IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Митници, НАП, Морска администрация, Рибарство, Туризъм - извън София

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Някой може ли да ми обясни логиката на това упражнение
    засега виждам на преден план само засилване на автомобилния/автобусен...и ж.п./ трафик
    И аз не виждам логика приходите от митниците в Русе, Варна, Бургас да идват в София.

Защо приходите не останат в тези региони за да се развиват?

Коментар

• Някой може ли да ми обясни логиката на това упражнение
      засега виждам на преден план само засилване на автомобилния/автобусен...и ж.п./ трафик

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
        Нищо против русенци нямам, да си живеят хората. Обаче, това да караш столичани да се местят да живеят в провинцията, това е нечовешко направо. А колкото до обучаването, абе как си представяш да обучаваш някакви провинциалисти да администрират митниците? Това е сериозна работа, не е игра.
        Та значи нечовешко било да накараш столичанин да се премести в провинцията.Е не е и аз съм доказателството за това.Не бих се върнал да живея в София.А човешко ли е да караш хората извън София да напускат родните си места и да ходят в чужбина?Човешко ли когато смазаните хорица протестираха в София за работните си места софиянците да им се присмивате и хокате и да им викате комунисти?Колкото по бързо този град бъде разбит и унищожен толкова по добре за всички българи.От тук злото задушава целия народ.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
          Скандалния митничар Фози излезе по майчинство

http://www.cross.bg/1317345
          Това не може да се случи никъде другаде, освен в България! Не можели да го осъдят и не можели да го уволнят! Митничарите имат прякори както мутрите и са недосегаеми! Това е някакъв абсурд!!!

Коментар

• Скандалния митничар Фози излезе по майчинство

http://www.cross.bg/1317345

Коментар

• Първоначално изпратено от goldrun Разгледай мнение
              Схемата е ясна - насилствена смяна на личния състав. Като в армията - или нагоре или навън. Човека иска да се справя с корупцията, да живнат малко и другите големи градове в България, абе с един куршум няколко заека да закачи.
              ... и да ускори е-правителството ...
              е те точно затва, не "звезда на политическата сцена", ми цял повод за национална гордост ми дава ...
              Yeah

Коментар

• Схемата е ясна - насилствена смяна на личния състав. Като в армията - или нагоре или навън. Човека иска да се справя с корупцията, да живнат малко и другите големи градове в България, абе с един куршум няколко заека да закачи.
                Във Варна нямало кадърни хора за Морска администрация, в Русе нямало кадри за Митници - шшшш ей алооооооу - Морска гара Варна, Пристанища Варна Запад и Изток и Дунав мост нещо говорят ли ти?!?

Коментар

Как изобщо си педставяте това местене на администрацията в провинцията и децентрализирането ѝ? В смисъл, че идеята е ясна, но реално няма начин да стане. Днес ще караме митничарите да ходят в Русе, е как ще накараш столичани да ходят да живеят в провинцията, и то на място където дори и магистрала до там няма, т.е. от столицата до там? Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
                  Нека да спрем тези утопични идеи още в началото им, че току виж всички ни пратили в провинцията.
                  Еле па тебе!!!

Коментар

Утре, ще кажат морската администрация да отиде ......., там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
                    Мисля, че този цитат е показателен защо хората се натискали да живеят в София! Явно ще трябва пак да се огледам за някоя достъпна панелка

Коментар

Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
                      За разлика от варненци, софиянци са изключително подгответвени в корабното дело. Всеки петък провеждат практически занятия, като пускат в Искъра корабчета, направени от царевични кочани . От понеделник до петък пък майсторят корабчетата...

Коментар

Утре, ще кажат морската администрация да отиде във Варна, на какво основание, там няма подготвени столичани които да управляват, а варненци дали изобщо ще се справят с тази дейност?
                        Напълно съгласен! Във Варна няма нито един капитан. Друго са си морските вълци от Панчарево и язовир Искър, придобили права на гребната база

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                          Чичата миналата седмица бях в Карфур и видях домати по 3,80 килото.Розови били.Голям смях падна.Това си е обир не е търговия.
                          Затова гледайте домати. Престижно е! Дон Вито Корлеоне умря в доматите...

Коментар

Нищо против русенци нямам, да си живеят хората. Обаче, това да караш столичани да се местят да живеят в провинцията, това е нечовешко направо. А колкото до обучаването, абе как си представяш да обучаваш някакви провинциалисти да администрират митниците? Това е сериозна работа, не е игра.
                            Благодаря ти, от мое и от името на всичките ми съграждани!

Коментар

Ха ха ха,

ето затова държавата е на това дередже.
                              Единствено и само "софиянци" са подготвени да управляват.
                              И от тези "софиянци" колко всъщност са софиянци?
                              Я вземи провери колко от МА не са от София? Да не се окаже 100%?

Във Варна няма подготвени столичани?!
                              Ще ме умориш от смях с този израз!
                              Last edited by luboil; 25.07.2012, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Нещо против Русе ли имаш!? Или пък си мислиш, че русенци не биха се обучили качествено и не биха се справили с администрирането на митниците ли!?

Коментар

Working...
                                X