IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес за кой бихте гласували ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "за съжаление просто не виждам , кой може да внесе европейско начало в бг политическия живот"

Е, как кой? Светльо Витков, то е ясно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Правиш впечатление на интелигентен и уравновесен човек.Ще ти кажа че изявите на чунчи стамболов и лордов от една страна и от друга на комунистическите идиоти изобщо не могат да окажат никакво влияние върху решението ми за кого да гласувам и дали изобщо да гласувам.Засега съм решил че ако отида да гласувам ще е срещу гробари и кумънисти.Еднакви боклуци са.А като мен са доста хора.Иначе тея нека се пънат нека се потят.Забавни са в простотията си.............Отдавна съм взел решението за себе си и пътя по който да вървя.Канен съм в няколко партии.Отказвал съм.Никога не съм бил не съм и няма да стана партиец.Просто не мога да бъда такъв плазмодии.Живота доказа че избора ми е бил правилен.Жалкото е че в сферата в коато работя оттатък голямата локва не допускат чужденци.Когато сина ми завърши ще решим на къде....Може би частна фирма у немечко.Аз с опита и знанията а той с езика и контактите....
      мислим сходно....реално в момента комунистите точат лига и това е благодарение на тъпотията на ГЕРБ, които се оказаха едно сдружение с комерсиална цел организирано от ДС, за да 'отпуши' европарите и да ги налее маржа от проектите в джобовете на определени хора.

за съжаление просто не виждам , кой може да внесе европейско начало в бг политическия живот.

ако трябва да дам определение за ГЕРБ е Популистка партия на монопола, усвояваща европари и харчеща данъците от дребния и средния бизнес, за да създава нови монополи.

поздрави
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
        от тях поне 30 са на чунчо.... жалко, че анкетите на инвестора са мегакуци и не филтрират по ip или мак адрес
        Правиш впечатление на интелигентен и уравновесен човек.Ще ти кажа че изявите на чунчи стамболов и лордов от една страна и от друга на комунистическите идиоти изобщо не могат да окажат никакво влияние върху решението ми за кого да гласувам и дали изобщо да гласувам.Засега съм решил че ако отида да гласувам ще е срещу гробари и кумънисти.Еднакви боклуци са.А като мен са доста хора.Иначе тея нека се пънат нека се потят.Забавни са в простотията си.............Отдавна съм взел решението за себе си и пътя по който да вървя.Канен съм в няколко партии.Отказвал съм.Никога не съм бил не съм и няма да стана партиец.Просто не мога да бъда такъв плазмодии.Живота доказа че избора ми е бил правилен.Жалкото е че в сферата в коато работя оттатък голямата локва не допускат чужденци.Когато сина ми завърши ще решим на къде....Може би частна фирма у немечко.Аз с опита и знанията а той с езика и контактите....

Коментар

• За ГЕРБ ще видиме накъде ще ходят, при тях няма твърд електорат и много зависи от моментното състояние на народа преди изборите. Аз се надявам, че повече народ ще се обърне към либералната идея у нас, за да се спре с тоталния контрол и ограничаването на правата и свободите ни.
          Така че има време и ще видим. Нека да мине първо зимата, няма да е от най-леките.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            Като коригирах резултатите от анкетата с изваждането на тия 39 мъртви души, резултатът на ГЕРБ се получи около 12%, което горе долу съвпада с резултатите от анкетата в първите часове.

Не би било зле да се даде възможност на автора на анкетата да ограничи участието в нея - примерно само никове, регистрирани преди едиколко си дни (месеци, години) или имащи повече от едиколко си мнения.
            Дам, но защо да се ядосваме - това е само анкета, която вероянто няма да се реализира

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              от тях поне 30 са на чунчо.... жалко, че анкетите на инвестора са мегакуци и не филтрират по ip или мак адрес
              Като коригирах резултатите от анкетата с изваждането на тия 39 мъртви души, резултатът на ГЕРБ се получи около 12%, което горе долу съвпада с резултатите от анкетата в първите часове.

