Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои хора са богати
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеTц,400 чистачка. Аз не съм в класациите
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение1800 е твоята която си даваш, а на другите по 400. Познах ли?
Вчера си говоря с един приятел, който държи Африка във външно, че всички наети, ако не са на държавна служба, по добре да си се самонаемат и да са свободни предприемачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение1800 е твоята която си даваш, а на другите по 400. Познах ли?
Вчера си говоря с един приятел, който държи Африка във външно, че всички наети, ако не са на държавна служба, по добре да си се самонаемат и да са свободни предприемачи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеОт 400 до 1800
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедавай... Сметка ли да ти дам или по Вестерн юнион ще ги пращаш... и побързай ,че съм умрял от глад , мама си еврейска...Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКак дойде И прически правя
Я кажи ти нали беше работодател, какви заплатки плащаш? Или всички ги пращаш директно на терминал1 и 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение.................................................. .........................................
15.04.2012, 00:52
вие къде инвестирате батки търся начин да инвестирам някъде малко пари и да станат по два три пъти , че да може да започна да инвестирам в по скъпи и стабилни акции , споделете опит вие как сте започнали. Няколко пъти попитах и най - накрая.. правя глупости. ..може и на лични да ми пишете.
Виж си и другото мнение! Сигурен съм вече, че нямаш в джоба една стотинка.Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНа мен сметките са ми към 350лв. зимата, 200лв. лятото.
гориво на газ - 60лв.
за спане не плащам, щото ми плащат няколко номади/квартиранти.
Ядене 400лв. на месец + три - четири посещения в рок заведение , където си поръчвам само едно-панирани пилешки кожички и бира, жената различни неща, детето малко неща. Общо 30-40лв. сметка Х 4=160лв. макс
Две-Три посещения в театър или на вилата 80лв.
ТОТАЛ- 900лв. лятос, 1050 лв. зимъска. И това за тричленно семейство.
Друг е въпроса, че всеки месец давам по 300-500 за строителство и ремонти, но тук говорим за нормален живот.
При мен нещата са 400/250 сметки
Манджа 1000
Разходи по малкия /английски, дневни, лагери екскурзии и др/ 200
Цигари - 500 Аз и жена ми
Фонд забава, вкл почивки ок 500
Други - дрехи обувки и т.н - 200
Ремонтите съм направил, но ако се разсрочат в годините са ок 300 лева
Фонд и аз съм човек 200-300.
Непредвидени
3000-3500
Хихих, а аз се чудя що не завъждам лев, а уж съм със сносни доходи
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТи ебеш ли или предеш???
Я кажи ти нали беше работодател, какви заплатки плащаш? Или всички ги пращаш директно на терминал1 и 2.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеДа ви давам по 1000 лева помощи на месец. ..............Явно няа да се измъкнете от тинята. Ба мааму..
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТака е! Докато е пълно с баламурници, дето са готови да се набутват здраво за една шепа вуна, те притежателките на тази шепа ще си въобразяват какво ли не
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin измамника Разгледай мнениеКато чета темата и то гледам сички сте умрели от глад бре хора. Кво става с вас. Да ви давам по 1000 лева помощи на месец. Че като сте бедни поне да сте сити. И аз се чудя що висите по форумите. Явно няа да се измъкнете от тинята. Ба мааму..
15.04.2012, 00:52
вие къде инвестирате батки търся начин да инвестирам някъде малко пари и да станат по два три пъти , че да може да започна да инвестирам в по скъпи и стабилни акции , споделете опит вие как сте започнали. Няколко пъти попитах и най - накрая.. правя глупости. ..може и на лични да ми пишете.
Виж си и другото мнение! Сигурен съм вече, че нямаш в джоба една стотинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеИ какво точно работиш? Да не би работата ти да се състои в социологическа анкета за покупателната способност?
Аз не съм казал, че не работя. Но тука като вземете да ми се изхвърляте имам чувството , че само с абитуриенти общувам. В държавната администрация има хиляди мениджъри под 1500лв. заплата. Хващаш ли бас?
Виж колко е и средната заплата за страната. Влез в сайта на НСИ. След това малко се приземи. Имам двама шурея единия на 31, другия на 22. И двамата работят за по-малко от 1500лв., без естествено да са мениджъри. Нормални професии имат.
А, на тебе може да ти се ще да вземаш и 20 бона заплата, щото такава ти била покупателната способност.
И аз мога да смятам така като тебе на обратно- харесал съм си имот с вноска по ипотечен кредит от 3000лв. Значи никога няма да се хвана на работа под 5000лв. заплата. Страотна логика нали.
Не е зле да поогледаш и работодателите около теб какви смешни заплати даватна хора от най-различни възрастови категории. Да не говорим на какво ги осигуряват.
Често виждам в големите магазини хора от опашките да вадят някакви купони. Не кеш. Това ли са ти богатите млади хора дето заради двата бона разходи не биха се хванали за нищо на света на под 3 бона заплата, щото си оставали лузъри - работническа класа?
Какво значи "нормални" професии? Има неквалифициран, квалифициран и тясно специализиран труд. Има и мениджъри.
Логиката ми е следната - ако не могат да ти дадат толкова на колкото се оценяваш, си хващаш куфара и на терминал 1. Ако сам се съгласяваш на хомота, значи си ти е по мярка. Половината ми приятели живеят по света, другата половина са се продали тук. Труда ти е продукт. Ако продукта ти е добър и знаеш как да го маркетираш ще си го продадеш на добра цена.
Такъв ни е пазара на труда че и да искаш няма на кой да плащаш за добре за свършена работа. На 23 години станах за пръв път работодател. Правил съм супер мого интервюта на някои са се явявали по 250 човека и един не става за чеп за зеле. Няма на кой да се сърдят за скапаните заплати. Толкова си могат и се стараят повечето.
Коментар
Коментар