IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и малко примери, да не ме обвинявате в голословие

- парка "Боримечката" - може ли, заради усвояването на парите по европейска програма да бъдат изсечени дървета и да бъдат направени нови асфалтирани алеи
    Пояснявам - паркът е малък, имаше си предостатъчно алеи за разходка, единстено имаше нужда за оправянето на част от тях....но трябваше пари да се "усвоят" и сега алеите са повече от зеленото
    ...почти, колкото кучетата там са

- една алея, продължение на пазара "Д.Петков", отново с пари по европейска програма е направена не като идея за подобряване на средата, а с идея....усвояване --бетон, бетон, нищо зелено и краят й свършва с боклук и ...нищо

- булевард "Гешев", частта му под "Цар Борис III" беше ремонтиран преди 3-4 години....супер път
    Днес е разкопан основно за друг проект - отново по програма - европейска

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
      Някои хора имат тенджера на рамената си. Нали разбираш, че София е супер изкуствен и икономически безсмислен град, който се субсидира за сметка на всичко де шава и прозивежда нещо в страната
      Разбирам и не го отричам. За мен лично като столичанин това не е лошо, защото мога да живея по-добре. Такова управление ме устройва напълно и не искам промяна. Защо ми е някой с много добра икономическа политика, ако се орежат парите и приоритетите към столицата?

Коментар

• откъде наискачахте толкова герберасти - столичани

Някой да е чел платформата на Владо Каролев за кмет на София?
        Пише и какво и защо НЕ СЕ прави в столицата

mnz, така казваше Борисов, че му пречели комунистите, докато кметуваше...
        Видя се, че не комунистите са били виновни за завода за боклук и затова продължава да ни нараства данък смет.
        Видя се, че за проблема с Топлофикация не са му били виновни комунистите.
        Нито за проблема с кучетата...
        По времето на Борисов, този когото направи главен кучкарин днес е земеделски министър, но кучетата вече и хора ядат...

И моля, малко по-сериозно - София е с бюджет от 1 милиард, много от проектите са с пари на Европа, т.е. сумата скача...

10 те булеварда ли са критерий за добра среда на живот?

п.п. а на Борисов и днес....пак комунистите са му виновни за "добрата" икономическа политика, която води...и за Лукойл....също
        Last edited by съни(тя); 30.10.2012, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
          Тц, могат. Ако и те са столичани като нас.
          На мен ми е ясно че икономическата политика на ГЕРБ не е най-добрата, но за нас столичани се направи много, това никой не може да отрече. Какво ме грее, ако изберат на изборите БСП? Признавам, че БСП имаше по-добра икономическа политика, но реално какво направи за столицата? Нищо особено, нали?
          Всеки гледа да живее по-добре, това е логиката ми.
          Някои хора имат тенджера на рамената си. Нали разбираш, че София е супер изкуствен и икономически безсмислен град, който се субсидира за сметка на всичко де шава и прозивежда нещо в страната
          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            София-може би но, София НЕ Е БЪЛГАРИЯ.
            А с европейските проекти бюрокрацията е такава че, въпреки твърденията на премиера, че ставало бърже, да кандидатствали български предприемачи и т.н., на път сме да завършим ЕДНА ЦЯЛА ГОДИНА за оценката на 80 страници. На вас не знам как ви се струва, според мен, е безобразие. Ха сега, иди, че им вярвай, подкрепяй, гласувай за тях. ЕДНА ГОДИНА ВРЕМЕ, която ти се губи - време, за което, на Запад се правят десетки и стотици милиони - а тук не могат да решат: харесват или не, плащат или не? А ти си висиш, работни места, иновации...Всичко виси. така се раждат единствено таратанци. Вярваме, или не.
            София не е България , но е половин България.
            Не може да се иска в малки западнали градчета да се развива голяма икономика , производство и.т.н , и заплатите да растат.
            Трябва да се обединят общините както беше преди , а сега всяко село община

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
              Точно икономисти не могат да подкрепят ГРОБ заради безумната им икономическа политика. Какво са направили за нас, можеш ли да кажеш?
              Тц, могат. Ако и те са столичани като нас.
              На мен ми е ясно че икономическата политика на ГЕРБ не е най-добрата, но за нас столичани се направи много, това никой не може да отрече. Какво ме грее, ако изберат на изборите БСП? Признавам, че БСП имаше по-добра икономическа политика, но реално какво направи за столицата? Нищо особено, нали?
              Всеки гледа да живее по-добре, това е логиката ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                Според мен са си напълно реални резултатите. Все пак анкетата се попълва главно от икономисти посещаващи този сайт, повечето от тях са и столичани, така че нормално е ГЕРБ да има добра подкрепа тук.
                +1 за ГЕРБ и от мен, и аз съм от столицата, просто за мен също ГЕРБ са логичния избор с оглед на това което направиха за неас.
                Точно икономисти не могат да подкрепят ГРОБ заради безумната им икономическа политика. Какво са направили за нас, можеш ли да кажеш?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Според мен са си напълно реални резултатите. Все пак анкетата се попълва главно от икономисти посещаващи този сайт, повечето от тях са и столичани, така че нормално е ГЕРБ да има добра подкрепа тук.
                  +1 за ГЕРБ и от мен, и аз съм от столицата, просто за мен също ГЕРБ са логичния избор с оглед на това което направиха за неас.

