IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    Моите пъпеши току що цъфнаха на вилата.....
    Стига бе по Нова година ли ще береш?????!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Тъй каткто виждам,

народът го интересува повече колко е доматито и вкусен ли е пъпешаи въобще не го е еня къде са администрациите.

Това означава само едно - Дянков действай!

Коментар

ОПССС..!!!
        Арти писа за 40, аз за 60 !!!
        Вчера купи по 40 , а днес по 50 от Д Петков ( същите...)
        Не ментя ...

Доматите са отврат и са много скъпи станали- 2 - 3 лв !!! Бах мама му !!! както ям по 3 кила , ми е по- евтино да мина на свинско.....
        Чичата миналата седмица бях в Карфур и видях домати по 3,80 килото.Розови били.Голям смях падна.Това си е обир не е търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          По нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
          Моите пъпеши току що цъфнаха на вилата.....

Коментар

ОПССС..!!!
            Не ментя ...

Доматите са отврат и са много скъпи станали- 2 - 3 лв !!! Бах мама му !!! както ям по 3 кила , ми е по- евтино да мина на свинско.....
            По нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Мамка му, няма хубави домати тази година по пазаря в софето До пъпеши се докопах, ама са по кинта. Някой ментеше тук че са по 40 стинки
              Имааа има , ама не са на пазарЯ!
              Питай бате Пешо къде са !

.. пс. таз година и сливова ракийка ще има, истинска, от сливи, не ментетата на магазина

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Като изтъкваш толкова предимства, защо всичките ти съселяни се надпреварват кой да стъпи у / на Софията? И откъде разбра колко ми е наема?
                Ти си една много заблудена душа.Моите съселяни са в Германия Барселона Мадрид Тенерифе Атина Лондон.Каква София какви пет лева????!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Мамка му, няма хубави домати тази година по пазаря в софето До пъпеши се докопах, ама са по кинта. Някой ментеше тук че са по 40 стинки
                  ОПССС..!!!
                  Не ментя ...

Коментар

Нещо пак се обърка.За разлика от неграмотните и малодушни шопи селяните сме яки здрави и богати.Ако ми дотрябва жилище в София идвам удрям пачката и купувам.За разлика от вас не ровим в кофите за боклук и не режем един домат за четири човека а на четири парчета.У нас един домат се реже на четири а не на 50 парчета.Всичко е по много и доматите и чушките и краставиците и каквото се сетиш.Не си купувам увиснали и спаружени пишки от пазарите.Кога ядеш салата каквато аз ям ела ми се обади.А какви пъпеши станаха бедна ти е фантазията.Ти си яж умирисаната панелна боксониера. Житото вече е 45 стотинки царевицата няма да я бъде тази година въпреки поливките добивите няма да са големи.Което означава че месото млякото и сиренето са нагоре.Тока и газта ги вдигнаха.Бензина и той на майната си.А ти си дели мизерния наем от 100 лева с брат си и се хвали колко си велик.
                    Като изтъкваш толкова предимства, защо всичките ти съселяни се надпреварват кой да стъпи у / на Софията? И откъде разбра колко ми е наема?

Коментар

.У нас един домат се реже на четири а не на 50 парчета.Всичко е по много и доматите и чушките и краставиците и каквото се сетиш.Не си купувам увиснали и спаружени пишки от пазарите.Кога ядеш салата каквато аз ям ела ми се обади.А какви пъпеши станаха бедна ти е фантазията..

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                        Чиче, търговете се провеждат там където са конфискувани стоките, ако нещо е конфискувано например в Бургас, то се съхранява в митнически склад там, и там се прави и търг. Става въпрос за адмистрацията, да не мислиш, че всички митнически складове от цялата страна ще идат в Русе.
                        Пишем за софийските......За другите е ясно...
                        Като се оставят складовете , ще се оставят и хората, които ги обслужват...ОК
                        Тогава се задейсва казуса - преместват се лич. състав, счетита и директори със секретарки......Така ли ????
                        И за какво е тогава мероприятието.... За дейност - тези камъни тук а тези там.... В МИТНИЦИТЕ.....
                        И като преместят управление от дейност, с видеоконтрол ли ще ги управляват...

Коментар

Лошото е, че ще преместят само няколкостотин чиляка, а през това време глутници бесни селяндури ще продължават да ми звънят денонощно на обявите за квартири след като са запълнени!
                          Нещо пак се обърка.За разлика от неграмотните и малодушни шопи селяните сме яки здрави и богати.Ако ми дотрябва жилище в София идвам удрям пачката и купувам.За разлика от вас не ровим в кофите за боклук и не режем един домат за четири човека а на четири парчета.У нас един домат се реже на четири а не на 50 парчета.Всичко е по много и доматите и чушките и краставиците и каквото се сетиш.Не си купувам увиснали и спаружени пишки от пазарите.Кога ядеш салата каквато аз ям ела ми се обади.А какви пъпеши станаха бедна ти е фантазията.Ти си яж умирисаната панелна боксониера. Житото вече е 45 стотинки царевицата няма да я бъде тази година въпреки поливките добивите няма да са големи.Което означава че месото млякото и сиренето са нагоре.Тока и газта ги вдигнаха.Бензина и той на майната си.А ти си дели мизерния наем от 100 лева с брат си и се хвали колко си велик.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                            Е ти нали беше гербер?!?!
                            Къде съм го казал?

Коментар

Не се вързва....Нещата са свързани.
                              Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????
                              Чиче, търговете се провеждат там където са конфискувани стоките, ако нещо е конфискувано например в Бургас, то се съхранява в митнически склад там, и там се прави и търг. Става въпрос за адмистрацията, да не мислиш, че всички митнически складове от цялата страна ще идат в Русе.

Коментар

Ама, че сте глупави, никой ли не забелязва, че това е правителствен ПР? И какъв е смисъла от всичко това? Никакъв!
                                Е ти нали беше гербер?!?!

Коментар

Working...
                                X