IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Тебе каква работа ти върши магистрала Люлин . Да не си от Перник и да работиш в ж.к Люлин....Или си любител на магистралите без изход.....
    И без вход

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
      Що ти е смешно?
      Не е ли така както съм казал?
      И много още друга работа се свърши, като магистрала Люлин, работи се по магистрала Струма, все неща за нас столичани, за да ни е удобно. Така че аз този път ще бъда с един позитивен вот и ще отдам заслуженото на сегашното ни управление.
      Тебе каква работа ти върши магистрала Люлин . Да не си от Перник и да работиш в ж.к Люлин....Или си любител на магистралите без изход.....

Коментар

• Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнение
        Според мен има само два варианта за сформиране на правителство след изборите. Или ВЕЛИКИЯ БОЙКО или КОМУНИСТИТЕ. По-важното е кои ще бъдат помагачите "рекетьорите" и как ще се комбинират. Общо взето, според мен "светлото бъдеще" ще чакаме в по-далечно бъдеще.
        Адекватно мнение! А най-готино би било Бойко + комунистите
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Според мен има само два варианта за сформиране на правителство след изборите. Или ВЕЛИКИЯ БОЙКО или КОМУНИСТИТЕ. По-важното е кои ще бъдат помагачите "рекетьорите" и как ще се комбинират. Общо взето, според мен "светлото бъдеще" ще чакаме в по-далечно бъдеще.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Много смях
            Що ти е смешно?
            Не е ли така както съм казал?
            И много още друга работа се свърши, като магистрала Люлин, работи се по магистрала Струма, все неща за нас столичани, за да ни е удобно. Така че аз този път ще бъда с един позитивен вот и ще отдам заслуженото на сегашното ни управление.

Коментар

• Еееех, къде си Пиночет...

Коментар

• Първоначално изпратено от Rapor Разгледай мнение
                На тези избори е ясно за кого следва да се гласува. За първи път от много години съм настроен да последвам едно позитивно гласуване, т.е. да призная много постижения на сегашното ни управление, и магистралата за морето, и моста при Видин пак за нас столичани, и южната дъга. Така че и аз като всички столичани съм за ГЕРБ, те определено се грижат за нас столичани и е нормално да ги подкрепя.

Много смях

Коментар

• На тези избори е ясно за кого следва да се гласува. За първи път от много години съм настроен да последвам едно позитивно гласуване, т.е. да призная много постижения на сегашното ни управление, и магистралата за морето, и моста при Видин пак за нас столичани, и южната дъга. Така че и аз като всички столичани съм за ГЕРБ, те определено се грижат за нас столичани и е нормално да ги подкрепя.

Коментар

• ..Я колко гербери има в ТОЧНО в този форум.........
                    БОРСАТА ЛИ ПОЧНА ДА ВЪРВИ, ИКОНОМИКАТА ЛИ ТРЪГНА ,КАПИТАЛОВИЯТ ЛИ ПАЗАР СЕ РАЗВИВА....
                    ДЯНКОВ РЕШИ ДО НАШИТЕ МИЖАВИ ПЕЧАЛБИ ДА ОПРЕ......КФН ОПРЕДЕЛЯ И РЕШАВА САМО ЗА СИЛНИТЕ...
                    Или сме под опеката на зомбиране на някой ръководни фактори......

Коментар

• гласувам за герберите, не знам дали толко са ми на сърце, но не искам да ми отива гласа за некои идиоти ... ако отида за гъби ... темата, че няма друга алтернатива се изчерпа, но сламката, за която се хващам е, че им пука и работят ...

сдс и дсб отдавна минаха границата на търпимост и за първи път ще ги отсвиря!

за останалите не си струва да се замислям!
                      Yeah

Коментар

• Абсолютно смехотворно е да се вярва на тази анкета. Тя няма никаква връзка с действителността. Нека ви припомня какви бяха резултатите от анкетата за първия тур на президентските избори миналата година:

Светльо Витков - 34,39% ...........Действ. 1,61%
                        Росен Плевнелиев - 18,95%.......Действ. 40,11%
                        Ивайло Калфин - 14,04%............Действ. 28,96%
                        Меглена Кунева - 16,49%............Действ. 14,00%
                        Румен Христов - 4,56%................Действ. 1,95%
                        Волен Сидеров - 1,75%..............Действ. 3,64%
                        Красимир Каракачанов - 2,11%..Действ. 0,99%
                        Алексей Петров - 5,96%..............Действ. 0,94%
                        Атанас Семов - 1,4%....................Действ. 1,84%

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                          ОК. Знаеш че съм фен на Дедо, в момента в НДСВ има читави пичове Милен Велчев, Любо Дацов, Краси Катев.... В случай че социолозите не ме убедят че ще влезат в парламента, не зная за кого ще гласунам, ще реша в навечерието на изборите... За мен спасението е Терминал2, ако спечели Боко
                          Тоя Катев требе да оди у панделата щото преби човек лятос.

Коментар

• Светльо Витков - ПРЕЗИДЕНТ !

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абе верно Дедо го нема в анкетата Аз като негов виден фен сега кво да правя, а?
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• ГЕРБ - никога вече!
                                БСП - не съм пенсия още!
                                ДПС - и турчин не съм.
                                АТАКА - и неонацист не съм.
                                СДС - виж ГЕРБ.
                                ДСБ - айде бе?
                                РЗС - no comment
                                КУНЕВА = Царя
                                ДРУГИ - кои са тия?
                                НЯМА ДА ГЛАСУВАМ - и аз!

Коментар