IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои хора са богати

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
    Извинявай ама за какъв аймакс говориш?След като 80% от жителите на страната живеят в населено място където няма такъв тип кино.Защо само през собственото си канче гледате и това определяте че трябва да е стандарт.Аз съм луд на тема кино и през 2-3 месеца давам 80лв за блурей дискове-може тъп да бъда наречен, но това е хоби.Но не го слагам като някаква задължителна даденост.2000лв. за ядене, спане и сметки само за един човек не дават поне 90% от жителите на страната.Така че това далеч не е средна класа.Явно тея жени дето ги водиш на кино веднага са калкулирали следното: абе тоя щом даде 50лв за кино, вади поне 3000-4000лв., ама има още един куп като него, значи това са всички мъже, тоест това е средна класа.
    Защо ли се чудя аз на женските съждения.
    Така е! Докато е пълно с баламурници, дето са готови да се набутват здраво за една шепа вуна, те притежателките на тази шепа ще си въобразяват какво ли не
    На жената и трябват малки деца, мокри дърва и тесни обувки. Шегувам се бря. Да не ми скочите сега женските! Важно е да има здраво семейство , което гледа в една посока и търси начини за допълнителен доход и намаляване на разходите , без да намалява качеството на живота. Има много начини. Аз съм за леко патриархален тип семейно гнездо, където мъжа носи основния доход и се гърби здраво, жената е добра домакиня и майка.
    Навремето българина е живял в синхрон с природата,бачкал е здраво, живял е на ръба на мизерията, но е създавал по 5 деца и не е хленчел като сега тия лигльовци Аймакс, паралакс, тра ла ла. Заради такива толерасти и на мъжете им е по-къс от на тези преди 60 години. Накрая ще останеме без патки! Е...ем ти и модерността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тялото Разгледай мнение
      Уви всеки има роднини, които са или пенсионери, или безработни. Просто такава е държавата и икономиката. А не смятам за правилно помощите да се броят като доход че да ги делим. Кой каквото си е заработил му е дохода. За мен парите за роднини са разход. Като съм бил малък те са ме гледали, в един момент ролите се обръщат. Със 128лв пенсия не става.

В тия 200-500 между другото включваме и спорта и всички мероприятия дето те олабват малко да не си като робот.
      Айде пак да посмятаме.
      Отиваш на кино. Аймакса е 12лв, водиш женска компания - 24. От тук има два варианта. Ако е хубава момата ще има и хапване и алкохол после- 20-40лв, освен ако не й бутнеш детско меню в МДс. Ако не е убава, поне 1 кола и пуканки за участието е редно да й купиш, както и за теб да не й е неудобно че я гледаш само как джвака.
      Както и да го въртиш средно 50лв ще си отидат.
      Кое точно е прахосничеството? 2000лв само за ядене, спане и сметки. Ако имах личен автомобил щеше да има и още.
      Извинявай ама за какъв аймакс говориш?След като 80% от жителите на страната живеят в населено място където няма такъв тип кино.Защо само през собственото си канче гледате и това определяте че трябва да е стандарт.Аз съм луд на тема кино и през 2-3 месеца давам 80лв за блурей дискове-може тъп да бъда наречен, но това е хоби.Но не го слагам като някаква задължителна даденост.2000лв. за ядене, спане и сметки само за един човек не дават поне 90% от жителите на страната.Така че това далеч не е средна класа.Явно тея жени дето ги водиш на кино веднага са калкулирали следното: абе тоя щом даде 50лв за кино, вади поне 3000-4000лв., ама има още един куп като него, значи това са всички мъже, тоест това е средна класа.
      Защо ли се чудя аз на женските съждения.

Коментар

• Незнам, как ще се промени структурата на жизнения стандарт, като тези юнаци дето са осигурявали работниците си от 20+ години на минимална заплата започнат да ги пращат в пенсия
        Мисля, че доста дребни чорбаджии - изедници ще бъдат закарани с камионетки на герена.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          Днес към обяд излезе шефа за югоизточна Европа и ми каза същото! Да не сте се уговорили , чрез чистачката? Като нейн мъжага?!
          Тц, аз тъпча чистачката на шефа за северозападна Австралия

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Хазяин, пий едно последно и лягай Като си толкова ербап, отиди да утрепеш англичанина педофил и родителите на двете момченца от новините днес.
            Днес към обяд излезе шефа за югоизточна Европа и ми каза същото! Да не сте се уговорили , чрез чистачката? Като нейн мъжага?!

Коментар

Да разбирам ли , че няма да посягаш на деца?
              Щото ако не съм сигура, боли ме фара и за ЕС и за АСУАН и за НАФТА и за много други! Децата са ми по-важни. Заради тях, ще те убия гаранция!
              Въпроса ти е излишен. Както и заканата. Уважавай хората, за да те уважават и те.
              Надали педита биха киснали в икономическия форум. В момента сигурно са в тинейджърските варианти. Или по-вероятно по мангалските квартали, където е пазара.

Коментар

Щото ако не съм сигура, боли ме фара и за ЕС и за АСУАН и за НАФТА и за много други! Децата са ми по-важни. Заради тях, ще те убия гаранция!
                Хазяин, пий едно последно и лягай Като си толкова ербап, отиди да утрепеш англичанина педофил и родителите на двете момченца от новините днес.

Коментар

Еййй, изкара един час и пак захапа!
                  Кръстил съм се тялото, заради тялото.бг, защото жената работеше там като се регистрирах, от там попаднах и на този форум като част от групата сайтове. Не виждам нищо феминизиращо в името, не е и в женски род като дума. Сега друг е проблема, ако виждаш женски форми в мъжки субекти...
                  Не съм имал в предвид нищо за дете, даже не съм го и намекнал Менюто си беше еманация на нещо лъскаво, ама сиромашко по същество.

Коментар

Посегни на дете и ще го разбереш по трудния начин!!!!!!!
                    Винаги съм се съмнявал в мъж който се е кръстил тялото, че ако не е жена е или педол или педофил!!!
                    Еййй, изкара един час и пак захапа!
                    Кръстил съм се тялото, заради тялото.бг, защото жената работеше там като се регистрирах, от там попаднах и на този форум като част от групата сайтове. Не виждам нищо феминизиращо в името, не е и в женски род като дума. Сега друг е проблема, ако виждаш женски форми в мъжки субекти...
                    Не съм имал в предвид нищо за дете, даже не съм го и намекнал Менюто си беше еманация на нещо лъскаво, ама сиромашко по същество.

Коментар

Коя е твоята юрисдикция? - РИОКОЗ, или diet watchers?
                      Споко, Ландлорда е регулировчик...
                      Просто внимавай на кръстовищата и няма да имаш никакви проблеми

Коментар

Посегни на дете и ще го разбереш по трудния начин!!!!!!!
                        Винаги съм се съмнявал в мъж който се е кръстил тялото, че ако не е жена е или педол или педофил!!!

Коментар

Агенция за закрила на детето Кви са тези детски менюта?

Коментар

Тука вече попадаш под моя юрисдикция, ще те навра между решетките!
                            Ходи обяснявай!

Коментар

Личния транспорт е 100. 500 са служебните. 2-3 пъти в седмицата съм из страната. Малка е, ама все пак...
                              Мааа му, аз трябва да спра цигарите. Давам по 300 кинта за цигари

Коментар

У....ако не й бутнеш детско меню в МДс.
                                Тука вече попадаш под моя юрисдикция, ще те навра между решетките!
                                Ходи обяснявай!

Коментар

Working...
                                X