IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mnz Разгледай мнение
    За мен всичко казано за столицата си е истина, имахме нужда някой да се погрижи и за столицата, както се случи последните години. Единствено това със синята зона не ми харесва, но другите придобивки са много повече. Така че не е учудващо защо и аз подкрепям ГЕРБ, както и почти всички мои приятели столичани. Интересно е, че дори и някои приятели които винаги са били за СДС/ДСБ вече са за ГЕРБ. А ГЕРБ вземе ли столицата с добър аванс, провинцията е без особено значение.
    Ти да не смяташ ,че аз живея в Пакистан....
    Как пък никой от тях не подкрепя ГЕРБ и никой явно вече не афишира тази подкрепа.....
    Досега бяха армия ,полиция държавен апарат....Нема такова чудо вече никой да не каже една добра дума за Бат Бойко.... за бизнеса само тези под крилото говорят добре а за пенсионерите и безработните няма нужда да се хабим.....

Коментар

• За мен всичко казано за столицата си е истина, имахме нужда някой да се погрижи и за столицата, както се случи последните години. Единствено това със синята зона не ми харесва, но другите придобивки са много повече. Така че не е учудващо защо и аз подкрепям ГЕРБ, както и почти всички мои приятели столичани. Интересно е, че дори и някои приятели които винаги са били за СДС/ДСБ вече са за ГЕРБ. А ГЕРБ вземе ли столицата с добър аванс, провинцията е без особено значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от boshko Разгледай мнение
        Raptor добре ви провокира и вие му се връзвате.
        Мдааа, верно май ни хвана шаранчетата
        Провокира мискинина първосигналната ни реакция

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
          Аз пък,що си мисля,че Рапора лекичко се гаври с публиката и си гледа сеир...
          Хихих, ми то с тези зле обучени кадри, човек да се чуди сериозно ли говорят, бъзикат ли се или се гаврят с хората

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Абе Рапоне, ти сериозно ли си мислиш, че магистрали трябва да се строят за да се ходи на море по тях?
            Аз пък,що си мисля,че Рапора лекичко се гаври с публиката и си гледа сеир...

Коментар

• Raptor добре ви провокира и вие му се връзвате.

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                gigow, не знам защо се пънеш, нали първо трябва да се оправи лицето ни пред света, т.е. столицата, за да виждат чужденците като идват насам че сме една съвременна нация?
                Бойко каза че следващия мандат ще се погрижи и за провинцията, дори и магистрала Хемус може да почнат да строят сериозно, ако има смисъл, то така или иначе морето е на юг, кой ли ти ходи на море на север.
                Абе Рапоне, ти сериозно ли си мислиш, че магистрали трябва да се строят за да се ходи на море по тях?

Коментар

• gigow, не знам защо се пънеш, нали първо трябва да се оправи лицето ни пред света, т.е. столицата, за да виждат чужденците като идват насам че сме една съвременна нация?
                  Бойко каза че следващия мандат ще се погрижи и за провинцията, дори и магистрала Хемус може да почнат да строят сериозно, ако има смисъл, то така или иначе морето е на юг, кой ли ти ходи на море на север.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                    Шапкар,ти много пари имаш беее!!!
                    Цяла шапка

