IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    ГЕРБ ЗА ДА ИМА УТРЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Близо 50 фирми, които изграждат магистралите „Марица" и „Тракия" спряха работа, тъй като не са получили около 5 млн. лева, съобщи "Дарик".

Месеци наред не са им били изплащани фактурираните средства. Фирмите са категорични, че ще сезират и европейските институции, ако не получат парите си.

34 фирми, които работят по Лот 2 на магистрала „Марица" и още 8 фирми от Лот 4 на „Тракия" определиха ситуацията като "Финансова пирамида". Месеци наред те фактурират изработеното по магистралите, но пари няма.

Фирмите упълномощиха свои представители, които да сезират институциите за проблема и започнаха протест.

Представители на АПИ и сдружението "Марица Хайуей", в което участва "ПСТ Холдинг" АД, заседаваха в комплекс край трасето на бъдещата магистрала „Марица", наречен „Райски кът".

Контактна група от представители на фирмите, които се явяват подизпълнители, макар и да се водят наемодатели на техника се срещна с тях, но не останаха удовлетворени от резултата - до две седмици да бъде изготвена схема за изплащане на средствата и да получат около 50 на сто от дължимите им суми.

От АПИ увериха, че агенцията е разплатила всичко към фирмата, с която е сключила договор и на практика няма отношение към заявеното днес недоволство, но въпреки това се е самосезирала.

В момента подготвяме нови сертификати и ще започнем изплащане на средствата, уверява изпълнителният директор на „Пътища Стара Загора" Йордан Кълвачев.

С тази фирма са сключили договори подизпълнителите.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1611797

Защо любимата фирма търси подизпълнители а няма потенциал да свърши работа
    Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• ГЕРБ ЗА ДА ИМА УТРЕ!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        интересно-Кунева е 3-та по гласове
        Хората все с надежда някой нов-дето не се е осирал да ги оправи ,ама.........
        Е па как, ще ги оправи, разбира се. Тя опрАви 1,2,3 и 4-ти блок на Козлодуй, вече има тренинг...

Коментар

• Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          Предлагам от Китай
          Може и от Сауди Араби. Те съдят справедливо като Крум страшни.
          Ако видиш случайно крадци с неотрязани зелки, поне без ръце да пипат ще са.

Ма трябва да им кажем да не наказват женурята, аче само коч къмпани ще си останем. Както обичат нашенките да шават....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Търси се Пиночет значи.
            Съдиите ще си ги внесем отвън.
            Предлагам от Китай

Коментар

• интересно-Кунева е 3-та по гласове
              Хората все с надежда някой нов-дето не се е осирал да ги оправи ,ама.........
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Размисли

От доста време се опитвам да намеря отговор на въпроса как да се оправи България, не мога да кажа , че съм някакъв капацитет в икономическите науки , а и се оказва , че в тях не е решението , а според мен е доста просто.
                Всички беди на държавата са от МВР, СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА.
                Ако тези три организации си вършеха нормално работата сега сигурно щяхме да спорим дали Памела Андерсън е ..................... руса.

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
                  Импе, ами тогава недей да гласуваш за герб горе в анкетата ами пусни един глас за РЗС. В анкетата са най- за съжаление
                  Бе как ще гласувам за това пудел, ве
                  Тоя, дето щеше да сваля Картофоидът, а само месец след това му ближеше анусът със щастливо изважение на пъпчестият муцуняк?
                  Тоя Яне или е по-шизофренически и от борисов, или е по-нагъл от него.

Аз гласувах за други - защото ще гласувам или за БПФ, или за ВМРО, или за БНС.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аз мисля, че въпросът логически се измества от същността му. Не е важно кой точно ще бъде турен на власт, а кой ще свърши нужната работа, ще изпълни определени задачи - за да живеем (ако не ний - децата ни) в нормал на държава, а не в катун или кенеф. Всички знаем основните задачи:

- Преодоляване на демографската криза, преди да се е превърнала в катастрофа;
                    - Смазване на масовата престъпност, прерастнала под закрилата на ГРОБ в откровен и безнаказан бандитизъм;
                    - Икономическо и духовно възраждане на нацията;
                    - Възмездие за разсипниците на Отечеството ни;
                    - Социална сигурност и даване възможност на хората да просперират според способностите си - туканка, а не в чужбина;
                    - Достойна външна политика.

