Първоначално изпратено от SEBULBA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой всъщност е Бойко Борисов?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеАноне приятели са и още как,имат съвместна работа още от времето на КГБ и ЦРУ,ам ти си на тез неща,и не им обръщаш фнимание
Страшно тъпо е да се показват снимки отпреди 20 години и с това да се спекулира.
Ами и аз имам снимки с хора, че и с жени дори , от които на този етап се срамувам, че съм бил в една компания с тях. Но това, че съм на една снимка с тях преди 20 години, прави ли ме зависим от тях или че в момента ги харесвам (жените )?
П.П. Едва ли и ти харесваш всички хора с които си на една снимка. То и зависи на каква възраст си, но ме разбираш какво искам да кажа.Last edited by anon6706; 12.04.2012, 23:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе ти изобщо можеш ли да мислиш?
Как може да разсъждавате и да се аргументирате толкова повърхностно???!!
Срам ме е, че съм ви сънародник.
Ползвайте аргументи, а не "банани" като маймуните.
А тези двамцата на снимката кои са ? И приятели ли са?
П.П.А има и разлика в облеклото и осанкатаLast edited by bokogega; 12.04.2012, 22:55."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Аууу
Българския народ е най-простия народ не само в Европа но и в Света.
Дори в банановите републики като им замразиш дажбата на банани и им се вдигне всичко други и нарочно спреш да им се разплащаш и скапеш икономиката им те щяха да схванат, че ги таковат.
По прости сме и от арабите. Там хората просто знаят, че ги чака смърт ако се опълчат на властта и за това се чака по-обемисто недоволство.
А най-лошото е, че сме по-слабо интелигентни и от маймуните щото и те да са загряли, че като им се стопят резервите от банани и бъдат накарани да плащат нови банани заеми на външни маймуни и не щяха да вденат, че ги таковат.
Казал съм ви по-прост от Българския народ на Земята нема.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАбе ти изобщо можеш ли да мислиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеА тези двамцата на снимката кои са ?
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеА тези двамцата на снимката кои са ?
Коментар
-
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеМОЛЯ,
не правете инвестора жълтур!!!
Тази публикация е явен сополив бълвоч!
Коментар
-
МОЛЯ,
Тая омраза ББ я показа на втория месец след като влезе в МВР като "главсек" - изпонаказа един куп хора, дръзнали да използват служебните информационни масиви за да проучат "светлото" му минало.
Само стой и гледай каква ще е "омразата" ,когато бъде изритан от властта, ласкателите го изоставят и като осъзнае, че е бил най-неадекватния човек в републиката - еб.ти и държавата дето ББ й е премиер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеВ цартвото на слепите (България) и еднокия е цар (Б.Б.)
Ти от слепите ли си?
П.П. Тази тема ще отвори работа на X_Y тази вечер....
Че са се и понапили хората, а не могат да носят.Last edited by anon6706; 12.04.2012, 22:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнениеМОЛЯ,
Боко върха на сладоледа?... Аре малко хигиена, бе...
Какъв жълтур, какви 5 лева, зад инфото има човек застанал с името си.
Пак казвам........ боли ме за Боко, боли ме за Праните Гащи......... Ще ям и ще пия, докато Боко е на власт...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kosuma Разгледай мнениеВ цартвото на слепите (България) и еднокия е цар (Б.Б.)
Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
Коментар