IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой всъщност е Бойко Борисов?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Консултантите за велики проекти като Цанков камък вече опукват последните крадени пари и ще опитат атентат срещу бате Бойко!
    Консултантите на Цанков камък са вече първи дружки с бате Бойко. В ход е подготвяната коалиция ГЕРБ-ДПС. Я виж кой плати прословутия хонорар на Доган и на кого любимия ти мутрогербаджия даде ГОРУБСО - Мадан


    Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Оптимистичния сценарий е да изкара 4-5 мандата като Хелмут Кол.
    Едиствения оптимистичен сценарии е да изкара 4-5 мандата в затвора

    Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
    Бойко може да е всичко друго, но не и крадец.
    Не само, че е крадец, но той е от главатарите на организираната престъпност!

    Коментар


    • Колко е хубаво, че Го има бате Бойко! Колко червени олигарси закопа, колко крадливи ръчички отряза. Ка пискат в предсмъртна агония сега. Консултантите за велики проекти като Цанков камък вече опукват последните крадени пари и ще опитат атентат срещу бате Бойко! Опасявам се за него, щото е вторият държавник в Родината след Стамболов. Първия не свърши добре, опасявам се , че нечистите сили се мобилизират до краен предел да Го закопаят.
      Оптимистичния сценарий е да изкара 4-5 мандата като Хелмут Кол.
      Бойко може да е всичко друго, но не и крадец. Първият "некрадец" управлявал Отечеството! Да ни е жив и здрав и да управлява дълги години!

      Коментар


      • Ей, я по-спокойно - бива ли така да се нападате изаплашвате и обиждате туканка, в този културен форум? И то заради жалка личност като лицето бойко борисов?

        Големи хора сте, срам !!!
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
          О.К. снимката си е снимка, плод е на случайност. Следващия ми въпрос е: Тия двамата, (Алексей Петров и Бойко Борисов), били ли са съдружници във фирма, т.е. имали ли са общ бизнес ? Или и това е случайност, срещат се двама произволно избрани хора и си правят обща фирмичка.... Фирма "Будоинвест"-ООД Съдружници: Румен Цветков, Алексей Петров, Бойко Борисов (до м.август 1998 год.)
          Видно е http://razkritia.com/wp-content/uplo...ipboard013.jpg ,че до 1998г. тримата участват във фирма “Будоинвест” ООД.
          По-долу ще ви цитирам нещо което в надупените медии няма да го изнесът .Същото е от журналиста и автор на политическият трилър за Проекта с код Бойко Борисов, Григор Лилов