Всички тези задачи са изпълними - нужни са само хора, които да имат държавническата воля, мъдрост и твърдост, за да ги изпълнят. Такива хора трябва да турим на власт, а партията е без значение.
                    Туканка съм пропуснал някои важни работи:

- Незабавно прогонване на крадливите златодобивници - канадски концесионери от земята ни и съд за държавна измяна за подписалите договорите с тях от наша страна.
                    - Разтурване на монополистическите разбойници - НОИ, НЗОК, Топлофиказия, Чез и прочее бандити.
                    - Преход от изродена "социална" към реална капиталистическа държава. Стига с див капитализъм за работещите и реален комунизъм за паразитиращите.
                    - Бръз преход към реална демокрация - нещо възможно при съвременнвите комуникации.

За повече - тръсете в Блогът Политическата програма.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Абе човече, ти си по-заблуден и от ландлордов или просто ти плащат повече. Ние да не сме ти деца от деЦката градина, че да ни разказваш тия приказки?

- Оня с мякащото гласченце бе "избран" за президент с подкрепата на под 20% от избирателите - и то процент, достигнат след всевъзможни измами и манипулации. Надали реално гласувалите за него (ако не броим платените гъгниви "избиратели") са повече от 12-13%

Относно "масовата подкрепа от народа" за кретенът-българоубиец борисов и долната му хунта, аз оня ден за пръв път от месеци срещнах на живо човек, който да продължава да подкрепя тая напаст... а работата ми е такава, че всеки ден комуникирам с хора. Разбира се, аз не контактувам с мангали.

ГРОБ има алтернатива - всяка една друга политическа сила би била по-успешна като управляваща, просто защото по-зле от това няма накъде. Дори ДПС, а нищо чудно и Евромангал биха управлявали по-добре от хунтата на борисов.
                      Какво толкова много са направили за София не зная - освен вторият метродиаметър, за което поръчката бе направена и договорът подписан преди още Картофоподобният дебил да стане кмет. Апропо - като заговорихме за г-н Професорът по тиквология, какво стана с боклучената фабрика, на която той два пъти копва пръва копка?
                      Да се върнем към по-горното сравнение - докато лидерът на Евромангал т.нар. "дон" Цеци на няколко пъти в прав текст заявява, че самонастанилите се в София цигански катунари трябва да бъдат прогонени от градът, гербаджийската пачавра-кметка фъндъкова само кърши ръце и хленчи, че не можело законът да се приложи, щото мангалите "имат права", а районните герберастки кметове и пригласят... стигна се дотам, че ний, в нашият квартал вече съжаляваме, че на местните избори сме подкрепили кандидатът на ГРОБ, а не на Евророма !!! По-долни сте и от мангали !!!
                      Импе, ами тогава недей да гласуваш за герб горе в анкетата ами пусни един глас за РЗС. В анкетата са най- за съжаление
                      Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение
                        Не разбирам тази логика, ГЕРБ си спечели убедително изборите за президент, никакви разумни хора не са гласували за комунистите, те резултатите от изборите си бяха ясни.
                        Колкото до мен, и аз подкрепям ГЕРБ. Едно че нямат алтернатива в момента, като гледам в близките години няма и да имат алтернатива. А от друга страна тука вече се каза, че ГЕРБ свърши много работа за столицата и за столичаните като мен, признавам постиженията и подкрепям.
                        Така, че за мен изборът е ясен. Като се замисля, дори се учудвам на резултатите в анкетата тук, според мен ГЕРБ се подкрепя много по-масово от народа. Може би в този форум има повече демократи, не знам.
                        Абе човече, ти си по-заблуден и от ландлордов или просто ти плащат повече. Ние да не сме ти деца от деЦката градина, че да ни разказваш тия приказки?

- Оня с мякащото гласченце бе "избран" за президент с подкрепата на под 20% от избирателите - и то процент, достигнат след всевъзможни измами и манипулации. Надали реално гласувалите за него (ако не броим платените гъгниви "избиратели") са повече от 12-13%

Относно "масовата подкрепа от народа" за кретенът-българоубиец борисов и долната му хунта, аз оня ден за пръв път от месеци срещнах на живо човек, който да продължава да подкрепя тая напаст... а работата ми е такава, че всеки ден комуникирам с хора. Разбира се, аз не контактувам с мангали.

