IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои хора са богати

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Щот да не се разсейвате и да мислите за глупости
    Е че аз не мисля за глупости В това време се занимавам с инспекции, държавни агенции и т.н. Дано скоро ги децентрализират и изпратят из страната, че са ми постоянно на главата

Коментар

• Това май е поредната тема дето зави в друга посока.
      Хайде да помоля лендлорда да сниши малко тона. Забелязвам те че и на други теми се отплесваш на обиди и тиради срещу съфорумците.
      Не мисля че с нещо те обидих че да се държиш така.
      За да затворя скобата за заплатите, ще добавя още нещо. Вече 7-8 години съм работодател и в София и провинцията. Да, в провинцията заплатите са предимно ниски, но КВАЛИФИЦИРАНИЯ труд се заплаща. Нямам приятел, или познат който би започнал работа под 1500лв, без значение мъж, или жена. Не мога да си представя че ще мога да наема такъв на отговорен пост. Не говорим за образован, говорим за специалист с глава на раменете, не с христоматия.
      Второ - труда е пазар. Както се предадеш - така ще те купят. Почти всички фирми в които съм имал поглед е имало по-ербап хора дето умеят да завъртят шефа на пръстчето си, включително и аз съм имал такива като бях по-малък.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        Аааа, няма проблем, ще получиш призовка. Знаех си че има нещо гнило в тоите счетоводни документи.
        Я, един съвет от данъчен... Кажи ми, 7-ма година нямам ревизия... Да си предизвикам ли една, че имам надвнесен данък печалба или да си трая, да минават в давност?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Е добре де, за къв Уй беше този регистър, като ще ми звънкат да пращам отчети. И хубо, вързаха апаратите, ами що продължаваме да пишем тия книги всеки ден???
          Щот да не се разсейвате и да мислите за глупости
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Е добре де, за къв Уй беше този регистър, като ще ми звънкат да пращам отчети. И хубо, вързаха апаратите, ами що продължаваме да пишем тия книги всеки ден???
            Не си само ти прее...н. Аз като всички наематели са ми фирми, за чий х...й трябва да подавам данъчна декларация, като те си внасят данъка авансово??

-----------------------------------
            данъчен мразещ данъчната система

Коментар

Аааа, няма проблем, ще получиш призовка.

Коментар

Хахах, ама ти данАчен ли си бре? Оня ден ми звъни някакъв, пратете ми счетоводните си отчети, някаква преписка имало. Аз му казвам - вземете ги от регистъра. Той ми казва, трябва ми вярно с оригинала. Казах му да ми прати официално искането си. До момента нищо не съм получил)
                Аааа, няма проблем, ще получиш призовка. Знаех си че има нещо гнило в тоите счетоводни документи.
                Last edited by LANDLORD 31; 30.04.2012, 00:13.

Коментар

Верно, че е голяма простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
                  Май ще фащам за търновско!
                  По-добре да се кандидатирам за безработник при тебе!
                  Хахах, ама ти данАчен ли си бре? Оня ден ми звъни някакъв, пратете ми счетоводните си отчети, някаква преписка имало. Аз му казвам - вземете ги от регистъра. Той ми казва, трябва ми вярно с оригинала. Казах му да ми прати официално искането си. До момента нищо не съм получил)

Коментар

Хазяин, теб Бойко няма ли да те мести нейде? Ебаси простотията дето е измислил)
                    Верно, че е голяма простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
                    Май ще фащам за търновско!
                    По-добре да се кандидатирам за безработник при тебе!

Коментар

• Господи много мъка има по тоя свят много защо не си пребереш версиите

Коментар

• Хазяин, теб Бойко няма ли да те мести нейде? Ебаси простотията дето е измислил)