          Тези хора управляват само на сцената. Но знаете, че всеки филм или театър си има сценаристи и режисьори, те подбират актьорите и съответно актьорите им се подчиняват. Точно за тези неща са книгите ми - кой, как и с какво дърпа конците отзад. Дълго е да обяснявам, но ако прочетете "Операция президент", а в случая другата книга "Тайният проект Бойко Борисов" ще разберете защо и как дойде Бойко на власт и кои са хората отзад. За ваше сведение - Бойко Борисов е рода на Иван Славков (зетя на Живков) по майчина линия (чрез племенника на Славков - ген. Войнов, шеф на пожарната 25 години при социализма и 20 години при капитализма), Борисов е работил като пожарникар броени месеци и след това е назначен в системата на ДС - напуснал е с чин майор според документите, а според документите от социалното осигуряване - с чин подполковник от ДС. И приятелката му Цветелина е офицер от ДС, макар че сега е собственик на банка. Разбирате, че не бих написал такава книга, ако това не е вярно - за клевета на премиер, президенти и министри, на най-високите длъжностни лица в държавата се лежи в затвора, и то за дълго. На тези ли хора да давам акъл, които крият биографиите си, които крият миналото си (премиерът е бил участник във въоръжени престрелки с трупове - и това съм написал и доказал в книгите си). Същото важи и за БСП, СДС също не е чист (посветил съм по 600 стр. на тях в "Тайните на големите играчи" - там пък премиери не са убивали, но са разпореждали убийства!). Не се лъжете - живеем в мафиотска държава и съответно управниците са слуги на мафията.
          Официално са врагове ,а неофицялно.......http://www.vestnikataka.bg/2012/04/%...0%D0%B0%D0%BA/
          Last edited by коки; 13.04.2012, 10:17.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Ей мизерници!!!!!!! Аз не мога да кажа, че не знам кой е Бойко Борисов, но мога да кажа, че такъв държавник като него няма да се роди в близките 50 години. Ако няма Борисов, няма България! А вие сте непочтени лузъри.
            Малоумник дрогиран!
            Държавник е този, който обогатява държавата.
            А Бойко за по-малко от три години опука 5 милиарда от фискалния резерв и увеличи вътрешния дълг с още 2 милиарда. За три години България стана по-бедна със СЕДЕМ милиарда.
            Държавник е този, който осигурява евтина, сигурна и чиста енергия на държавата, а не този който зарязва инвестиции за два милиарда лева и обрича държавата в бъдеще да купува ток.
            Кога точно беше държавник Бойко? Когато преди година разпалено обясняваше как без АЕЦ Белене България няма бъдеще или сега, когато лижейки американските задници се отказва от Белене.
            Държавник е този, който привлича чуждите инвестиции с благоприятен бизнес климат, а не този който ги гони.
            Не може да е държавник малоумник, който постоянно ходи да реже лентички вместо да изслушва експертите и да прави необходимите реформи.
            Не може да е държавник този който съсипва дребния бизнес с лобистки закони, с постоянни лутаници.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              А кой всъщност е Бойко Борисов? Премиер на РБ, най-влиятелен българин, по всяка вероятност един страшно богат човек. Генерал, бил кмет на София, сек. на МВР. Фактите говорят много красноречиво. Оцелял и издигнал се от низкото до самия връх в нашата страна, в едно ужасно трудно и динамично време, което на много други не понесе. За да се добие представа за неговата власт трябва само да видим доверието, което много хора продължават да имат в него. Нямат заплати - викат Бойко на помощ. Има нередност - очевидно Той е подведен, трябва да му се каже, за да въдвори справедливост. Роден победител, очевидно една невероятна история на успеха.
              Бойко Борисов е изглежда и най-добрият политик в България, заедно с Ахмед Доган. Единствен от родните лидери, осъзнал нуждата да разговаря с хората на техния простоват език, и да практикува популизъм.

              Очаквам да бъда наречен Гербер, макар изобщо да не поддържам тази партия. Ако четете внимателно, няма никъде да видите одобрение към политиката му, само към разбирането на механизмите на властта, достойно за възхита.
              Що не се възхитиш и от Хитлер, Ким Ир Сен, Пол Пот, Сталин, и прочее успешни лидери?
              Щото те имат всички тези хубости Бойкови.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Ей мизерници!!!!!!! Аз не мога да кажа, че не знам кой е Бойко Борисов, но мога да кажа, че такъв държавник като него няма да се роди в близките 50 години. Ако няма Борисов, няма България! А вие сте непочтени лузъри.
                Лордов ти си пиян и дрогиран.Строи ли жената и децата да отдават чест докато пишеш подобни глупости.Вземай си го тоя у вас на мен не ми е притрябвал.Това твое писание ясно показва какви лузъри и тотални малоумници докараха милицията на власт.Тоя прост народ сам си копае гроба.Бойко ви ебе а вие му ръкопляскате...

                Коментар









                • Аман от глупаци!

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Ами защото поляните, както им казваш ти в последно време са много буренясали и не стават много за разходка
                    Ами те неслучайно са "зарязани". Нали общината трябва да внуши, че са "кофти" и трябва бързо да се отърве от тях в полза на предприемчиви "инвеститори"

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                      Разхождал съм се често, и по поляните , и по алеите? Защо
                      Ами защото поляните, както им казваш ти в последно време са много буренясали и не стават много за разходка

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от LANDLORD 31
                        Аз не спирам да звъня, но лайнара си е изключилтелефона. Включи си го бе пейзан! Имам нужда от теб и твоите съждения......................гласова поща.......еба ти миерника, да го духа
                        Ей, шмекер! Благодарение на теб целият форум ми има телефона. Който и да ми звънне /досега са 12 позвънявания по повода/ виждат, че телефона ми е включен. Само за теб подла мижитурко е изключен. Що не си..., тоест благословиш сам и вървиш на ..., знаеш къде! Смотльо...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Е стига с тия ЧъкНорис-ми де
                          Ти за какво точно се бориш? Да не строят в Морската, нали? А колко пъти си се разхождал от Хоризонт нататък? И по алеите ли ходиш или по парцелите?
                          Разхождал съм се често, и по поляните , и по алеите? Защо

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнение
                            Ето какво излезе от гугъла като отговор на въпроса:
                            Е стига с тия ЧъкНорис-ми де
                            Ти за какво точно се бориш? Да не строят в Морската, нали? А колко пъти си се разхождал от Хоризонт нататък? И по алеите ли ходиш или по парцелите?

