IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои хора са богати

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    2500 за сам човек са си сериозна цифра, освен ако не пътуваш поне веднъж месечно в чужбина на собствени разноски. Понамали транспорта. Тва 500 кинта за тахета си е прахосничество
    Личния транспорт е 100. 500 са служебните. 2-3 пъти в седмицата съм из страната. Малка е, ама все пак...
    Не ги включвам тях в сметката. Те са си в сметките на оод-то.
    Last edited by Тялото; 30.04.2012, 01:22.

Коментар

• 2500 за сам човек са си сериозна цифра, освен ако не пътуваш поне веднъж месечно в чужбина на собствени разноски. Понамали транспорта. Тва 500 кинта за тахета си е прахосничество

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
        Отиваш на кино. Аймакса е 12лв, водиш женска компания - 24. От тук има два варианта. Ако е хубава момата ще има и хапване и алкохол после- 20-40лв, освен ако не й бутнеш детско меню в МДс. Ако не е убава, поне 1 кола и пуканки за участието е редно да й купиш, както и за теб да не й е неудобно че я гледаш само как джвака.
        Както и да го въртиш средно 50лв ще си отидат.
        Кое точно е прахосничеството? 2000лв само за ядене, спане и сметки. Ако имах личен автомобил щеше да има и още.

Еееееее,ама вие и душата в рая и к*ра до края ....че и да сте богати после искате То нали тва правим всички де и виж сега де сме

м/д останах с впечатлението,че си жена съжалявам за което,ако съм те обидил

Успех
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Дай ми на мене подкупче и ще те ОПРАВЯ!
          Сахибе, пак си прекалил с мастиката...
          Свърши тая с подкупите, не разбра ли ???
          Вече си безработен и подкупи няма...
          Свиквай с тази мисъл....

Коментар

Абе, ще псуваш ти Бойко за новия закон, ама да видим....

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Аз бих те линчувал!Баси прахосника си!
              А и изброените рода къде ги слагаш ?!?!?! Ако ги слагаш събери твоя доход с техния и дели на бройката ,та да видиш по колко се пада на човек!

500 кинта за театър и бира - ти да не живееш у театъра бре .... и доставка на бира всеки ден
              Уви всеки има роднини, които са или пенсионери, или безработни. Просто такава е държавата и икономиката. А не смятам за правилно помощите да се броят като доход че да ги делим. Кой каквото си е заработил му е дохода. За мен парите за роднини са разход. Като съм бил малък те са ме гледали, в един момент ролите се обръщат. Със 128лв пенсия не става.

В тия 200-500 между другото включваме и спорта и всички мероприятия дето те олабват малко да не си като робот.
              Айде пак да посмятаме.
              Отиваш на кино. Аймакса е 12лв, водиш женска компания - 24. От тук има два варианта. Ако е хубава момата ще има и хапване и алкохол после- 20-40лв, освен ако не й бутнеш детско меню в МДс. Ако не е убава, поне 1 кола и пуканки за участието е редно да й купиш, както и за теб да не й е неудобно че я гледаш само как джвака.
              Както и да го въртиш средно 50лв ще си отидат.
              Кое точно е прахосничеството? 2000лв само за ядене, спане и сметки. Ако имах личен автомобил щеше да има и още.

Коментар

Не бе, надвнесеният данък е от 2010 Точно за тва умувам дали да се навирам между шамарите. Много са ми досадни тези проверки. Ама пусто не се научих да давам подкупи

Коментар

• Аз бих те линчувал!Баси прахосника си!
                  А и изброените рода къде ги слагаш ?!?!?! Ако ги слагаш събери твоя доход с техния и дели на бройката ,та да видиш по колко се пада на човек!

500 кинта за театър и бира - ти да не живееш у театъра бре .... и доставка на бира всеки ден
                  Last edited by katilarium; 30.04.2012, 00:48.

