IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Потребителско име: das
    08Общо мнения: 53

Потребителско име: mnz
    Общо мнения: 459

Потребителско име: Rapor
    Общо мнения: 313

А бе тия тримката,като чета мненията им и като гледам регистрацията,що ли ми се струва,че са едно и също нящо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Правилно Рапор, никой освен ГЕРБ не направи нищо за хората през последните 23 години!
      По-интересното е какви са тези подлоги които скачкат срещу Бойко и ГЕРБ и кой им плаща. Само Гигов се обозначава като комуняга. Другите мълчат като риби какви са хитлеристи ли са от партията на меките китки ли са , от бирената партия ли са?!
      Най - лошото при сегашното положение е , че няма друга алтернатива на ГЕРБ.
      На всички други сме им яли попарата , не че и Герб са цвете за мирисане .

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
        Може, може. Друг въпрос, как се прави. Нормално е да става така - просто, някои бъркат процеса с резултата
        Идеята ми е , че при толкова общини е почти невъзможно да се намерят квалифицирани кадри за кандидатстване по Евро проектите , та стигнахме и до лошия материал както казва Премиера.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
          На тези избори е ясно за кого следва да се гласува. За първи път от много години съм настроен да последвам едно позитивно гласуване, т.е. да призная много постижения на сегашното ни управление, и магистралата за морето, и моста при Видин пак за нас столичани, и южната дъга. Така че и аз като всички столичани съм за ГЕРБ, те определено се грижат за нас столичани и е нормално да ги подкрепя.
          Правилно Рапор, никой освен ГЕРБ не направи нищо за хората през последните 23 години!
          По-интересното е какви са тези подлоги които скачкат срещу Бойко и ГЕРБ и кой им плаща. Само Гигов се обозначава като комуняга. Другите мълчат като риби какви са хитлеристи ли са от партията на меките китки ли са , от бирената партия ли са?!

Коментар

• Хаки, и аз не съм оптимистка
            На моменти се чудя как е възможно такова зомбиране и неразбиране на процесите и пълна липса на елементарни изисквания като данъкоплатци и най-вече като граждани.
            Сякаш сме затворени в матрицата

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              откъде наискачахте толкова герберасти - столичани

Някой да е чел платформата на Владо Каролев за кмет на София?
              Пише и какво и защо НЕ СЕ прави в столицата

mnz, така казваше Борисов, че му пречели комунистите, докато кметуваше...
              Видя се, че не комунистите са били виновни за завода за боклук и затова продължава да ни нараства данък смет.
              Видя се, че за проблема с Топлофикация не са му били виновни комунистите.
              Нито за проблема с кучетата...
              По времето на Борисов, този когото направи главен кучкарин днес е земеделски министър, но кучетата вече и хора ядат...

И моля, малко по-сериозно - София е с бюджет от 1 милиард, много от проектите са с пари на Европа, т.е. сумата скача...

10 те булеварда ли са критерий за добра среда на живот?

п.п. а на Борисов и днес....пак комунистите са му виновни за "добрата" икономическа политика, която води...и за Лукойл....също
              Ако си го изберем за още 4 години, пак те ще са му виновни
              Просто човекът е нагъл и безочлив, а българина очевидно обича някой да скача върку главата му и да го тъпче, затова и не съм оптимист за махането му на изборите
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• С пускането на новата магистрала Люлин до града ми (Перник), е ясно че не сямо аз, но и моите съграждани ще подкрепим още един мандата на ГЕРБ. Единствено неразборията покрай земетресението е малко в минус, но магистралата е един голям плюс. Миналата зима всички най-после разбрахме какво е да се придвижваш по магистрала когато падне снега да не се притесняваш дали ще успееш да се прибереш вечерта от работа или не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  ...
                  Съни - точно така. Особено Боримечката бе приятно и спокойно паркче (съседството на гетото Татарлъ маала не е проблем), ама фъндъкова го съсипва.
                  А за Гешов - нормално - същото в по-голям мащаб се случи и со Ломско шосе - направиха му основен ремонт но след две години пак го избушиха зарад метрото. Но така е - харченето на парите на други хора за други хора, винаги води до безотговорство.
                  Импе, не само това....ами и направеното е, не знам как да се изразя - няма естетика, няма мисъл...като че ли са хванали за дюлгери и тези от Татърлъ
                  Нацвъкани са бетонни алеи с някакви грозни бордюри(уфф, как се пише туй)

