IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    Тук винаги е имало много Костовисти.
    Значи Валентин Захариев и Вальо Златев са фенове на форума
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
      и много костовисти, 18% хе хееее
      Тук винаги е имало много Костовисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
        ОК. Знаеш че съм фен на Дедо, в момента в НДСВ има читави пичове Милен Велчев, Любо Дацов, Краси Катев.... В случай че социолозите не ме убедят че ще влезат в парламента, не зная за кого ще гласунам, ще реша в навечерието на изборите... За мен спасението е Терминал2, ако спечели Боко
        Остави фен, читави - кажи какво искаш да направят. То това не е конкурс-олимпиада кой е по- най-..
        I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
          Да го духат всичките Дай боже някой ден за всяка гад куршум, пък ако не ще се изнесем от държавата след някоя година
          Ами не е лошо да вдигаш вече гълъбите. Имам да вземам материални активи от баща ти и дядо ти, докато ти гастарбайтерстващ в западна европа/сша. В този смисъл приветствам Бойко за узаконяване на незаконните строежи. Откъде накъде предател-родоотстъпник ще има правото да диша дори в държавата ни?

Коментар

• ихааа!
            един глас за ДПС дава 1.67%
            шегичка!

Коментар

Да го духат всичките Дай боже някой ден за всяка гад куршум, пък ако не ще се изнесем от държавата след някоя година
              + 1111111111111

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                20% за Кукунева много майтапчии имало тука
                и много костовисти, 18% хе хееее

Коментар

Да го духат и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от prodigal Разгледай мнение
                    Ми, доста мутренски клаузи имаш в проекто договора, да не кажа всички.

Как ще го управляваш този риск ?
                    Боли ме фара за клаузите! Все повече съм философ, отколкото историк, икономист , финансист и географ.
                    Философията е страшно бреме! Особено тази на екзистенциализма. ИМАШ ЛИ СВОИ, е особено тъжно!!!Не искаааааааааааааааааааааааааааааааам............

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                      Шанс за какво ? Какво искате да направи следващия 'спасител' ??
                      ОК. Знаеш че съм фен на Дедо, в момента в НДСВ има читави пичове Милен Велчев, Любо Дацов, Краси Катев.... В случай че социолозите не ме убедят че ще влезат в парламента, не зная за кого ще гласунам, ще реша в навечерието на изборите... За мен спасението е Терминал2, ако спечели Боко

Коментар

Джей, майка ми е от ЦСКА, брат ми от Левски, детето от ЦСКА... Да дадем шенс на Светлъо...Аз питам, защо го няма Слави Бинев, симпатизирам му от кандидат-кметските избори, когата призова Боко, когато иска, където иска и по каквито правила иска да излезе насреща МУ...
                        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• 20% за Кукунева много майтапчии имало тука

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Ако моята любима партия ГЕРБ спечели следващите избори, ще искам един пост- ПР на партията. В договора ми ще пише най-малко 4 мандата, иначе моето обезглавяване.
                            Как ви се струва знайни и незнайни?
                            Ми, доста мутренски клаузи имаш в проекто договора, да не кажа всички.

Как ще го управляваш този риск ?

Коментар

Джей, майка ми е от ЦСКА, брат ми от Левски, детето от ЦСКА... Да дадем шенс на Светлъо...

Аз питам, защо го няма Слави Бинев, симпатизирам му от кандидат-кметските избори, когата призова Боко, когато иска, където иска и по каквито правила иска да излезе насреща МУ...
                              Шанс за какво ? Какво искате да направи следващия 'спасител' ??
                              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                                Ако моята любима партия ГЕРБ спечели следващите избори, ще искам един пост- ПР на партията. В договора ми ще пише най-малко 4 мандата, иначе моето обезглавяване.
                                Как ви се струва знайни и незнайни?
                                Ще има шат на патката глъвътъ

Коментар

Working...
                                X