Коментар

Има давностен срок за възстановяване, чл.129 от ДОПК, мисля, че беше пет години.
                    Щом 7-ма година нямаш ревизия, пий една студена вода. Може и аз да ти я купя
                    Не бе, надвнесеният данък е от 2010 Точно за тва умувам дали да се навирам между шамарите. Много са ми досадни тези проверки. Ама пусто не се научих да давам подкупи

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                      Богат е всеки човек, който изкарва над 2000лв. нето месечно... Всичко друго са глупости и манията на "дребния" човек за БМВ-та, ланци, дрешки за 10 бона и т.н... Ако едно домакинство има собствен апартамент и нетен приход от над 5000лв. на месец, то това е едно богато семейство и може да си позволи 2-3 деца...
                      Никак не съм съгласен. От 2004г насам не съм имал месец с разходи под 3000лв приположение че не притежавам нищо, освен 1 телевизор и легло.
                      Само като почнем от най-неотложните:
                      -Наем - 400лв
                      -Разходи по жилището (ток, вода, парно, ТВ, НЕТ и прочее)- около 300лв
                      -Роднини (майка баща, баба, чичо = пенсионери) - около 500лв помощ
                      -Храна - ако държиш на здравословния (и социален) живот минимум 30лв на ден, или около 1000 на месец.
                      -Транспортни разходи - около 100 (сега са около 500, ама те са в графа служебни)
                      -Малко социален живот - кино, театър, по бира с колеги - 200 до 500
                      Минимум 2500 за да живееш нормално САМ.
                      Е къде е богатството?)))
                      За да караш ново БВМ от магазина трябва да си в графа 5000-8000, другото е изхвърляне.
                      @АЛФА - осигуряването е едно, а реална статистика няма. Имал съм шеф, при който съм взимал 1500, а ме е осигурявал на 150лв. Има много беднотия и мизерия, но в големия град разходите са твърде големи за да оцелееш с 500лв, освен ако не паразитираш по роднини и приятели.
                      Last edited by Тялото; 30.04.2012, 00:40.

Коментар

• Средната месечна заплата за страната след данъци и такси е около 500 лв. ! Какви са тия огромни цифри дето ги размятате наляво надясно не ми е ясно
                        Над 60% от домакинствата в България "живеят" със по малко от 700лв. на месец.

И стига със тия IT "специалисти" дето вземали по 2-3-4-5-6000 лв. на месец ! Не може цялото население да бъде от специалисти, "бизнесмени", адвокати и др.! Обикновените хора от народа също имат право да живеят нормално.
                        При тези цени на живот, за да се живее нормално , минималната заплата за страната трябва да е поне 1000 лв.

А относно богатството и богатите в БЪЛГАРИЯ, народа го е казал............. НА ГОЛ ТУМБАК ЧИФТЕ ПИЩОВИ!

Коментар

Я, един съвет от данъчен... Кажи ми, 7-ма година нямам ревизия... Да си предизвикам ли една, че имам надвнесен данък печалба или да си трая, да минават в давност?
                          Има давностен срок за възстановяване, чл.129 от ДОПК, мисля, че беше пет години.
                          Щом 7-ма година нямаш ревизия, пий една студена вода. Може и аз да ти я купя

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                            Богат е всеки човек, който изкарва над 2000лв. нето месечно... Всичко друго са глупости и манията на "дребния" човек за БМВ-та, ланци, дрешки за 10 бона и т.н... Ако едно домакинство има собствен апартамент и нетен приход от над 5000лв. на месец, то това е едно богато семейство и може да си позволи 2-3 деца...
                            Най-после едно реалистично мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
                              Почти всички фирми в които съм имал поглед е имало по-ербап хора дето умеят да завъртят шефа на пръстчето си, включително и аз съм имал такива като бях по-малък.
                              Напоследък захитряхте ...то за това се смарангяса положението де

Успех

Коментар

• Богат е всеки човек, който изкарва над 2000лв. нето месечно... Всичко друго са глупости и манията на "дребния" човек за БМВ-та, ланци, дрешки за 10 бона и т.н... Ако едно домакинство има собствен апартамент и нетен приход от над 5000лв. на месец, то това е едно богато семейство и може да си позволи 2-3 деца...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X