Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кои хора са богати
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеНо пък хлебец всички хапват,нали
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз така си мислех. За това им предложих. Произвеждам стока Х с цена 1 лев с ДДС. Предлагам им я на 78 стинки. Да си изкарат 22 стинки - не щат По скоро от 50 човека 2 го правят и си докарват по 200-300 кинта допълнително, без особени усилия, защото произвеждам продукт, който го има във всяка къща.
Преди 10на години работех и аз в една фирма с 50 колеги. Логиката на шефа беше половината заплата, другата половина % , така че да има мотивация и да не се набутва ако не върви. От 50 човека точно двама взимахме по 1000лв и повече % , другите по 100лв. Защо?- Защото бяхме там по 7 дни в седмицата по 4 часа повече от другите. Случвало ми се е и в 01:30 да си тръгна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПрочетен вестник !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеПрочетен вестник !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКва е пък тази стока дето я има у сека куча? Давай да поръчваме!
Прочетен вестник !!!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИ аз така си мислех. За това им предложих. Произвеждам стока Х с цена 1 лев с ДДС. Предлагам им я на 78 стинки. Да си изкарат 22 стинки - не щат По скоро от 50 човека 2 го правят и си докарват по 200-300 кинта допълнително, без особени усилия, защото произвеждам продукт, който го има във всяка къща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене знам кого иронизираш , но като гъба попиваш класическото форумно поведение...Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАз съм Африканеца, ела да ме хванеш за дръжката.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеИронизирам какви мишоци сте , че да се правите че сте зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЕ, кой бега от некой лев отгоре?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма самонаемане. Хората не искат да рискуват. Предложил съм на всички отстъпка колкото на най-добрите ми дистрибутори, да си вадят някой лев отгоре - не щат
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеКак са държи африка ???? Много ми е интересно !!! И за къде са държи, за дръжката ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЧистачката от снощи ли?
Коментар
Коментар