Коментар

Е какво? Не ни ли е удобно на нас столичани?
                      Това лято до морето ни отнемаше 4 часа най-много, догодина като пуснат и последния участък от Тракия ще се стига и за по-малко. Ето, сега и Дунав мост 2 пускат скоро, така ще ни е по-удобно да ходим нагоре, няма нужда да се чака ферибота или да обикаляме през Русе. За Люлин, не е лоша магистралата, тепърва има да се изграждат още връзки към нея. За мен по-важно е че се строи Струма, да можем да ходим по-удобно на море у Гръцко. Не разбирам какво не ви харесва?
                      А провинцията, нейната работа е да работи и да осигурява приходи за да има от къде да се финансират новите проекти.
                      Дреме ми на желязото какво е удобно на софиянци.На изборите само вие ще гласувате за тоя смешник.Ние може да си направим референдум и да минем към Румъния или Сърбия.На мен изобщо не ми дреме за Източна Румелия и шопския санджак.Вие сте провинция на резняците и скоро ще го разберете.На север от Балкана не ви щем.Анадънму.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Много убедителни аргументи. Дори да нямах никакви други, то тези аргументи са ми достатъчни да НЕ ГЛАСУВАМ за ГЕРБ.
                        С моите пари се строи метро-за софиянци.
                        С моите пари се строят някакви софийски дъги- пак за софиянци.
                        С моите пари се строи АМ "Тракия"- за софиянци.
                        С моите пари се строи "Дунав мост-2" -пак за софиянци.
                        С моите пари се направи булевард "Брюксел"- пак в София.
                        С моите пари се строи АМ "Струма"- на мен не ми трябва, ами на софиянци.

Моите пари ГЕРБ ги дава на софиянци!
                        Няма никаква сила, която да ме разубеди да не гласувам за БСП!
                        Шапкар,ти много пари имаш беее!!!

Коментар

На тези избори е ясно за кого следва да се гласува. За първи път от много години съм настроен да последвам едно позитивно гласуване, т.е. да призная много постижения на сегашното ни управление, и магистралата за морето, и моста при Видин пак за нас столичани, и южната дъга. Така че и аз като всички столичани съм за ГЕРБ, те определено се грижат за нас столичани и е нормално да ги подкрепя.
                          Много убедителни аргументи. Дори да нямах никакви други, то тези аргументи са ми достатъчни да НЕ ГЛАСУВАМ за ГЕРБ.
                          С моите пари се строи метро-за софиянци.
                          С моите пари се строят някакви софийски дъги- пак за софиянци.
                          С моите пари се строи АМ "Тракия"- за софиянци.
                          С моите пари се строи "Дунав мост-2" -пак за софиянци.
                          С моите пари се направи булевард "Брюксел"- пак в София.
                          С моите пари се строи АМ "Струма"- на мен не ми трябва, ами на софиянци.

Моите пари ГЕРБ ги дава на софиянци!
                          Няма никаква сила, която да ме разубеди да не гласувам за БСП!
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Хора имате къса памет...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Ооо да, да ви е удобно за вас.
                              И 1 чиновник там в Софето не бутнаха, в нито 1 област реформа не направиха.
                              За да ви е хубаво и удобно. Така е.

А за нас 1 гол..
                              Чи най добре ний да вземем да си направим референдумче по промера на Каталуния и Шотландия и всеки да сърба после това което си надроби сам.
                              Е какво? Не ни ли е удобно на нас столичани?
                              Това лято до морето ни отнемаше 4 часа най-много, догодина като пуснат и последния участък от Тракия ще се стига и за по-малко. Ето, сега и Дунав мост 2 пускат скоро, така ще ни е по-удобно да ходим нагоре, няма нужда да се чака ферибота или да обикаляме през Русе. За Люлин, не е лоша магистралата, тепърва има да се изграждат още връзки към нея. За мен по-важно е че се строи Струма, да можем да ходим по-удобно на море у Гръцко. Не разбирам какво не ви харесва?
                              А провинцията, нейната работа е да работи и да осигурява приходи за да има от къде да се финансират новите проекти.

Коментар

Що ти е смешно?
                                Не е ли така както съм казал?
                                И много още друга работа се свърши, като магистрала Люлин, работи се по магистрала Струма, все неща за нас столичани, за да ни е удобно. Така че аз този път ще бъда с един позитивен вот и ще отдам заслуженото на сегашното ни управление.
                                Ооо да, да ви е удобно за вас.
                                И 1 чиновник там в Софето не бутнаха, в нито 1 област реформа не направиха.
                                За да ви е хубаво и удобно. Така е.

А за нас 1 гол..
                                Чи най добре ний да вземем да си направим референдумче по промера на Каталуния и Шотландия и всеки да сърба после това което си надроби сам.

Коментар

Working...
                                X