IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    ОК, но дали ще спечели най-много %, както и съм написал по-горе - съгласен ?
    Иначе предпочитам най-простия бърбън ...
    Протокол,
    не се бъзикай .....
    Тези проценти който съм определил са минималните за да могат да съставят правителство с някой заблуден сато Кунева ,ако паднат под 30 отиват в небитието .....
    Аз няма да гадая процентите на БСП дали ще е първа или втора а казвам че ще състави тя правителство ако ГЕРБ е под 30 % ...
    Така че като си сигурен че ще ви изберат хората ,30 % са нищо от ГЛАСУВАЛИТЕ...

Коментар

• Този път ГЕРБ за съжаление ще има под 40%

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93 Разгледай мнение
        Искаш ли едно басче....
        Обичам Черно Джони от литър ,но попадам само на мошеници който не си плащат за гяволУка....
        Ако ГЕРБ има над 30 % от гласувалите ,губя...
        Съгласен...
        ОК, но дали ще спечели най-много %, както и съм написал по-горе - съгласен ?
        Иначе предпочитам най-простия бърбън ...
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
          Топло, топло .... ама съкращенията са тайна, достъпна само за завършилите школата в Симеоново. И то само за тези, с фантазия и интелект над средните за милиционерското училище. Аз ги научих докато в пияно състояние опънах един милиционер (много ме е срам за което), него много го болеше и той си каза и майчиното мляко. Не мога да ти разкрия тайната, щото ша дойдат от Симеоново да ми отмъстят ....
          не ти разбирам....тайната
          Борисов като виден симеоновец веднага ще си изпее, само пусни мухата - от комунистическо насам ще си разкаже

Коментар

• И аз твърдо подкрепям ГЕРБ за всичко което направи, построи, спря кражбите , пребори организираната престъпност, свърза касовите апарати с НАП.
            Дай им Боже здраве и сила да ни управляват поне още три мандата!

Коментар

Аз нищо не пускам ,защото за мен Борисоф е загубена кауза след президенските избори ,когато накарахте що годе разумен човек да гласува за комунистите поради това че показахте че и теле може да изберете по нечестен начин ,но Бертрам се мъчи да покаже че сгрешил човек ,признал си грешката ,достоен човек заслужаващ уважение а това че дървените ,безочливи и ароганти глави са още на власт по форумите ще свърши след изборите .....
              Не разбирам тази логика, ГЕРБ си спечели убедително изборите за президент, никакви разумни хора не са гласували за комунистите, те резултатите от изборите си бяха ясни.
              Колкото до мен, и аз подкрепям ГЕРБ. Едно че нямат алтернатива в момента, като гледам в близките години няма и да имат алтернатива. А от друга страна тука вече се каза, че ГЕРБ свърши много работа за столицата и за столичаните като мен, признавам постиженията и подкрепям.
              Така, че за мен изборът е ясен. Като се замисля, дори се учудвам на резултатите в анкетата тук, според мен ГЕРБ се подкрепя много по-масово от народа. Може би в този форум има повече демократи, не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Второто ми се чини че е "да го духаш". А 1 и 3
                Топло, топло .... ама съкращенията са тайна, достъпна само за завършилите школата в Симеоново. И то само за тези, с фантазия и интелект над средните за милиционерското училище. Аз ги научих докато в пияно състояние опънах един милиционер (много ме е срам за което), него много го болеше и той си каза и майчиното мляко. Не мога да ти разкрия тайната, щото ша дойдат от Симеоново да ми отмъстят ....
                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
                  ЛПЖ. ДГД, СДГЦ
                  Второто ми се чини че е "да го духаш". А 1 и 3

Коментар

• Няма значение за кой ще гласувате, важно е кой ще брои гласовете.
                    Който и българин да е на власт ще краде, ако опита да спре другите ще го самоубият за дни.
                    Бойко краде, но с г*зъ си, затова за мен винаги ще е последния избор, дори след ДПС.
                    А лендлорда съвсем пощуре! По няколко поста един след друг, че чак се и самоцитира.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Търси се Пиночет значи.
                      Съдиите ще си ги внесем отвън.
                      Не Пиночет, а Дуче.

Садии - ще си купим от Китай. Те са свикнали да дават смъртни присъди за 40-50 престъпления - няма да церемонят с боклуците.

Ландлордов, пускал съм десетки импровизирани анкети в политическите теми на сродният новинарски сайт. Подкрепата за ГРОБ е под 5%, така че статистиката е ясна.

Разбира се - основната част от твърдият електорат на борисов не е гласувал в тези анкети, понеже не знае откъде се пуска компютърът, а не умее много-много и да чете.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Аз мисля, че въпросът логически се измества от същността му. Не еу важно кой точно ще бъде турен на власт, а кой ще свърши нужната работа, ще изпълни определени задачи - за да живеем (ако не ний - децата ни) в нормал на държава, а не в катун или кенеф. Всички знаем основните задачи:

- Преодоляване на демографската криза, преди да се е превърнала в катастрофа;
                        - Смазване на масовата престъпност, прерастнала под закрилата на ГРОБ в откровен и безнаказан бандитизъм;
                        - Икономическо и духовно възраждане на нацията;
                        - Възмездие за разсипниците на Отечеството ни;
                        - Социална сигурност и даване възможност на хората да просперират според способностите си - туканка, а не в чужбина;
                        - Достойна външна политика.

Всички тези задачи са изпълними - нужни са само хора, които да имат държавническата воля, мъдрост и твърдост, за да ги изпълнят. Такива хора трябва да турим на власт, а пертията е без значение.
                        Търси се Пиночет значи.
                        Съдиите ще си ги внесем отвън.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Ти какво ще депозираш, акциите на ОЦК ли?
                          Акции по 60 цента на Комерса......

Коментар

Търся Гербаджии за баса и съм сигурен че ако някой се съгласи ще депозираме сумите при Мариян до изборите за да не мърдат ако мисли някой да се прави на мъжкар....Полувината от тях са на хонорарче и това е сериозна сумичка за тях....
                            Ти какво ще депозираш, акциите на ОЦК ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Детето ми, поемаш сериозно риск да загубиш басът - не защото ГРОБ могат да получат 30% (че и 20%), а защото ще манипулират изборите. Не можем да очакваме честност от една престъпна хунта.

Търся Гербаджии за баса и съм сигурен че ако някой се съгласи ще депозираме сумите при Мариян до изборите за да не мърдат ако мисли някой да се прави на мъжкар....Полувината от тях са на хонорарче и това е сериозна сумичка за тях....

Коментар

Искаш ли едно басче....
                                Обичам Черно Джони от литър ,но попадам само на мошеници който не си плащат за гяволУка....
                                Ако ГЕРБ има над 30 % от гласувалите ,губя...
                                Съгласен...
                                Детето ми, поемаш сериозно риск да загубиш басът - не защото ГРОБ могат да получат 30% (че и 20%), а защото ще манипулират изборите. Не можем да очакваме честност от една престъпна хунта.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X