Не би било зле да се даде възможност на автора на анкетата да ограничи участието в нея - примерно само никове, регистрирани преди едиколко си дни (месеци, години) или имащи повече от едиколко си мнения.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Направих си труда и разрових Инвестора. Оказа се, че от 29.10.2012 (тогава е пусната анкетата) до сега, в Инвестора са се регистрирали 39 (тридесет и девет) нови ника, които обаче имат все още по 0 (нула) мнения всеки..

Правете си сами изводите .....
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• „Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено в корена.“ - Петко Р. Славейков
                  Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

Направих си труда и разрових Инвестора. Оказа се, че от 29.10.2012 (тогава е пусната анкетата) до сега, в Инвестора са се регистрирали 39 (тридесет и девет) нови ника, които обаче имат все още по 0 (нула) мнения всеки..

Много малко са облъчените душички ,преди бяха по 100 ,200 във вестниците гласували....
                    А за това че са без мнения ,скоро ще настигнат Чунчо по изказвания .....

Коментар

• Първоначално изпратено от badboy333 Разгледай мнение

Близо 50 фирми, които изграждат магистралите „Марица" и „Тракия" спряха работа, тъй като не са получили около 5 млн. лева, съобщи "Дарик".

Месеци наред не са им били изплащани фактурираните средства. Фирмите са категорични, че ще сезират и европейските институции, ако не получат парите си.

34 фирми, които работят по Лот 2 на магистрала „Марица" и още 8 фирми от Лот 4 на „Тракия" определиха ситуацията като "Финансова пирамида". Месеци наред те фактурират изработеното по магистралите, но пари няма.

Фирмите упълномощиха свои представители, които да сезират институциите за проблема и започнаха протест.

Представители на АПИ и сдружението "Марица Хайуей", в което участва "ПСТ Холдинг" АД, заседаваха в комплекс край трасето на бъдещата магистрала „Марица", наречен „Райски кът".

Контактна група от представители на фирмите, които се явяват подизпълнители, макар и да се водят наемодатели на техника се срещна с тях, но не останаха удовлетворени от резултата - до две седмици да бъде изготвена схема за изплащане на средствата и да получат около 50 на сто от дължимите им суми.

От АПИ увериха, че агенцията е разплатила всичко към фирмата, с която е сключила договор и на практика няма отношение към заявеното днес недоволство, но въпреки това се е самосезирала.

В момента подготвяме нови сертификати и ще започнем изплащане на средствата, уверява изпълнителният директор на „Пътища Стара Загора" Йордан Кълвачев.

С тази фирма са сключили договори подизпълнителите.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1611797

Защо любимата фирма търси подизпълнители а няма потенциал да свърши работа
                      Черепа си знае работата

Коментар

• Направих си труда и разрових Инвестора. Оказа се, че от 29.10.2012 (тогава е пусната анкетата) до сега, в Инвестора са се регистрирали 39 (тридесет и девет) нови ника, които обаче имат все още по 0 (нула) мнения всеки..

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                          Въпросът няма още еднозначен отговор. Рано е още да се каже за кого бих гласувала, все пак има половин година до изборите, много време да се промени обстановката в родината ни. Обаче, като цяло имам 2 варианта. Единият, засега е на първо място, е да подкрепя ГЕРБ, по разбираеми причини. .
                          Аз лично не се сещам дори за половин причина и окровенно не мога да разбера кой и защо гласува за тях, така че би ли пояснила?

Коментар

• „Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено в корена.“ - Петко Р. Славейков
                            Last edited by badboy333; 01.11.2012, 13:15.
                            Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Въпросът няма още еднозначен отговор. Рано е още да се каже за кого бих гласувала, все пак има половин година до изборите, много време да се промени обстановката в родината ни. Обаче, като цяло имам 2 варианта. Единият, засега е на първо място, е да подкрепя ГЕРБ, по разбираеми причини. Вторият вариант обаче е Кунева, ако народът пак прояви неблагоразумието да гласува негативен вот, точно Кунева може би ще събере гласовете, тогава е добре човек да преосмисли наново политическата си ориентация и да се насочи натам.
                              Така че, чакаме и ще видим, има време. Този въпрос следва да се реши месец-два преди изборите за да може човек да се преориентира ако е необходимо.

Коментар

Last edited by badboy333; 01.11.2012, 15:11.

Коментар

Working...
                                X