IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои хора са богати

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Вчера си говоря с един приятел, който държи Африка във външно, че всички наети, ако не са на държавна служба, по добре да си се самонаемат и да са свободни предприемачи.
    А тея дето са на държавна служба ако трябва да вършат някаква работа представяш ли си какъв ужас. А за самонаетите от 3 г към 100 човека съм опитвал да "просветля" а те за чиновническа ясла мечтаят - щото друго си е да не трябва да вършиш нищо пък парите гарантирани.

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
      Но пък хлебец всички хапват,нали
      Хахах, представяш ли си кака Мара с 20 леба от врата на врата

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        И аз така си мислех. За това им предложих. Произвеждам стока Х с цена 1 лев с ДДС. Предлагам им я на 78 стинки. Да си изкарат 22 стинки - не щат По скоро от 50 човека 2 го правят и си докарват по 200-300 кинта допълнително, без особени усилия, защото произвеждам продукт, който го има във всяка къща.
        Ти пък и искаш да се напрегат излишно. Българина иска накрая на месеца след като си е "излежал" 20 пъти от 9 до 5 да му бутнеш един плик с бонус и да му кажеш - незаменим си!
        Преди 10на години работех и аз в една фирма с 50 колеги. Логиката на шефа беше половината заплата, другата половина % , така че да има мотивация и да не се набутва ако не върви. От 50 човека точно двама взимахме по 1000лв и повече % , другите по 100лв. Защо?- Защото бяхме там по 7 дни в седмицата по 4 часа повече от другите. Случвало ми се е и в 01:30 да си тръгна.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
          Прочетен вестник !!!
          Аааааааа, значи, че МАМУН иска да продава прочетени вестници на своите служители с отстъпка и те на свой ред да ги продават на печалба! Сега разбрах защо никой не иска някой лев отгоре

Коментар

• Но пък хлебец всички хапват,нали
            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Прочетен вестник !!!
              Че някой чете ли още вестници?

Коментар

Ква е пък тази стока дето я има у сека куча? Давай да поръчваме!

Прочетен вестник !!!
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

И аз така си мислех. За това им предложих. Произвеждам стока Х с цена 1 лев с ДДС. Предлагам им я на 78 стинки. Да си изкарат 22 стинки - не щат По скоро от 50 човека 2 го правят и си докарват по 200-300 кинта допълнително, без особени усилия, защото произвеждам продукт, който го има във всяка къща.
                  Ква е пък тази стока дето я има у сека куча? Давай да поръчваме!

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                    не знам кого иронизираш , но като гъба попиваш класическото форумно поведение...
                    А тей , малко по нормално отговаряй. Мисълта ми е че ако вие споделяте , колко сте зле аз или някой работник какво да каже.
                    Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

Аз съм Африканеца, ела да ме хванеш за дръжката.
                      Е аз няма да правя конкуренция на приятеля ти от външно, нека си те държи за африката
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнение
                        Иронизирам какви мишоци сте , че да се правите че сте зле.
                        не знам кого иронизираш , но като гъба попиваш класическото форумно поведение...

Коментар

Е, кой бега от некой лев отгоре?!

Коментар

Няма самонаемане. Хората не искат да рискуват. Предложил съм на всички отстъпка колкото на най-добрите ми дистрибутори, да си вадят някой лев отгоре - не щат
                            Е, кой бега от некой лев отгоре?!

Коментар

Как са държи африка ???? Много ми е интересно !!! И за къде са държи, за дръжката ли ???
                              Аз съм Африканеца, ела да ме хванеш за дръжката.

Коментар

Чистачката от снощи ли?
                                Аз там където си вадя хляба, не си вадя други неща

Коментар

Working...
                                X