Ама, че сте глупави, никой ли не забелязва, че това е правителствен ПР? И какъв е смисъла от всичко това? Никакъв!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София
Collapse
X
-
Гледам митничарите по телевизията.Крадливо и нагло племе.Нямало да се махат от София.Ми да си стоят кой им пречи.И какви специалисти само направо да умреш.То в Русе сигурно няма специалисти.В Русе пикаят срещу вятъра вадят компиро с бомби и си ртият заднико с потнико.Цялата администрация трябва да се разкара от София.И централните офиси на големите фирми,Софиянци живеят в една голяма заблуда че са най големите специалисти имат най доброто образование и са най най.Комунизма си отиде и магазини има навсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Не се вързва....Нещата са свързани.
Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????
Иначе доколкото знам си има митници регионални във Варна, Бургас, Пловдив, Русе. Лом - и всички те си имат сигурно складове за стока от техния си район.
Коментар
-
Има едно нящо:
Ако ти требат спрафки от три министерства в различни градове...
(е, да, докато нямаме електронно правителство, но то ще дойде е-е-е.., след много години, когато удушим номенклатурата)
... та дотогава - я си представете, как ще опознаете многократно любимата родина и нейния транспорт - за едно дело ще кръстосате страната дор три пътя...
?
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеАз доколкото разбрах щели да местят само администрацията, а не складовете.
Не се вързва....Нещата са свързани.
Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнениеИ хубаво е че се местят в ключови градове . Свръхцентрализацята е вредна .
Хубаво но не е достатъчно . Има още много за местене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеМразя полицаите, но още повече мразя митничарите.....
Нооо....
Някой участвал ли е в търговете на митницата за конфискувани стоки...?.( мълчание...)
Аз да....
Някой ходил ли е до складовете на митниците за такива стоки и не само за такива..? Аз да...
Складове - летище София, Горубляне, Автогара София и ....
Огромни и пълни със стока.......
Акцизни складове, наркотични складове и незнам си какви други складове.........
Някой дали може да направи сметка колко ще струва това преместване и дали има място в Русе за всички стоки......
Съмнявам се....!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеНай-много селяни има в София, но темата тук не е за това!
Коментар
-
Мразя полицаите, но още повече мразя митничарите.....
Нооо....
Някой участвал ли е в търговете на митницата за конфискувани стоки...?.( мълчание...)
Аз да....
Някой ходил ли е до складовете на митниците за такива стоки и не само за такива..? Аз да...
Складове - летище София, Горубляне, Автогара София и ....
Огромни и пълни със стока.......
Акцизни складове, наркотични складове и незнам си какви други складове.........
Някой дали може да направи сметка колко ще струва това преместване и дали има място в Русе за всички стоки......
Съмнявам се....!!!
Коментар
-
България отново влиза в Гинес... с протест на милионерите..
"Служители на Агенция "Митници" протестираха пред Министерството на финансите"...
"Съдиите на протест"....
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеФилибето, майна!
То ест - пловдивчанин.
Обаче подрепям идеятачаст от администрацията да се разпредели равномерно в големите градове.
Обаче сега очаквам съвсем по български, да се прояви местния шовинизъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе извън София, всички сте селяни
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКакво значи майничка?
То ест - пловдивчанин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеПротестите значат само едно, че е напипал болното място! Но не и в Русе, това не е правилно решение, в никакъв случай! Без да се застъпвам за друг град, не и Русе, няма начин да е там!
Коментар
Коментар