Да гласуваш "ЗА" Белене си е като да си купиш Химко на 30 лева..... или да пълниш гуши на десетина мазни комуняги! "ЯДРЕНА МОЩ " ХА,ХА -ЦЪРВУЛИ НЕМА ,ГАЙДА ИСКА!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласувате на Референдума?
Collapse
X
-
като Пиби съм ...
как да гласуваш за нещо ,като не може да го прецениш
КОЛКО ще ми струва ?
КОЛКО ни е износа от целия капацитет ?
КЪДЕ ще си продавам после тока,като и ТУРЦИЯ и РУМЪНИЯ си строят нови,в Гърция ли ?
КАКВО ще стане с хората от СТАРА ЗАГОРА,СИМЕОНОВГРАД,ХАРМАНЛИ и т.н. , ако се наложи да ни затворят вече построените 4-ри ТЕЦ-ове в МАРИЦА ИЗТОК ,които наскоро рехабилитирахме ?
Аз съм консервативно настроен и съм срещу този проект .НЕ на БЕЛЕНЕ !!!
НЕ на НОВА атомна централа
И ако инвестираме 1 Мрд в най-модерно производство на ВЕИ ,а с още 4Мрд си построим ветро или солари ?Нима няма да сме по-добре и по сигурни ли?!?Last edited by Dmirkata; 24.01.2013, 21:56.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа ядрената енергетика и против АЕЦ Белене, защото не е изгоден от икономическа гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЩе гласувам за Белене и против ГЕРБ ,защото простащината ,лъжата и некадърността са главни черти на днешните управници....
http://www.youtube.com/watch?v=KCqWX8PKY4UПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батко Пешо Разгледай мнениеKaтегорично ДА за Белене.А на изборите НЕ за гробарите
http://www.youtube.com/watch?v=KCqWX8PKY4UПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение++++++++ Който е прост, служи за мост
Тия с голямото самочувствие тук на енергетици да си ходят и да си гласуват с да/не, или друго...както им е кеф.
От мене бойкот на референдуми, избори и всякакви други схеми за овце.
45+24 години стигат. Надупиха ни до поза 69 накрая. Баста.
Вече никога не бих легитимирал с гласа си нито системата им, нито маскарите в нея. А всички са такива.
Ще ходя за гъби както му казват в такива случаи.
Единствено за местни бих направил изключение...ако си заслужава.
Коментар
-
Ще гласувам за благото на моето любимо Отечество. Искам данъците ми да бъдат инвестирани в ядрена мощ, а не в развъждането на цигани.
А и самият факт, че лицето бойкоборисов агитира да се гласува против нещо, означава, че всеки честен Българин трябва да гласува ЗА това нещо. Конкретният въпрос дори не е особено важен.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа ядрената енергетика и против АЕЦ Белене, защото не е изгоден от икономическа гледна точка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеНе ви би се струва, че политиците ползват българина в качеството на тоалетна хартия....
Коментар
Коментар