IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мисля, че въпросът логически се измества от същността му. Не еу важно кой точно ще бъде турен на власт, а кой ще свърши нужната работа, ще изпълни определени задачи - за да живеем (ако не ний - децата ни) в нормал на държава, а не в катун или кенеф. Всички знаем основните задачи:

- Преодоляване на демографската криза, преди да се е превърнала в катастрофа;
    - Смазване на масовата престъпност, прерастнала под закрилата на ГРОБ в откровен и безнаказан бандитизъм;
    - Икономическо и духовно възраждане на нацията;
    - Възмездие за разсипниците на Отечеството ни;
    - Социална сигурност и даване възможност на хората да просперират според способностите си - туканка, а не в чужбина;
    - Достойна външна политика.

Всички тези задачи са изпълними - нужни са само хора, които да имат държавническата воля, мъдрост и твърдост, за да ги изпълнят. Такива хора трябва да турим на власт, а пертията е без значение.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      С непълнолетни комар не играя!!!
      Вече сме пълнолетни от година и полувина ... Не бягай по тъча...!

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Анкетата ми дойде дюшеш и условията на баса ги предлагам към всички....Чунчо ,Лендлорда ,Кефала ,Стамболов ,Дилетант , Ветер и всички желаещи...
        С непълнолетни комар не играя!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Според мене догодина се очертава политическа криза.
          И тези които са гласували ще съжаляват....за кой ли път.
          Анкетата ми дойде дюшеш и условията на баса ги предлагам към всички....Чунчо ,Лендлорда ,Кефала ,Стамболов ,Дилетант , Ветер и всички желаещи...

Коментар

• Според мене догодина се очертава политическа криза.
            И тези които са гласували ще съжаляват....за кой ли път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              Кой ще спечели е по-скоро риторичен въпрос. 100% ГЕРБ , но с колко %
              Дано не се наложи коалиция, че като гледам какви са опциите ... Гледайки нещата отвътре мога да твърдя, че за съжаление най-големия противник на ГЕРБ е самата ГЕРБ ....
              Искаш ли едно басче....
              Обичам Черно Джони от литър ,но попадам само на мошеници който не си плащат за гяволУка....
              Ако ГЕРБ има над 30 % от гласувалите ,губя...
              Съгласен...

Коментар

Път има, но хора няма...
                Да се надяваме че някой ще го ползва ,защото за млади и стари посоката е една ....далече от тук...
                Кой ще спечели е по-скоро риторичен въпрос. 100% ГЕРБ , но с колко %
                Дано не се наложи коалиция, че като гледам какви са опциите ... Гледайки нещата отвътре мога да твърдя, че за съжаление най-големия противник на ГЕРБ е самата ГЕРБ ....
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Път има, но хора няма...
                  Да се надяваме че някой ще го ползва ,защото за млади и стари посоката е една ....далече от тук...
                  Не си прав! И хора има, ама те не са същите хора, т.е. вече не ги вълнуват онези неща които ги вълнуваха преди години. Но това не е присъщо само за тук, а и за там за където ги пращаш - далеч от тук Не обвинявай някого, че се опитва и прави нещо до толкова доколкото са възможностите и желанията му. Просто изискванията и потребностите на хората вече не са същите, а за да бъдат удовлетворени новите такива никой друг освен нас самите, т.е всеки човек индивидуално, не би могъл да ни помогне. Времената се менят, и това в основата си не зависи нито от ГЕРБ, нито от БСП, нито от СДС, нито от която и да е друга абривиатура, а от хората - персонално, индивидуално и лично
                  Last edited by kev; 30.10.2012, 23:09.

Коментар

Монти,смятай че всеки следващ е по-добър и така ще ти е по-леко!!!
                    Те точно като си замина Буш и дойде Обама.
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Баси ашака, ще се окаже, че ГЕРБ ще управлява до 2017г. Много по-добре. Ще хванат и растежа. Тогава гаранция, че България ще стане нормална средно европейска държава. Като богатство.

ГЕРБ до гроб!

Коментар

Път има, но хора няма...
                        Монти,смятай че всеки следващ е по-добър и така ще ти е по-леко!!!

Коментар

• май сме като във вица-ще си изядем солта,после боя,накрая ....
                          дано най накрая ни дойде акъла
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Е,и!!!Познавам доста СДС -крадльовци така че няма смисъл!!!Тоя ми направи пътя пред нас!!!От другите не остана ни път ,ни мост,ни магистрала!!!Е ,някои имат красиви къщички!!!

Път има, но хора няма...

Коментар

Аз нищо не пускам ,защото за мен Борисоф е загубена кауза след президенските избори ,когато накарахте що годе разумен човек да гласува за комунистите поради това че показахте че и теле може да изберете по нечестен начин ,но Бертрам се мъчи да покаже че сгрешил човек ,признал си грешката ,достоен човек заслужаващ уважение а това че дървените ,безочливи и ароганти глави са още на власт по форумите ще свърши след изборите .....
                              Е,и!!!Познавам доста СДС -крадльовци така че няма смисъл!!!Тоя ми направи пътя пред нас!!!От другите не остана ни път ,ни мост,ни магистрала!!!Е ,някои имат красиви къщички!!!

Коментар

Ми що пускате анкети тогава!!!И не ми пука!!!
                                Аз нищо не пускам ,защото за мен Борисоф е загубена кауза след президенските избори ,когато накарахте що годе разумен човек да гласува за комунистите поради това че показахте че и теле може да изберете по нечестен начин ,но Бертрам се мъчи да покаже че сгрешил човек ,признал си грешката ,достоен човек заслужаващ уважение а това че дървените ,безочливи и ароганти глави са още на власт по форумите ще свърши след изборите .....

Коментар

Working...
                                X