If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добре предизвикателството е и към двамата добри икономисти- готови ли сте да проведем боксов мач в спортна зала която изберете с този пенсионер или мангал на социални помощи? Може и двамата едновременно срещу него! Става ли?
Аз се сещам, но в ЕЗ са се сетили преди 200 години. Затова няма никъде този анахронизъм- плосък данък освен в най-дивите и неразвити източни икономики. За жалост!
Ама той не е плосък, бе айол... Подоходния данък в България е регресивен
Че то само богатите плащаме близко до 10 % ДОД. В България има регресивно подоходно облагане, т.е колкото е по-нисък дохода на един индивид, толкова по-високи са преките подоходни данъци . Можеш ли да се сетиш що е така?
Аз се сещам, но в ЕЗ са се сетили преди 200 години. Затова няма никъде този анахронизъм- плосък данък освен в най-дивите и неразвити източни икономики. За жалост!
"Срамувам" не беше добре подбрана дума от мен. По-точно е "сега не бих си позволил да бъда в една компания с тях, та камо ли да ни снимат заедно", но изречението ми по-долу щеше да стане още по-дълго и обстоятелствено.
Никой не може да каже кой на кого е дал трамплин.
Ти или аз, ако случайно станем Министър-председатели, представяш ли си какви снимки ще ни изнамерят от младините?
Поне за мен: Че аз за половината си познати от детството, ученическите години, казармата и студенството нищо не знам, а ме има с тях на снимки. Може половината от тях да са по затворите. И кво - аз ставам моментално от криминалния контингент!!!! Глупости на търкалета.
Ааааааа,язе за мене си отговарям,щот мойте познати от тия времена отдавна са закланиКой на коледа,кой на великден,кой на гергьовден
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Критикувал съм го лично за финансовата му политика. Не можем да сме страна от третия свят. Мен лично ме е срам да плащам 10%ДОД. Човек с над милион на година трябва да шари над 40%ДОД. Само тогава ще спрем циганията, демографската катастрофа и обидните доходи от третия свят! Осъзнайте го ПСЕВДОИКОНОМИСТИ!!!
От това в червеното, почвам да си мисля, че си от хората с НЕОБЛАГАЕМИЯ ДОХОД.
Искаш ли да го вдигнат него?
Критикувал съм го лично за финансовата му политика. Не можем да сме страна от третия свят. Мен лично ме е срам да плащам 10%ДОД. Човек с над милион на година трябва да шари над 40%ДОД. Само тогава ще спрем циганията, демографската катастрофа и обидните доходи от третия свят! Осъзнайте го ПСЕВДОИКОНОМИСТИ!!!
Че то само богатите плащаме близко до 10 % ДОД. В България има регресивно подоходно облагане, т.е колкото е по-нисък дохода на един индивид, толкова по-високи са преките подоходни данъци . Можеш ли да се сетиш що е така?
Коментар