ГРОБ има алтернатива - всяка една друга политическа сила би била по-успешна като управляваща, просто защото по-зле от това няма накъде. Дори ДПС, а нищо чудно и Евромангал биха управлявали по-добре от хунтата на борисов.
                        Какво толкова много са направили за София не зная - освен вторият метродиаметър, за което поръчката бе направена и договорът подписан преди още Картофоподобният дебил да стане кмет. Апропо - като заговорихме за г-н Професорът по тиквология, какво стана с боклучената фабрика, на която той два пъти копва пръва копка?
                        Да се върнем към по-горното сравнение - докато лидерът на Евромангал т.нар. "дон" Цеци на няколко пъти в прав текст заявява, че самонастанилите се в София цигански катунари трябва да бъдат прогонени от градът, гербаджийската пачавра-кметка фъндъкова само кърши ръце и хленчи, че не можело законът да се приложи, щото мангалите "имат права", а районните герберастки кметове и пригласят... стигна се дотам, че ний, в нашият квартал вече съжаляваме, че на местните избори сме подкрепили кандидатът на ГРОБ, а не на Евророма !!! По-долни сте и от мангали !!!

Коментар

И аз твърдо подкрепям ГЕРБ за всичко което направи, построи, спря кражбите , пребори организираната престъпност, свърза касовите апарати с НАП.
                          Дай им Боже здраве и сила да ни управляват поне още три мандата!
                          Ландлордов, извинявай, ама ти вярваш ли на това, което сам си написал? Какво са построили ГРОБ повече от предишното правителство? Какви кражби са спрели? Кога досега в цялата история на държавата се е случвало (и то десетки пъти) хъхряшки банди да вандалстват, крадат, дори да убиват хора пред очите на чешещите безхаберно своите ануси "полицаи"?
                          Тъкмо престъпността и пълната капитулация на държавата пред нея е едно от най-страшните престъпления на ГРОБ - неведнъж съм казал, че зарад тая капитулация отвратителният маймуняк трябва да отиде на съд за противодържавна дейност !!! Ти въобще мислиш ли какво ще стане в нормална държава, ако орда диваци убият човек посред бял ден с мотики, ножове и брадви, а десетина полицаи лениво наблюдават отстрани? А ако цял полк жандармерия брани един мегапрестъпник, чиито копои преди ден са прегазили умишлено човек и са му влачили червата като на куче по улиците? - просто или въпросният министър ще бъде изритан от постът си и ще отиде на съд, или сам народът ще го свали и ще го съди по починът на Линч !!!

Коментар

Този път ГЕРБ за съжаление ще има под 40%
                            Искал си да напишеш под 4 %, ама в бързината си сложил една нула!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнение
                              Не разбирам тази логика, ГЕРБ си спечели убедително изборите за президент, никакви разумни хора не са гласували за комунистите, те резултатите от изборите си бяха ясни.
                              Колкото до мен, и аз подкрепям ГЕРБ. Едно че нямат алтернатива в момента, като гледам в близките години няма и да имат алтернатива. А от друга страна тука вече се каза, че ГЕРБ свърши много работа за столицата и за столичаните като мен, признавам постиженията и подкрепям.
                              Така, че за мен изборът е ясен. Като се замисля, дори се учудвам на резултатите в анкетата тук, според мен ГЕРБ се подкрепя много по-масово от народа. Може би в този форум има повече демократи, не знам.

Не искам да защищавам Калфин ,Данаилов ама разликата от 2 % много ли ти се вижда и то при огромни съмнения за манипулации и купуване на гласове и смяна на бюлетини...
                              Твойте колеги от младежкото ГЕРБ , ДСБ и ДПС доста е постараха да има този вид анкетата а резултатите са вече ясни ...гласуваха Кюстендил , Калофер ,села и паланки и навсясаде губите а кой печели ,не сте вие и това ме интересува.........

Коментар

• Еееееееееееее, стига бе! Чак под 30 да паднат ГЕРБ може, ама на третия мандат

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Протокол,
                                не се бъзикай .....
                                Тези проценти който съм определил са минималните за да могат да съставят правителство с някой заблуден сато Кунева ,ако паднат под 30 отиват в небитието .....
                                Аз няма да гадая процентите на БСП дали ще е първа или втора а казвам че ще състави тя правителство ако ГЕРБ е под 30 % ...
                                Така че като си сигурен че ще ви изберат хората ,30 % са нищо от ГЛАСУВАЛИТЕ...

Коментар

Working...
                                X