                            Коментар


                            • Ето какво излезе от гугъла като отговор на въпроса:

                              *Сълзите на Бойко Борисов лекуват рак. Твърде жалко, че той не плаче. Никога.

                              *Бойко Борисов не спи. Той чака.

                              * Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му.

                              * Бойко Борисов е единственият човек, който някога е побеждавал на тенис тухлена стена.

                              * Когато някой нападне Бойко Борисов, в дознанието полицията записва код 45-11 – „самоубийство“.

                              * Табелката с инвалидна количка на паркингите в София не значи, че местата са за инвалиди. Означава просто, че ако паркирате там Бойко Борисов ще ви направи инвалид.

                              * Съществува само един видеозапис на Бойко Борисов ядосан. Този запис се продава от компанията Юнивърсал под името „Кошмари на Елм стрийт“

                              *Първата сцена от „Спасяването на редник Райън“ представлява свободна интерпретация на работна среща на Бойко Борисов с лидери на ДСБ.

                              * Бойко Борисов веднъж свалил американски бомбардировач, като го посочил с пръст и казал „Бум!“

                              * Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов

                              *Когато Бойко Борисов отива да дари кръв, той отказва иглата и иска да му дадат нож и кофа.

                              * Бойко Борисов е изобретил черния цвят. Всъщност, той е изобретил всички цветове. Освен розовото. Иван Костов е изобретил розовото.

                              * Когато Господ е произнесъл „Да бъде светлина“, Бойко Борисов му отвърнал: „Кажи моля!“

                              * Идеята за първото българско шоу Сървайвър е била да оставят 16-те участници на един остров с Бойко Борисов. Шоуто се провалило, защото никой от 16-тимата не оцелял.

                              * Джордж Буш излъга, че Ирак има оръжия за масово поразяване. Всички знаят, че Бойко Борисов не беше по това време в Ирак.

                              * Веднъж Бойко Борисов изпил цяло шишенце хапчета за сън. Това го накарало да мигне. Веднъж.

                              * Джеймс Камерън искал във филма Терминатор да участва Бойко Борисов. Продуцентите не се съгласили, защото това щяло да превърне филма в документален. Затова се обадили на Шварценегер за ролята.

                              * Преди няколко хиляди години, Бойко Борисов срещнал мечка. Тя толкова се уплашила, че избягала на северния полюс а козината й побеляла от ужас…

                              * Бойко Борисов е играл руска рулетка с напълно зареден револвер. И спечелил.

                              *Всъщност, той е играл руска ролетка и със зареден пистолет Макаров. И пак спечелил.

                              *Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов.

                              * Бойко Борисов не чете книги. Той ги бие докато не си кажат всичко.

                              * Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.

                              * Бойко Борисов не притежава микровълнова или готварска печка, защото отмъщението е блюдо, което е най-добре да се сервира студено.

                              * Оригиналът на Властелина на пръстените бил с Бойко Борисов вместо Фродо. Книгата била 5 страници дълга – Бойко Борисов пребил Саурон и цялата му армия по средата на първа глава.

                              *Ако по някакъв невероятен времево-пространствен парадокс Бойко Борисов се бие някога със себе си, той ще победи. Точка по въпроса.

                              * Бойко Борисов не стъпва на пръсти. Той стъпва по пръсти.

                              * Не съществува такова нещо като „глобално затопляне“. Просто на Бойко Борисов по едно време му станало студено и той включил Слънцето на 6.

                              *Последното нещо, което чуваш преди да те удари Бойко Борисов ? Не се знае – никой не е оцелял за да разкаже.

                              *Има ред във вселената – пространство, време, Бойко Борисов … бъзикам се, разбира се – Бойко Борисов е първи.

                              * В израз на своето човеколюбие, Бойко Борисов дарил на Медицинският университет 6000 мъртви тела за научни изследвания.

                              * Веднъж на Бойко Борисов му дошла идеята да продава потта си като напитка. Можете да я намерите под името Red Bull

                              *Когато пътува в чужбина, на Бойко Борисов му се налага да регистрира всяка част от тялото си като смъртоносно оръжие, но никога не е плащал такса за това. Просто никой не е посмял да му поиска.

                              * Когато Брус Банер се ядоса, той се превръща в Хълк. Когато Хълк се ядоса, той се превръща в Бойко Борисов.

