IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
    Как изобщо си педставяте това местене на администрацията в провинцията и децентрализирането ѝ? В смисъл, че идеята е ясна, но реално няма начин да стане. Днес ще караме митничарите да ходят в Русе, е как ще накараш столичани да ходят да живеят в провинцията, и то на място където дори и магистрала до там няма, т.е. от столицата до там? Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
    Нека да спрем тези утопични идеи още в началото им, че току виж всички ни пратили в провинцията.
    Нещо против Русе ли имаш!? Или пък си мислиш, че русенци не биха се обучили качествено и не биха се справили с администрирането на митниците ли!?

Коментар

• В Австралия от десетки години полицаи и митничари на всеки 2 години се местят в нов град! Това се прави за да не си създават връзки с престъпността. Системата с местенето работи перфектно.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Как изобщо си педставяте това местене на администрацията в провинцията и децентрализирането ѝ? В смисъл, че идеята е ясна, но реално няма начин да стане. Днес ще караме митничарите да ходят в Русе, е как ще накараш столичани да ходят да живеят в провинцията, и то на място където дори и магистрала до там няма, т.е. от столицата до там? Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
        Нека да спрем тези утопични идеи още в началото им, че току виж всички ни пратили в провинцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Драгоманско.....
          Слушам прогнози - връх Ботев 7 градуса , Драгоман 5.....
          Леле майко.И такива места имало из България.Но пък няма жеги и се пие ракия с кеф а после се спи добре.

Коментар

• бих добавил и предложение
            за преместване на
            БСА, НЦМ и БИС,
            а евентуалната им дестинация
            да е или о.Белене или о.Болшевик
            или нещо такова

Коментар

Тази година джанките ще се счупят от плод......Не знам какво ще ги правя....Ракия не варя, че няма казан наблизо........поне тон са........И най гадното е, че мястото замирисва да джибри....
              Косовете като прелетят, почват пиянски песни да пеят и с курешки да ме замерват ....

Е това за косовете....умрях от смях

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Това да не е нейде из граовско?
                Драгоманско.....
                Слушам прогнози - връх Ботев 7 градуса , Драгоман 5.....

Коментар

Към 10 септември пада първата слана.......Надявам се преди това - на 9 да кусам.......

пп Ако не беше 9 септември, на 10 сичкото циган партизан щяха да станат......
                  Това да не е нейде из граовско?

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Е, ти такъв производител ли си бил
                    Да не знаеш цената на това което произвеждаш. На мен един колега от Софийско ми носи всеки ден тиквички и картофи и ми ги продава на занижена цена, но винаги знае цената щото продава и на посредници за борсата в Дружба. А той има няма 100 декара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ
                    Имотния пъпеши съм насеял за собствена консумация не продавам.По това време на годината цената трябва да е около 50 стотинки но не съм сигурен.

Коментар

Стига бе по Нова година ли ще береш?????!!!!!!!!!!!!!!
                      Към 10 септември пада първата слана.......Надявам се преди това - на 9 да кусам.......

пп Ако не беше 9 септември, на 10 сичкото циган партизан щяха да станат......

Коментар

Тази година джанките ще се счупят от плод......Не знам какво ще ги правя....Ракия не варя, че няма казан наблизо........поне тон са........И най гадното е, че мястото замирисва да джибри....
                        Косовете като прелетят, почват пиянски песни да пеят и с курешки да ме замерват ....
                        И аз имам у вабриката поне 100 саморасляка, па са станали и като ябълки

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                          Да не знаеш цената на това което произвеждаш. На мен един колега от Софийско ми носи всеки ден тиквички и картофи и ми ги продава на занижена цена, но винаги знае цената щото продава и на посредници за борсата в Дружба. А той има няма 100 декара!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ
                          Знаех си аз, че си на тиквичко-картофена диета

То всеки ден тиквички и картофи да ядеш ...

Коментар

По нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
                            Ех Пешка-ПРОИЗВОДИТЕЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr_crash Разгледай мнение
                              Имааа има , ама не са на пазарЯ!
                              Питай бате Пешо къде са !

.. пс. таз година и сливова ракийка ще има, истинска, от сливи, не ментетата на магазина

Коментар

По нашия край ги произвеждаме и нямам представа колко струват.
                                Ще пътувам до Варна, ще се отбия в Джулюнишко и ще метна 10 килА в багажника, ама временно явление. Отврат, голяма отврат са мамичката МУ домати

Коментар

Working...
                                X