Първоначално изпратено от bate Goiko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?
Collapse
X
-
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеи много костовисти, 18% хе хееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеОК. Знаеш че съм фен на Дедо, в момента в НДСВ има читави пичове Милен Велчев, Любо Дацов, Краси Катев.... В случай че социолозите не ме убедят че ще влезат в парламента, не зная за кого ще гласунам, ще реша в навечерието на изборите... За мен спасението е Терминал2, ако спечели БокоI don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа го духат всичките Дай боже някой ден за всяка гад куршум, пък ако не ще се изнесем от държавата след някоя година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеДа го духат всичките Дай боже някой ден за всяка гад куршум, пък ако не ще се изнесем от държавата след някоя година
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение20% за Кукунева много майтапчии имало тука
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнениеМи, доста мутренски клаузи имаш в проекто договора, да не кажа всички.
Как ще го управляваш този риск ?
Философията е страшно бреме! Особено тази на екзистенциализма. ИМАШ ЛИ СВОИ, е особено тъжно!!!Не искаааааааааааааааааааааааааааааааам............
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеШанс за какво ? Какво искате да направи следващия 'спасител' ??
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеДжей, майка ми е от ЦСКА, брат ми от Левски, детето от ЦСКА... Да дадем шенс на Светлъо...Аз питам, защо го няма Слави Бинев, симпатизирам му от кандидат-кметските избори, когата призова Боко, когато иска, където иска и по каквито правила иска да излезе насреща МУ...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАко моята любима партия ГЕРБ спечели следващите избори, ще искам един пост- ПР на партията. В договора ми ще пише най-малко 4 мандата, иначе моето обезглавяване.
Как ви се струва знайни и незнайни?
Как ще го управляваш този риск ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеДжей, майка ми е от ЦСКА, брат ми от Левски, детето от ЦСКА... Да дадем шенс на Светлъо...
Аз питам, защо го няма Слави Бинев, симпатизирам му от кандидат-кметските избори, когата призова Боко, когато иска, където иска и по каквито правила иска да излезе насреща МУ...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАко моята любима партия ГЕРБ спечели следващите избори, ще искам един пост- ПР на партията. В договора ми ще пише най-малко 4 мандата, иначе моето обезглавяване.
Как ви се струва знайни и незнайни?
Коментар
Коментар