Изобщо, в повечето действия липсва всякаква естетика
                  Добре, че са старите сгради в центъра на София, че има някакъв облик

Сетих се и за новата археологическа придобивка в центъра, която откриваха с Барозо - между Шератон и ЦУМ - ами гледката, преминавайки с кола е бетон и няколко ....пилона с китки
                  а бе, толкова ли нямат един нормален декоратор

Коментар

• Първоначално изпратено от denismild Разгледай мнение
                    София не е България , но е половин България.
                    Не може да се иска в малки западнали градчета да се развива голяма икономика , производство и.т.н , и заплатите да растат.
                    Трябва да се обединят общините както беше преди , а сега всяко село община
                    Може, може. Друг въпрос, как се прави. Нормално е да става така - просто, някои бъркат процеса с резултата

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                      Тц, могат. Ако и те са столичани като нас.
                      На мен ми е ясно че икономическата политика на ГЕРБ не е най-добрата, но за нас столичани се направи много, това никой не може да отрече. Какво ме грее, ако изберат на изборите БСП? Признавам, че БСП имаше по-добра икономическа политика, но реално какво направи за столицата? Нищо особено, нали?
                      Всеки гледа да живее по-добре, това е логиката ми.
                      Нямам нищо против.Вземете си го тоя и си го изберете за кмет.не ме интересува какво ще правите на местните избори.На парламентарните трябва да се гласува срещу маймуняците

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнение
                        Янето що го оставяте. Айде някой да пусне един глас от кумова срама.
                        Нещо ме избива на напальонов комплекс и се чудя - ако измислителят на анкетата бе сложил опция за гласуване "БПФ на Императорът" - колко ли форумци биха подкрепили?
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Янето що го оставяте. Айде някой да пусне един глас от кумова срама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Да но ще управляват други щото никой не ги ще за коалиция.
                            За ДПС е малко сложно. Касим Дал държи много местни структури.Зависи колко парете ще му дадат от ГЕРБ.Може да се получи размиване.

Коментар

• Денисов - в моментът България все повече заприличва на кекав хидроцефал - с кежаво и сакато тяло и с огромна тимберица. Подобно положение НЕ Е нормално.

Аз мисля, че селяните, надошли в София, за да си изкарат някак прехраната, трабва да бъдат отпратени по родните си места... но за целта трябва да им се даде възможност да си изкарват прехраната там - и не само колкото за хлебецът, но да живеят човешки и доволни и спокойни. Затуй могъща индустрия и селско стопанство трябва да се развиват навред, а не цели региони да остават опустошени от хъхряците разпръснати купчини руини.

Съни - точно така. Особено Боримечката бе приятно и спокойно паркче (съседството на гетото Татарлъ маала не е проблем), ама фъндъкова го съсипва.
                              А за Гешов - нормално - същото в по-голям мащаб се случи и со Ломско шосе - направиха му основен ремонт но след две години пак го избушиха зарад метрото. Но така е - харченето на парите на други хора за други хора, винаги води до безотговорство.
                              Last edited by Императорът; 30.10.2012, 13:39.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                                Разбирам и не го отричам. За мен лично като столичанин това не е лошо, защото мога да живея по-добре. Такова управление ме устройва напълно и не искам промяна. Защо ми е някой с много добра икономическа политика, ако се орежат парите и приоритетите към столицата?
                                Защото когато паразита изяде носителя умират и двамата.
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X