова ЯЕЦ - ще дострояваме в Козлодуй
Коментар