Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОПССС..!!!
Арти писа за 40, аз за 60 !!!
Вчера купи по 40 , а днес по 50 от Д Петков ( същите...)
Не ментя ...
Доматите са отврат и са много скъпи станали- 2 - 3 лв !!! Бах мама му !!! както ям по 3 кила , ми е по- евтино да мина на свинско.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПо нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеОПССС..!!!
Не ментя ...
Доматите са отврат и са много скъпи станали- 2 - 3 лв !!! Бах мама му !!! както ям по 3 кила , ми е по- евтино да мина на свинско.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМамка му, няма хубави домати тази година по пазаря в софето До пъпеши се докопах, ама са по кинта. Някой ментеше тук че са по 40 стинки
Питай бате Пешо къде са !
.. пс. таз година и сливова ракийка ще има, истинска, от сливи, не ментетата на магазина
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКато изтъкваш толкова предимства, защо всичките ти съселяни се надпреварват кой да стъпи у / на Софията? И откъде разбра колко ми е наема?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМамка му, няма хубави домати тази година по пазаря в софето До пъпеши се докопах, ама са по кинта. Някой ментеше тук че са по 40 стинки
Не ментя ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНещо пак се обърка.За разлика от неграмотните и малодушни шопи селяните сме яки здрави и богати.Ако ми дотрябва жилище в София идвам удрям пачката и купувам.За разлика от вас не ровим в кофите за боклук и не режем един домат за четири човека а на четири парчета.У нас един домат се реже на четири а не на 50 парчета.Всичко е по много и доматите и чушките и краставиците и каквото се сетиш.Не си купувам увиснали и спаружени пишки от пазарите.Кога ядеш салата каквато аз ям ела ми се обади.А какви пъпеши станаха бедна ти е фантазията.Ти си яж умирисаната панелна боксониера. Житото вече е 45 стотинки царевицата няма да я бъде тази година въпреки поливките добивите няма да са големи.Което означава че месото млякото и сиренето са нагоре.Тока и газта ги вдигнаха.Бензина и той на майната си.А ти си дели мизерния наем от 100 лева с брат си и се хвали колко си велик.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение.У нас един домат се реже на четири а не на 50 парчета.Всичко е по много и доматите и чушките и краставиците и каквото се сетиш.Не си купувам увиснали и спаружени пишки от пазарите.Кога ядеш салата каквато аз ям ела ми се обади.А какви пъпеши станаха бедна ти е фантазията..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЧиче, търговете се провеждат там където са конфискувани стоките, ако нещо е конфискувано например в Бургас, то се съхранява в митнически склад там, и там се прави и търг. Става въпрос за адмистрацията, да не мислиш, че всички митнически складове от цялата страна ще идат в Русе.
Като се оставят складовете , ще се оставят и хората, които ги обслужват...ОК
Тогава се задейсва казуса - преместват се лич. състав, счетита и директори със секретарки......Така ли ????
И за какво е тогава мероприятието.... За дейност - тези камъни тук а тези там.... В МИТНИЦИТЕ.....
И като преместят управление от дейност, с видеоконтрол ли ще ги управляват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЛошото е, че ще преместят само няколкостотин чиляка, а през това време глутници бесни селяндури ще продължават да ми звънят денонощно на обявите за квартири след като са запълнени!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не се вързва....Нещата са свързани.
Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАма, че сте глупави, никой ли не забелязва, че това е правителствен ПР? И какъв е смисъла от всичко това? Никакъв!
Коментар
Коментар