IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ама, че сте глупави, никой ли не забелязва, че това е правителствен ПР? И какъв е смисъла от всичко това? Никакъв!

Коментар

• Гледам митничарите по телевизията.Крадливо и нагло племе.Нямало да се махат от София.Ми да си стоят кой им пречи.И какви специалисти само направо да умреш.То в Русе сигурно няма специалисти.В Русе пикаят срещу вятъра вадят компиро с бомби и си ртият заднико с потнико.Цялата администрация трябва да се разкара от София.И централните офиси на големите фирми,Софиянци живеят в една голяма заблуда че са най големите специалисти имат най доброто образование и са най най.Комунизма си отиде и магазини има навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Не се вързва....Нещата са свързани.
        Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????
        Ами предполагам, че тези които са зад бюро.

Иначе доколкото знам си има митници регионални във Варна, Бургас, Пловдив, Русе. Лом - и всички те си имат сигурно складове за стока от техния си район.

Коментар

• Има едно нящо:

Ако ти требат спрафки от три министерства в различни градове...
          (е, да, докато нямаме електронно правителство, но то ще дойде е-е-е.., след много години, когато удушим номенклатурата)
          ... та дотогава - я си представете, как ще опознаете многократно любимата родина и нейния транспорт - за едно дело ще кръстосате страната дор три пътя...

?

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
            Аз доколкото разбрах щели да местят само администрацията, а не складовете.

Не се вързва....Нещата са свързани.
            Служителите, които се занимават с тези складове, държат и ключовете им...Те са персонално отговорни за стоката там..( поне по времето ,когато участвах в такива търгове)......Какво значи администрация - лич. състав, счети и директори ли ще местят в Русе....????

Коментар

• Първоначално изпратено от Mesoiadess Разгледай мнение
              И хубаво е че се местят в ключови градове . Свръхцентрализацята е вредна .
              Хубаво но не е достатъчно . Има още много за местене.
              Лошото е, че ще преместят само няколкостотин чиляка, а през това време глутници бесни селяндури ще продължават да ми звънят денонощно на обявите за квартири след като са запълнени!

Коментар

• И хубаво е че се местят в ключови градове . Свръхцентрализацята е вредна .
                Хубаво но не е достатъчно . Има още много за местене.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Мразя полицаите, но още повече мразя митничарите.....
                  Нооо....
                  Някой участвал ли е в търговете на митницата за конфискувани стоки...?.( мълчание...)
                  Аз да....
                  Някой ходил ли е до складовете на митниците за такива стоки и не само за такива..? Аз да...
                  Складове - летище София, Горубляне, Автогара София и ....
                  Огромни и пълни със стока.......
                  Акцизни складове, наркотични складове и незнам си какви други складове.........

Някой дали може да направи сметка колко ще струва това преместване и дали има място в Русе за всички стоки......
                  Съмнявам се....!!!
                  Аз доколкото разбрах щели да местят само администрацията, а не складовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                    Най-много селяни има в София, но темата тук не е за това!
                    Абсолютно вярно.

Коментар

• Мразя полицаите, но още повече мразя митничарите.....
                      Нооо....
                      Някой участвал ли е в търговете на митницата за конфискувани стоки...?.( мълчание...)
                      Аз да....
                      Някой ходил ли е до складовете на митниците за такива стоки и не само за такива..? Аз да...
                      Складове - летище София, Горубляне, Автогара София и ....
                      Огромни и пълни със стока.......
                      Акцизни складове, наркотични складове и незнам си какви други складове.........

Някой дали може да направи сметка колко ще струва това преместване и дали има място в Русе за всички стоки......
                      Съмнявам се....!!!

Коментар

• България отново влиза в Гинес... с протест на милионерите..

"Служители на Агенция "Митници" протестираха пред Министерството на финансите"...
                        "Съдиите на протест"....

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                          Филибето, майна!
                          То ест - пловдивчанин.
                          Ъм, не съм

Обаче подрепям идеятачаст от администрацията да се разпредели равномерно в големите градове.

Обаче сега очаквам съвсем по български, да се прояви местния шовинизъм.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Абе извън София, всички сте селяни
                            Най-много селяни има в София, но темата тук не е за това!

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                              Какво значи майничка?
                              Филибето, майна!
                              То ест - пловдивчанин.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                                Протестите значат само едно, че е напипал болното място! Но не и в Русе, това не е правилно решение, в никакъв случай! Без да се застъпвам за друг град, не и Русе, няма начин да е там!
                                Абе извън София, всички сте селяни

Коментар

Working...
                                X