Първоначално изпратено от Ravon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София
Collapse
X
-
В Австралия от десетки години полицаи и митничари на всеки 2 години се местят в нов град! Това се прави за да не си създават връзки с престъпността. Системата с местенето работи перфектно.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Как изобщо си педставяте това местене на администрацията в провинцията и децентрализирането ѝ? В смисъл, че идеята е ясна, но реално няма начин да стане. Днес ще караме митничарите да ходят в Русе, е как ще накараш столичани да ходят да живеят в провинцията, и то на място където дори и магистрала до там няма, т.е. от столицата до там? Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
Нека да спрем тези утопични идеи още в началото им, че току виж всички ни пратили в провинцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДрагоманско.....
Слушам прогнози - връх Ботев 7 градуса , Драгоман 5.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТази година джанките ще се счупят от плод......Не знам какво ще ги правя....Ракия не варя, че няма казан наблизо........поне тон са........И най гадното е, че мястото замирисва да джибри....
Косовете като прелетят, почват пиянски песни да пеят и с курешки да ме замерват ....
Е това за косовете....умрях от смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТова да не е нейде из граовско?
Слушам прогнози - връх Ботев 7 градуса , Драгоман 5.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеКъм 10 септември пада първата слана.......Надявам се преди това - на 9 да кусам.......
пп Ако не беше 9 септември, на 10 сичкото циган партизан щяха да станат......
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, ти такъв производител ли си бил
Да не знаеш цената на това което произвеждаш. На мен един колега от Софийско ми носи всеки ден тиквички и картофи и ми ги продава на занижена цена, но винаги знае цената щото продава и на посредници за борсата в Дружба. А той има няма 100 декара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеСтига бе по Нова година ли ще береш?????!!!!!!!!!!!!!!
пп Ако не беше 9 септември, на 10 сичкото циган партизан щяха да станат......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТази година джанките ще се счупят от плод......Не знам какво ще ги правя....Ракия не варя, че няма казан наблизо........поне тон са........И най гадното е, че мястото замирисва да джибри....
Косовете като прелетят, почват пиянски песни да пеят и с курешки да ме замерват ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, ти такъв производител ли си бил
Да не знаеш цената на това което произвеждаш. На мен един колега от Софийско ми носи всеки ден тиквички и картофи и ми ги продава на занижена цена, но винаги знае цената щото продава и на посредници за борсата в Дружба. А той има няма 100 декара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ
То всеки ден тиквички и картофи да ядеш ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПо нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнениеИмааа има , ама не са на пазарЯ!
Питай бате Пешо къде са !
.. пс. таз година и сливова ракийка ще има, истинска, от сливи, не ментетата на магазина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПо нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
Коментар
Коментар