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                          Аз лично дълбоко не съм съгласен с това, че с доход под 700лв. или безработен е беден.Говорим за реалности, а не за мечти.Все пак нетен доход от 1500лв. на месец е мечта за 90% от адвокатите в провинцията и за около 75% в София.За счетоводителите е същото.За СПА индустрията наистина нищо не мога да кажа.
                          Но като се престраши някой да даде цифри ще го направя и аз.
                          Първо казвам, че това е реалостта преди да ме критикувате мислете реално и трезво.Преди всичко имайки предвид че 80% от заплатите на хората в град като Ямбол или Сливен или Хасково са под 700лв. и на около 90% във Враца и Видин ще дам други цифри.
                          Под 350лв. - беден. От 350 до 1500лв е типичната средна класа, може би това са доходите на 80% от населението, вкл. и в София!От 1500 до 5000 заможен-това е може би около 10% от населението.Според мен всеки с доход над 5000 може да се нарече богат.Възможно е да се търси вече подкатегория-много богати-над 50 000 и после свръх богати над 500 000, но за 40-50 души няма смисъл.
                          Приятелю, много готина тема си подхванал, но тука веднага те атакуваха за правописни грешки и други простотии, не заради грешките, а защото смея да твърдя, че 90% от форумните лъвове във финансовите операции са пълни гащници и комплексирани кретени! 100% гаранция

Тялото е написал невероятна глупост 1500-3000лв. работник.
                          Аз влизам в тази категория, а получавам заплата около 1200лв. и само давам нареждания по телефона, резулирам материали и драскам по форума целодневно за таш...к. Вземам още около 1300лв. от наеми и влизам в категорията работник!!!!
                          Това може да го напише само безработен гащник, дето е бил абитуриент или ще бъде в най-скоро време! Те всички мечтаят за по 2-3 хилядарки заплата, преди да ги ошамари живота.
                          Забележи, че половината никове във форума са играчи на форекс. Те най-общо казано играят с по Е100/$100 капитал, но се изживяват на големи инвестори щото ползват лост/ливъридж 1:100, тоест въобразяват си , че играят с Е10 000/$10 000.
                          Толкова за инвесторите комарджии. Даже един се беше кръстил официално "комарджия"
                          Виж и бизнесмените, дето ми плащат данъците на мен - държавния служител. Някакви "гараже дейс" бизнесмени с по 1-2 работници на които плащат мин. заплата.
                          Тия са определено за разстрел предвид робовладелческата им същност.
                          Ама нямаме гражданско общество , иначе тия мизерни катили ще бъдат обесени на входа на мизерните си магазинчета, работилнички, рекламни офисчета, туристически агенцийки.
                          Такива мизерни настоящи или бъдещи абитуриенти като телото, явно имат когнитивен дисонанс или фрустрация с реалността. А тя е, че средната заплата в БГ за 2011г. беше нито повече , нито по-малко от 700лв. А на тях какво им се иска - 5 пъти по толкова и какво са готови да дадат ако започнат собствен бизнес- 2.5 пъти по-малко, е друг въпрос. Затова са смешни, много смешни. Като че ли живеят на Канарските острови.

Коментар

• Първоначално изпратено от nedev75 Разгледай мнение
                            Аз лично дълбоко не съм съгласен с това, че с доход под 700лв. или безработен е беден.Говорим за реалности, а не за мечти.
                            Под 350лв. - беден. От 350 до 1500лв е типичната средна класа, може би това са доходите на 80% от населението, вкл. и в София!От 1500 до 5000 заможен-това е може би около 10% от населението.Според мен всеки с доход над 5000 може да се нарече богат.Възможно е да се търси вече подкатегория-много богати-над 50 000 и после свръх богати над 500 000, но за 40-50 души няма смисъл.
                            Стига бе човек. Много ще да сте я закъсали вашия край за да кажеш че 350-1500 е типична средна класа.
                            Само монополите ми изяждат >500 лв на месец.
                            За мене влизат ли в едно семейство под 2 бона на месец - пиши го мъка и беднотия.
                            За жалост това е най-честия случай.
                            2-5 хиляди месечно - вече може да се каже средна класа.
                            Оттам нагоре вече са категориите на заможните.

Коментар

• От кога една тема във форум се нарича мания?Защо трябва от всяко нещо да имам полза?А каква е тази средна класа ли - ами това е българска средна класа.

Коментар

• Добре де, каква полза ще ти донесе на теб всичко това. Каква е тази мания за групиране на хората. Добре, аз съм в диапазон 3000-5000. И какво от това??? Какъв съм според теб. И каква е тази средна класа с 350 кинта заплата?

Коментар

Working...
                                X