IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    "КОЙ" е подллог. Изречение с два подлога, безобразно от граматична гледна точка.
    Та, КОЙ би гласувал?
    Щото аз вече не желая да легитимирам този или онзе негодник с гласа си.
    АКО се появи достоен гражданин с позиция, дух, чест и доблест, ще си помисля. Дотогава - за НИКОГО от днешните.
    +1
    Ма малко сме, само 12.2 %.
    Мислех че тоя форум са малко от малко по интелигентни людете, но уви.
    Партизанщината и тук кипи с пълна сила.

Коментар

• Всичко зависи от хората които сме си избрали

Да всичко зависи от хората които сме си избрали .
      Като пример.
      Живея в малък град в който времето е спряло , няма инфраструктурни проекти няма обшо взето нищо.
      В съседните градове и села е съвсем обратното правят нови ВиК , улици , градинки и.т.н.
      От три мандата насам нищо не се прави .
      Та да ви кажа , че най важното е да има хора на които да им се работи , нищо , че ще вземат по някой лев , но и работа ще свършат.
      Та София явно си е намерила точните хора да я управляват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Зимъс бе рибок.Като изора и засея време колкото искаш.Ма много сте мизерни бе.Дървета ви поникнали по къщите.Като се прибера после на село и ми става кеф.
        Аааа,нема да обиждаш на гражданин!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
          И аз като столичанин съм твърдо за ГЕРБ.
          Това че провинцията е на заден план, да така е, не го отричам. Но мен хич не ми дреме за някаквата си там провинция, който живее там да му мисли.
          Е на изборите ще ти задреме.А после като дойдат рязаните не ми се мисли..какво ще ви направят

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            "КОЙ" е подллог. Изречение с два подлога, безобразно от граматична гледна точка.
            Та, КОЙ би гласувал?
            АКО се появи достоен гражданин с позиция, дух, чест и доблест, ще си помисля. Дотогава - за НИКОГО от днешните.
            Правилно!!!За кОго!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
              А бре селянин,ти кога успя да разгледаш Софето бре!!!
              Зимъс бе рибок.Като изора и засея време колкото искаш.Ма много сте мизерни бе.Дървета ви поникнали по къщите.Като се прибера после на село и ми става кеф.

Коментар

• Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?
                Та, КОЙ би гласувал?

Коментар

• И аз като столичанин съм твърдо за ГЕРБ.
                  Това че провинцията е на заден план, да така е, не го отричам. Но мен хич не ми дреме за някаквата си там провинция, който живее там да му мисли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    Затова като тръгнеш по улиците 90% от хората имат вид на клошари трудово устроени и психически освидетелствувани.А мангалите с каруците избиват рибата.Няма такава мизерия мръсотия и простотия никаде другаде
                    А бре селянин,ти кога успя да разгледаш Софето бре!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                      За мен всичко казано за столицата си е истина, имахме нужда някой да се погрижи и за столицата, както се случи последните години. Единствено това със синята зона не ми харесва, но другите придобивки са много повече. Така че не е учудващо защо и аз подкрепям ГЕРБ, както и почти всички мои приятели столичани. Интересно е, че дори и някои приятели които винаги са били за СДС/ДСБ вече са за ГЕРБ. А ГЕРБ вземе ли столицата с добър аванс, провинцията е без особено значение.
                      Затова като тръгнеш по улиците 90% от хората имат вид на клошари трудово устроени и психически освидетелствувани.А мангалите с каруците избиват рибата.Няма такава мизерия мръсотия и простотия никаде другаде

Коментар

• Важното е да се помни!

Не пиша често в този форум , но и аз както много други се палят по-политическите теми.
                        И както казах е важно да се помни, защото от началото на демокрацията няма правителство със толкова инфраструктурни обекти били и те повече в София.
                        Да реформите са малко или ги няма , но за 4-години е трудо да се поправи това което е замазвано над 20-години.
                        Реално погледнато не виждам коя партия може да поеме власта и да управлява по-добре от сегашните , не че им правя комплимент.
                        За БСП по-добре добро или нищо тоест нищо.
                        За Кунева , много ми е разнопартийна , а и присъединителните договори към ЕС просто не искам да ги коментирам .
                        За ДПС няма смисъл да говорим .
                        А другите са просто пълнеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                          gigow, не знам защо се пънеш, нали първо трябва да се оправи лицето ни пред света, т.е. столицата, за да виждат чужденците като идват насам че сме една съвременна нация?
                          Бойко каза че следващия мандат ще се погрижи и за провинцията, дори и магистрала Хемус може да почнат да строят сериозно, ако има смисъл, то така или иначе морето е на юг, кой ли ти ходи на море на север.
                          Нещо си се объркал.София е гЪзЪ на страната.Най мизерното място.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            амиии, герберастите вече 7ма година управляват София
                            С годишен бюджет от един милиард, мислиш ли че направеното е твърде много?
                            Може 7 години да управляват столицата, но реално първите 3-4г. им се пречеше от предишната тройна коалиция. Така, че нека да броим само 3.5г. реално управление, откакто е Фандакова. Не мога да преценя много или малко са парите, но резултатите всички ги виждаме, в столицата се живее все по-добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
                              За мен всичко казано за столицата си е истина, имахме нужда някой да се погрижи и за столицата, както се случи последните години. Единствено това със синята зона не ми харесва, но другите придобивки са много повече. Така че не е учудващо защо и аз подкрепям ГЕРБ, както и почти всички мои приятели столичани. Интересно е, че дори и някои приятели които винаги са били за СДС/ДСБ вече са за ГЕРБ. А ГЕРБ вземе ли столицата с добър аванс, провинцията е без особено значение.
                              амиии, герберастите вече 7ма година управляват София
                              С годишен бюджет от един милиард, мислиш ли че направеното е твърде много?

Коментар

• ГЕРБ сигурно държат някой само да следи къде излиза анкета за гласуване

Коментар

Working...
                                X