Първоначално изпратено от meche_cveti93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеБерти,ма напиши си резултатите,които те удовлетворяват и пусни анкетата за 5 минути!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВече съжалявам, че не сложих темата да е валидна за 12 часа. до полунощ вчера.
Реално първите 10ч гласуваха реалните колеги пишещи активно тук. В следващите часове се включиха клонингите на ПР-агенциите и данни са изкривени..в каква посока няма смисъл да коментирам.
Показателното за мен е, че все още тука има дясно мислещи хора! Уточнявам ГЕРБ не са десни.
За мен големият проблем пред дясното са Костов и СДС, които така и не можаха да се реформират и възродят.
Най-тъпо в цялата ни политическа действителност е признанието, че от парламентарно представените сили само БСП и СДС са партии в които можем да кажем, че процесите се движат демократично.
ГЕРБ, АТАКА, ДСБ, ДПС са партии от пирамидален тип концентрирани около лидера си. В този ред на мисли парламент от 15 човека е напълно достатъчен. ... при тази политическа среда.
та такива мисли ми минават през главата.
но какво ли ни е наред в обществото, че съм толкова взискателен към политиците.
поздрави
Коментар
-
Абе .....нали това обръщение е нормално.....Аз данесам министър....да ама знам френски англииски и арабски.........ти и твоя премиер освен да викате от балконите какво дриго можите.....Искам да чуя ....Last edited by el.t; 30.10.2012, 22:35.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеСубсидията - това са едни безвъзмездни пари. Такива, които не връщаш, нито изплащаш, привързани към единица обработваема плащ, продукт и т.н.
Предвид безвъзмездността им, те не товарят /те разтоварват!/ разходната част на бюджета на производителя и, съответно, може да снижат изкуствено цената на продукта. Това снижаване се поема като разход от онзи, който е субсидирал...и създава условия за нелоялна конкуренциа от страна на субсидираните стопанства.
...или условия за оживяване в среда, в която, иначе, биха били закрити тези производства.
Та, Ванка, не е толкова просто "отразява се".Ако не бяха тези субсидии в едни други икономики, ние щяхме да изнасяме за там, не обратно.
Та ако са безвъзмездни и толкова добри - дай да субсидираме всичко както едното време (дано не се връща). Субсидията е за сметка на конкуренцията - тоз който не е субсидиран. Я си представи сценарий - ти работиш 10 години и спестяваш да си отвориш собствен бизнес - фурна за хляб да речем. Идва един ден и вече имаш кеша за бизнес - купуваш машини, хале, магазин и продаваш на 15% печалба.
Конкуренцията няма кеш обаче взима субсидия - 3 пъти повече от твоя кеш. Отваря магазин с цени 30% надолу и малко по-лошо качество. Можеш да отгатнеш до 3 месеца си вън от бизнес с преоценен инвентар и изгорял капитал. Освен това има още една лоша вест - тази субсидия е увеличила паричната маса и твоите спестявания са обезценени. Оня може да си държи цените евтини докато реши че има някакъв монопол и после я камилата я камиларя. Ей тъй работи субсидираното стопанство - събират се някви умници да решат кой отрасъл е важен и кой колко да налеят. Едни други над тях се събират да решават колко е цената на парите т.е. на дълга дето ще го емитират.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДаммм, премиера не знае българския!
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДа бе Бойко е много готин ....такае ....Но неможе министър прецедател....разведен ,незнаещт английски....Недопостимо е ....даже е парадоксално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВече съжалявам, че не сложих темата да е валидна за 12 часа. до полунощ вчера.
Реално първите 10ч гласуваха реалните колеги пишещи активно тук. В следващите часове се включиха клонингите на ПР-агенциите и данни са изкривени..в каква посока няма смисъл да коментирам.
Показателното за мен е, че все още тука има дясно мислещи хора! Уточнявам ГЕРБ не са десни.
За мен големият проблем пред дясното са Костов и СДС, които така и не можаха да се реформират и възродят.
Най-тъпо в цялата ни политическа действителност е признанието, че от парламентарно представените сили само БСП и СДС са партии в които можем да кажем, че процесите се движат демократично.
ГЕРБ, АТАКА, ДСБ, ДПС са партии от пирамидален тип концентрирани около лидера си. В този ред на мисли парламент от 15 човека е напълно достатъчен. ... при тази политическа среда.
поздрави
Преди няколко седмици смазахме дежурните ботове на управляващите и почнаха да пращат нови и нови за да се справят с положението ....Почнаха да преместват кадри от Дневник,Сега и т.н...има един Екю 146 той е най досадният...
Това означава че сме значими ,като форум .......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДа бе Бойко е много готин ....такае ....Но неможе министър прецедател....разведен ,незнаещт английски....Недопостимо е ....даже е парадоксално.
за съжаление същия този народ му даде ключа от кошарататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДааааммммм, като гледам хубавата анкета дето е пуснал Бертрамчо, ГЕРБ ще управлява наистина още 3 мандата и Бойко ще е новият Хелмут Кол. Казвах ви го отдавна , ама вие тома неверни!
ГОЛЯМА РАБОТА са това ГЕРБ ей!!
Подплатени със хастар ...
От партийните маймуни ...
Със различен шарен цвят ...
Лъже нежно , със нагласа ...
Да докопа пак Пари ...
Да ги сложи в свойта Каса ...
За прекрасни Черни дни ...
пии си хапчетатаЧл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Доста жълтички муцуни ...
Подплатени със хастар ...
От партийните маймуни ...
Със различен шарен цвят ...
Лъже нежно , със нагласа ...
Да докопа пак Пари ...
Да ги сложи в свойта Каса ...
За прекрасни Черни дни ...Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДааааммммм, като гледам хубавата анкета дето е пуснал Бертрамчо, ГЕРБ ще управлява наистина още 3 мандата и Бойко ще е новият Хелмут Кол. Казвах ви го отдавна , ама вие тома неверни!
ГОЛЯМА РАБОТА са това ГЕРБ ей!!
Коментар
-
поздрави
Коментар
Коментар