Коментар

• Не мога да повярвам на резултатите от анкетата - явно пак хакерски измами и гтласуващи фалшиви профили. Очевидно е по всички реални дискусии навред из Мрежата, че подкрепата за ГРОБ е под 5%, а ако включим твърдият им и малограмотен електорат (отвратителните хъхряци) максимум 15%. Не мога да повярвам, че във форем, в който комуникират инвеститори подкрепата за душманите на частният и честният бизнес може да е 26%.

Иначе аз бих гласувал за БПФ.
                    Ако нямам тази възможност - за този, който обещае, че ще резне тимберицата на Тимберицата.
                    Ако няма такъв - за ВМРО.

И всички трябва да подкрепим патриотическите партии, защото след още 4 години може и да е късно.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                      Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?
                      "КОЙ" е подллог. Изречение с два подлога, безобразно от граматична гледна точка.
                      Та, КОЙ би гласувал?
                      Щото аз вече не желая да легитимирам този или онзе негодник с гласа си.
                      АКО се появи достоен гражданин с позиция, дух, чест и доблест, ще си помисля. Дотогава - за НИКОГО от днешните.
                      къ ше го познаеш тоя с доблестта и т.н.?
                      колко време ше му дадеш да се докаже? 1, 2 мандата? ми тия около него и с него, те дали сичките ще са читави ...? няма такова животно, каквото описваш!

мисля, че да си затраеш на избори е по-вредно и от това да си дадеш гласа за оня съсел ...
                      Last edited by OMG; 30.10.2012, 12:51.
                      Yeah

Коментар

• Независимо от настроенията аз съм сигурен, че ГЕРБ имат ресурса и способността да спечелят изборите пак. Пардон, не да спечелят, а да нагласят, т.е., да няма смисъл от гласуване, защото всичко може да се подправи. Само здравето не може. Гледай батко ти Бойко колко зле изглежда. Явно не е бил наясно каква е цената да вземе властта и тъй както гледам тихо тихо иска да излезе от политиката. Ама е трудно след като си срал 4 години...

Коментар

• Първоначално изпратено от denismild Разгледай мнение
                          Да всичко зависи от хората които сме си избрали .
                          Като пример.
                          Живея в малък град в който времето е спряло , няма инфраструктурни проекти няма обшо взето нищо.
                          В съседните градове и села е съвсем обратното правят нови ВиК , улици , градинки и.т.н.
                          От три мандата насам нищо не се прави .
                          Та да ви кажа , че най важното е да има хора на които да им се работи , нищо , че ще вземат по някой лев , но и работа ще свършат.
                          Та София явно си е намерила точните хора да я управляват.
                          София-може би но, София НЕ Е БЪЛГАРИЯ.
                          А с европейските проекти бюрокрацията е такава че, въпреки твърденията на премиера, че ставало бърже, да кандидатствали български предприемачи и т.н., на път сме да завършим ЕДНА ЦЯЛА ГОДИНА за оценката на 80 страници. На вас не знам как ви се струва, според мен, е безобразие. Ха сега, иди, че им вярвай, подкрепяй, гласувай за тях. ЕДНА ГОДИНА ВРЕМЕ, която ти се губи - време, за което, на Запад се правят десетки и стотици милиони - а тук не могат да решат: харесват или не, плащат или не? А ти си висиш, работни места, иновации...Всичко виси. така се раждат единствено таратанци. Вярваме, или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                            Що? Всички знаем, че ГЕРБ ще спечели тези избори, дори и само с гласовете на столичаните. А за ДПС, очаквам да има подем в подкрепата, няма да се учудя ако ДПС на изборите имат повече подкрепа от тази за БСП.
                            Да но ще управляват други щото никой не ги ще за коалиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                              Е на изборите ще ти задреме.А после като дойдат рязаните не ми се мисли..какво ще ви направят
                              Що? Всички знаем, че ГЕРБ ще спечели тези избори, дори и само с гласовете на столичаните. А за ДПС, очаквам да има подем в подкрепата, няма да се учудя ако ДПС на изборите имат повече подкрепа от тази за БСП.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Няма никаква сила, която да ме разубеди да не гласувам за БСП!
                                Това го знаем, кажи нещо ново...

Както виждаш, благодарение на теб ГЕРБ е на първо място в анкетата...

Коментар

Working...
                                X