                              * Веднъж Бойко Борисов ритнал един кон по брадата. Наследниците на този кон се наричат жирафи.

                              * В първия Джурасик парк тиранозавърът всъщност не преследваше джипа. Бойко Борисов преследваше тиранозавъра и джипа…

                              * Според Библията, Бог създал вселената за 6 дни. Преди това обаче Бойко Борисов създал Бог като щракнал с пръсти.

                              * За снимките на Криминале (Pulp fiction) на Тарантино му се наложило да вземе на заем портфейла на Бойко Борисов, за да може Самюел Джексън да го използва във филма.

                              * Ако опитате да потърсите „Бойко Борисов“ в Google, няма да стане. Защото Google знае, че не ти намираш Бойко Борисов, а той теб…

                              *Смята се че динозаврите са измрели заради гигантски метеорит. Това е вярно, ако наричаш Бойко Борисов гигантски метеорит…

                              * Нищо не може да избяга от гравитационното поле на черната дупка, освен Бойко Борисов. Той яде черни дупки на закуска. Казва, че имат вкус на пилешко.

                              * Всички обичат Реймънд. Освен Бойко Борисов и аз.

                              * Оригиналното заглавие на филма Пришълецът срещу Хищникът е било Пришълецът и Хищникът срещу Бойко Борисов. Филмът обаче трябвало да се направи наново, защото кой ще плати 5 лева, за да гледа филм дълъг 3 минути?

                              * Бойко Борисов не се оглежда за коли, преди да пресече улицата. Колите се оглеждат за Бойко Борисов преди да преминат.

                              * Бойко Борисов не носи часовник. Защото ТОЙ решава колко е часът.

                              * Ако се бият Батман и Дарт Вейдър, победител ще е Бойко Борисов.

                              * Бисмарк е казал „Ако английската армия акостира в Европа, ще изратя един полицай да я арестува!“. Имал е пред вид, естествено, Бойко Борсов.

                              * Бойко Борисов не плаче, когато реже лук. Плаче лукът.

                              * Вместо конец за почистване на зъбите, Бойко Борисов използва бодлива тел.

                              * Вместо капки за очи – чили сос.

                              * А вместо автършейв – течна вулканична лава.

                              * Когато Бойко Борисов е готов да стане, той казва на слънцето, че вече може да изгрее.

                              * Поради това, човек трябва да стане много рано, ако иска да стане преди Бойко Борисов. Всъщност, по-разумно е изобщо да не си ляга. И пак няма да успее.

                              * Учените смятат, че началото на Вселената е поставено от Големия взрив. Прави са – Бойко Борисов имал газове…

                              * На Свети Валентин, Бойко Борисов поднася на приятелката си сърце. Кървавото, все още биещо и топло сърце на нарушител на обществения ред. Понеже е много романтичен, Бойко Борисов смята, че всеки ден е Свети Валентин.

                              * Бойко Борисов може да разцепи атома. С ръце.

                              * Когато се родил Бойко Борисов, единственият човек, който плакал е докторът. Никога, никога не пляскайте Бойко Борисов по дупето.

                              * Бойко Борисов знае последната цифра на числото пи.

                              * И е броил до безкрайност. Два пъти.

                              * Има древна легенда, че някога огромен дракон родил човешко дете и го закалил в своя огън, за да порасне то смел и могъщ боец, невиждан дотогава. Този боец е легенда, защото скоро след като напуснал пещерата на дракона срещнал Бойко Борисов и умрял от страх.

                              * Драконът отишъл да търси детето си и от тогава никой не го е чувал. Освен Бойко Борисов, който чул нещо като „Не, не, нееееееееееее, не и опашката нееееееее!!!“ на драконски.

                              * Пулсът на Бойко Борисов се измерва само по скалата на Рихтер

                              *На Азис, Педеруши Видинлиев, Миро от Каризма, Графа, Любо от Те и Иван Костов им е позволено да съществуват само защото Бойко Борисов не убива жени.

                              * Което значи, че Екатерина Михайлова в най-скоро време ще изчезне от политическия (а и всеки друг) хоризонт…

                              * Лесбийки не съществуват. Само жени, които още не са срещнали Бойко Борисов.

                              * Перото е по-силно от сабята, но само ако го държи Бойко Борисов.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Не го кефиш, няма да ти дзвънне
                                Мдаа. Така е за съжаление... ;(

                                Коментар

                                Working...
                                X